Douglas overkapping 6x4

Exclusieve overkappingen, veranda's en schuren op maat

Douglas overkapping 6x4

AMBACHTELIJK GEMAAKT IN EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Buitenverblijven met authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Landelijke én klassieke sfeer met bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Pen- en gatverbindingen van douglas hout

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Kies unieke ramen, wanden én deuren naar eigen smaak

Douglas overkapping op maat plat dak

Douglas overkapping op maat

Maximaal genieten. Vanuit dit standpunt gaan de makers van Outdoor Island voor jou aan de slag. Wij snappen namelijk als geen ander dat je niet alleen in de zomer van je achtertuin wilt genieten. Maar het hele jaar door. 365 dagen per jaar. Een douglas overkapping op maat biedt je de nodige schaduw tijdens de (steeds warmere) zomerdagen in Nederland. Ook tijdens de wintermaanden zorgt deze overkapping ervoor dat je heerlijk droog kan genieten van een verwarmde ruimte in je tuin.

Exclusief buitenverblijf

Vanuit ons vakmanschap streven wij altijd naar perfectie. Tot in de laatste puntjes en de kleinste details. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van een douglas overkapping op maat die voldoet aan je eisen. Of je nu voor een douglas overkapping 6×4 gaat óf van een maatje groter. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp origineel én stijlvol is. Gegarandeerd vakmanschap. Bepaal vervolgens ook zelf de afmetingen, kleur afwerkingen, ramen, deuren én zelfs de glazen schuifwanden van je glazen terrasoverkapping!

Tuinhuis met overkapping douglas

Overkapping van douglas hout

De beste kwaliteit. Dit begint bij de keuze voor één van de hardste houtsoorten van Europa. Douglas hout gaat onbehandeld al 10 tot 15 jaar mee. De nerf is fijn tot matig grof. En na droging wordt het hout steeds harder. Bij uitstek geschikt dus voor een douglas overkapping 6×4. Of een andere maat naar keuze. Hoe jij nog langer kan genieten van je douglas houten terrasoverkapping?

  1. Gebruik speciale douglas beits: werkt impregnerend én zorgt ervoor dat het hout niet gaat schimmelen
  2. Schoonmaken douglas hout: gebruik speciale douglas hout reiniger voor een schone overkapping
  3. Regelmatig bijwerken: eenmalig behandelen is niet voldoende, beits ieder jaar opnieuw voor het beste resultaat

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Verzamel informatie over onze werkwijze, ideeën en ons kostenplaatje. Hierna kan je vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen met één van onze makers. Wij komen ook graag bij je stulpje langs. Hier wisselen we gedachtes over je overkapping. Ga je bijvoorbeeld voor een douglas overkapping 6×4 óf 3×4? Wij adviseren je graag. Na dit gesprek gaan wij voor je aan de slag met een ontwerp én offerte.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Oriëntatie afgerond? Dan zetten wij alle kosten gespecificeerd voor je op een rijtje bij de offerte. Hierdoor weet je precies met welke kosten je te maken krijgt. Bij akkoord gaan wij verder met het ontwerp en maken we sfeervolle schetsen voor een realistisch beeld. Hierna plannen wij een datum in om de werkzaamheden uit te voeren.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Na goedkeuring op het ontwerp kruipen wij achter onze tekentafel voor je douglas buitenverblijf. Hier maken wij technische tekeningen voor de constructie van je douglas overkapping 6×4 óf een andere maat. De benodigde materialen worden besteld en de onderdelen worden voorbereid. Samen met de klanten plannen wij een montagedatum in. Ons team van monteurs komt langs en de installatie is binnen een handomdraai voltooid.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Als échte vakman zijn wij niet snel tevreden. Wij leveren de overkapping dan ook tot in de puntjes op. Naderhand worden alle onderdelen nog samen doorlopen. Als alles naar wens is vertrekken wij pas. Uiteraard met een tevreden gevoel. Doen zich ná de oplevering nog problemen voor? Ook dan staan wij na één belletje weer paraat bij je houten tuinoverkapping.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.