Glazen terrasoverkapping

Kwalitatieve glazen terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Een overkapping in de tuin bij het terras

Een glazen terrasoverkapping die past bij jouw woning biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt het hele jaar exclusief genieten in jouw tuin. Je richt jouw overkapping in naar jouw eigen wensen en eisen. Het glas geeft je veel licht in je ruimte en geeft je daarmee een ruimtelijk gevoel. Je kunt ervoor kiezen om deze ruimte te gebruiken als extra woonkamer, als eetkamer of studeerkamer.

In samenspraak met jou richten we de overkapping zo in dat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Het vakmanschap en onze kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Een glazen terrasoverkapping hoe jij die precies wilt, maar toch weten we je te verrassen. We trappen onze projecten altijd af met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Genieten van je tuin doe je zo

Wij van Outdoor Island vinden het belangrijk dat jij exclusief kunt genieten. En dat kun je onder een glazen terrasoverkapping. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies je voor glazen wanden, deuren of schuifwanden, dan maak je van jouw overkapping een tuinkamer. Dat ligt maar net aan jouw wensen en eisen. Met een grote eettafel maak je van jouw overkapping een extra eetkamer of studeerkamer. Kies je ervoor om bijvoorbeeld een loungeset te plaatsen, dan creëer je een extra woonkamer. Met een glazen deur of schuifwand kun je jouw glazen terrasoverkapping over laten lopen in je tuin bij mooi weer. Ook buiten de warme zomermaanden kun je exclusief genieten in jouw tuinkamer met uitzicht op jouw tuin. Het ruimtelijke gevoel in combinatie met het robuuste karakter van het hout geeft jouw terrasoverkapping een unieke uitstraling.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

De start van al onze projecten is een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we onze werkwijze door, het kostenplaatje en onze ideeën. Als we bij jou op locatie zijn kunnen we de situatie bekijken. Na dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw glazen terrasoverkapping op een rij. We brengen jouw wensen en eisen, de maten, het gewenste model en de details in kaart.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Op basis van de uitgangspunten maken we een eerste schets. We zetten tijdens deze fase ook alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij waar je aan toe bent en weet je precies hoeveel alles kost. Als jij akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Daar hoort een sfeervolle schets bij die jou een mooi en realistisch beeld geeft. Samen met jou maken we ook een planning, zodat jij precies weet wanneer er wat gebeurt.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Zodra er een akkoord is op het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. Wij houden het hele proces in eigen hand samen met onze specialisten. De voorbereidingstijd van jouw glazen terrasoverkapping duurt relatief lang, zodat het plaatsen op locatie vlot kan gaan.

04

OPLEVERING

Als jouw glazen terrasoverkapping klaar is volgt een officiële oplevering. Samen lopen we alle onderdelen door en peilen we jouw tevredenheid. Zijn er nog zaken die niet voldoen aan jouw wens? Dan gaan we die zo spoedig mogelijk oplossen.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.