Douglas overkapping

Overkapping van douglashout - op maat gemaakt

Jouw douglas overkapping vind je bij Outdoor Island!

Wil jij een Douglas overkapping in jouw tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij we jouw ideaal plaatje kunnen realiseren. Al onze buitenverblijven hebben een robuust karakter dankzij de houten element in combinatie met staal, glas of kleuren. Welke Douglas overkapping past bij jou?

Assortiment Douglas overkappingen

RUIM ASSORTIMENT DOUGLAS OVERKAPPINGEN

Douglas overkapping

Tuinhuis klein

Douglas overkapping 4x4

Douglas overkapping

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Wat voor Douglas overkappingen biedt Outdoor Island aan?

Wij maken jouw Douglas overkapping van het beste hout. Door de combinatie van Douglas hout in diverse kleuren met overige producten krijg je een exclusieve uitstraling. Je hebt de keus uit antraciet gespoten, bruin gespoten, lichtgrijs gespoten, wit gespoten en groen geïmpregneerd.

Deze kleuren bieden wij in onze diverse bouwpakketten voor jouw Douglas overkapping. Door deze te bekijken kun je een goed beeld krijgen van het resultaat van de overkapping. Naast de standaard bouwpakketten biedt Outdoor Island de mogelijkheid om hier extra elementen aan toe te voegen. Je kunt kiezen uit een platdak, zadeldak of kapschuur. Door het toevoegen van extra elementen proberen we de perfecte overkapping voor te realiseren. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Ook zijn de kapschuren in diverse kleuren mogelijk.

Jouw Douglas overkapping wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid de overkapping door ons te laten plaatsen. Dit doen we door heel de Benelux! Outdoor Island heeft een groot assortiment bouwpakketten, tevens leveren wij ook maatwerk. Op deze manier kunnen we jouw droomoverkapping nog beter waarmaken. Outdoor Island heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen naar jouw wensen.

Waarom Outdoor Island?

Wij van Outdoor Island zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Daarnaast zijn al onze producten gecertificeerd en van duurzaam Douglas hout gemaakt. Douglas hout staat bekend om de volgende pluspunten:

  • Douglashout heeft een erg warme, luxe en robuuste uitstraling. Erg stijlvol dus!
  • Douglashout is een erg duurzame houtsoort. Het hout is erg stevig wat zorgt voor een stevige constructie.
  • Door deze stevigheid is het onderhoud aan jouw Douglas overkapping minimaal. Douglashout heeft standaard een levensduur van zo’n 15 jaar. Dit is te verdubbelen bij onderhoud elke twee jaar.
  • Als de kleur niet helemaal jouw smaak is, kun je de Douglas overkapping makkelijk over schilderen in jouw gewenste kleur. Dit doe je makkelijk met beits of olie. Bekijk onze onderhoudsproducten!

Douglas hout krimpt of zet uit bij verandering van de luchtvochtigheid. Bij vochtige lucht zet het uit en bij droge licht krimp het. Dit alle is een natuurlijke eigenschap van het hout en heeft geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van het speeltoestel.

Wij beheren ons eigen transport, hierdoor zijn wij flexibel en wordt het product met de grootste zorg geleverd.

Meer info over onze Douglas overkappingen?

Wij begrijpen dat een keuze maken soms lastig kan zijn. Ook hierbij willen we je zo goed mogelijk helpen. Maak een afspraak met ons! Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showtuin. Zo kun je op je gemak alle mogelijkheden bekijken en ondertussen worden geadviseerd door onze professionals. Daarnaast kun je ons contact formulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.