Douglas overkapping

Overkapping van douglas hout - op maat gemaakt

Douglas houten overkapping

Wil jij een douglas overkapping in jouw tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij we jouw ideaal plaatje kunnen realiseren. Al onze buitenverblijven hebben een robuust karakter dankzij de houten element in combinatie met staal, glas of kleuren. Welke Douglas overkapping past bij jou?

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Pen- en gatverbindingen van douglas hout

Douglas overkapping, Douglas overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Landelijke én klassieke sfeer met bovenruimte

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Buitenverblijven met authentieke robuuste zwaluwstaart verbindingen

Douglas overkapping, Douglas overkapping

Accessoires

Kies unieke ramen, wanden én deuren naar eigen smaak

Alleen het beste

Wij maken jouw Douglas overkapping van het beste hout. Door de combinatie van Douglas hout in diverse kleuren met overige producten krijg je een exclusieve uitstraling. Je hebt de keus uit antraciet gespoten, bruin gespoten, lichtgrijs gespoten, wit gespoten en groen geïmpregneerd.

Douglas veranda aan huis
Douglas overkapping, Douglas overkapping
Douglas overkapping, Douglas overkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Bouwpakketten

Diverse kleuren bieden wij in onze diverse bouwpakketten voor jouw douglas overkapping. Door deze te bekijken kun je een goed beeld krijgen van het resultaat van de overkapping. Naast de standaard bouwpakketten biedt Outdoor Island de mogelijkheid om hier extra elementen aan toe te voegen. Je kunt kiezen uit een platdakzadeldak of kapschuur. Door het toevoegen van extra elementen proberen we de perfecte overkapping voor te realiseren. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Ook zijn de kapschuren in diverse kleuren mogelijk.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Knap stukje maatwerk

Jouw Douglas overkapping wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid de overkapping door ons te laten plaatsen. Dit doen we door heel de Benelux! Outdoor Island heeft een groot assortiment bouwpakketten, tevens leveren wij ook maatwerk. Op deze manier kunnen we jouw droomoverkapping nog beter waarmaken. Outdoor Island heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen naar jouw wensen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas overkapping, Douglas overkapping
Douglas overkapping, Douglas overkapping

Waarom Outdoor Island?

Wij van Outdoor Island zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Daarnaast zijn al onze producten gecertificeerd en van duurzaam Douglas hout gemaakt. Douglas hout staat bekend om de volgende pluspunten:

  • Douglashout heeft een erg warme, luxe en robuuste uitstraling. Erg stijlvol dus!
  • Douglashout is een erg duurzame houtsoort. Het hout is erg stevig wat zorgt voor een stevige constructie.
  • Door deze stevigheid is het onderhoud aan jouw Douglas overkapping minimaal. Douglashout heeft standaard een levensduur van zo’n 15 jaar. Dit is te verdubbelen bij onderhoud elke twee jaar.
  • Als de kleur niet helemaal jouw smaak is, kun je de Douglas overkapping makkelijk over schilderen in jouw gewenste kleur. Dit doe je makkelijk met beits of olie. Bekijk onze onderhoudsproducten!

Douglas hout krimpt of zet uit bij verandering van de luchtvochtigheid. Bij vochtige lucht zet het uit en bij droge licht krimp het. Dit alle is een natuurlijke eigenschap van het hout en heeft geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van het speeltoestel.

Je winkelwagentje