Douglas overkapping

Overkapping van douglashout - op maat gemaakt

Jouw droomoverkapping vind je bij Outdoor Island!

Zoek je een plekje waar je de komende seizoenen lekker kunt genieten?  Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres. Outdoor Island biedt diverse mogelijkheden waarbij we jouw ideaal plaatje kunnen realiseren. Al onze buitenverblijven hebben een robuust karakter dankzij de houten element in combinatie met staal, glas of kleuren.

Assortiment

RUIM ASSORTIMENT OVERKAPPINGEN

Douglas kapschuur op maat

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Wat voor overkappingen biedt Outdoor Island aan?

Onze kapschuren worden van het beste douglas hout gemaakt. Door de combinatie van douglas hout in diverse kleuren met overige producten krijg je een exclusieve uitstraling. Je hebt de keus uit antraciet gespoten, bruin gespoten, lichtgrijs gespoten, wit gespoten en groen geïmpregneerd.

Met onze diverse bouwpakketten voor jouw overkapping, hopen wij je een goed beeld te kunnen geven van het resultaat. Naast de standaard bouwpakketten biedt Outdoor Island de mogelijkheid om hier extra elementen aan toe te voegen. Zo heb je de keuze uit een platdak of zadeldak. Door het toevoegen van extra elementen proberen we de perfecte overkapping voor te realiseren. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Ook zijn de kapschuren in diverse kleuren mogelijk.

Al onze overkappingen worden geleverd met een duidelijke handleiding. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid de overkapping door ons te laten plaatsen. Dit doen we door heel de Benelux! Outdoor Island heeft een groot assortiment bouwpakketten, tevens leveren wij ook maatwerk. Op deze manier kunnen we jouw droomoverkapping nog beter waarmaken. Outdoor Island heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen naar jouw wensen.

Waarom Outdoor Island?

Wij van Outdoor Island zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Daarnaast zijn al onze producten gecertificeerd en van duurzaam douglas hout gemaakt. Douglas hout staat bekend om de volgende pluspunten

  • Warme, luxe uitstraling
  • Uit duurzaam beheerd bos, PEFC-gecertificeerd!
  • Onbehandeld, dus puur natuur
  • Weersbestendig
  • Lange levensduur, duurzaamheidklasse 3!
  • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten
  • Wordt na loop van tijd steeds harder
  • Hoog percentage kernhout
  • Verven of beitsen is niet nodig
  • Indien gewenst overschilderbaar in elke kleur die je maar wenst

Douglas hout kan bij verandering van de luchtvochtigheid een beetje krimpen of juist uitzetten. Bij vochtige lucht zet het uit en bij droge licht krimp het. Dit alle is een natuurlijke eigenschap van het hout en heeft geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van het speeltoestel.

Het transport is in eigen beheer. Hierdoor zijn wij flexibel en wordt het product met de grootste zorg geleverd.

Meer info over onze overkappingen?

Wij begrijpen dat een keuze maken soms lastig kan zijn. Ook hierbij willen we je zo goed mogelijk helpen. Je kunt daarom eventueel een afspraak maken met ons. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showtuin. Zo kun je op je gemak alle mogelijkheden bekijken en ondertussen worden geadviseerd door onze professionals. Daarnaast kun je ons contact formulier invullen, dan zorgen wij ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Je winkelwagentje