Houten tuinoverkapping

Kwalitatieve houten buitenverblijven

Houten overkapping

Wil jij een houten tuinoverkapping voor in jouw tuin? Wij zorgen dat jij exclusief kunt genieten, want daar houden wij van. Je kunt bij ons terecht voor jouw overkapping in je tuin, want wij realiseren jouw houten buitenverblijf. We streven naar perfectie tot in de details. Je kunt een origineel en stijlvol ontwerp verwachten, met duurzaam kwaliteitshout dat wij gebruiken. Onze gedegen kennis en ons vakmanschap zijn vanzelfsprekend, vinden wij. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Je weet wat je kunt verwachten en toch verrassen we je met onze exclusieve buitenproducten op maat. We vliegen elk project aan binnen dezelfde 4 stappen.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinoverkapping, Houten tuinoverkapping

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Exclusief genieten

Voor een houten tuinoverkapping ben je bij Outdoor Island op het goede adres. Wij maken allerlei houten producten voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Op deze manier kun jij je houten tuin overkapping helemaal naar wens inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Jouw buitenverblijf wordt uniek en sluit helemaal aan op jouw woonsituatie. Onze buitenproducten hebben een robuust karakter dat je krijgt door het gebruik van houten elementen in combinatie met staal, glas of kleuren.

Douglas veranda aan huis
Houten tuinoverkapping, Houten tuinoverkapping
Houten tuinoverkapping, Houten tuinoverkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires als finishing touch

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Hoe gaan wij te werk?

Oriëntatie en inventarisatie

Benieuwd naar wat een houten tuinoverkapping van Outdoor-Island allemaal in gaat houden? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar onze houtbouw of wil je meer weten over de werkwijze, onze ideeën of het kostenplaatje? Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen alles. We komen graag op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en samen te sparren over de verschillende gedachten. Het gesprek biedt de mogelijkheid om jouw wensen en eisen op een rij te zetten en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart.

Prijsopgave en ontwerp

Het oriëntatiegesprek biedt de uitgangspunten voor een ontwerp en prijsopgave. Wij maken alle specifieke kosten op en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Deze offerte leggen we voor en zodra deze akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp. Wij leveren een sfeervolle schets zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van het plan. We gaan tijdens deze fase ook de werkzaamheden inplannen.

Productie en realisatie

Nadat ons montageteam jouw houten tuin overkapping helemaal tot in de puntjes heeft afgewerkt, volgt de officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen. Ben je nog niet helemaal tevreden over bepaalde zaken? Dan lossen we die zo snel mogelijk op. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Oplevering en nazorg

Wanneer jouw tuinoverkapping op maat helemaal tot in de puntjes is afgewerkt, volgt een officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen en als er nog zaken zijn waar jij niet helemaal tevreden over bent, dan pakken we die zo spoedig mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Houten tuinoverkapping, Houten tuinoverkapping
Houten tuinoverkapping, Houten tuinoverkapping

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw tuinhuis op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje