Houten tuinoverkapping

Kwalitatieve houten buitenverblijven

Tuinoverkappingen van hout

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Houten overkapping voor in de tuin

Wil jij een houten tuinoverkapping voor in jouw tuin? Wij zorgen dat jij exclusief kunt genieten, want daar houden wij van. Je kunt bij ons terecht voor jouw overkapping in je tuin, want wij realiseren jouw houten buitenverblijf.

We streven naar perfectie tot in de details. Je kunt een origineel en stijlvol ontwerp verwachten, met duurzaam kwaliteitshout dat wij gebruiken. Onze gedegen kennis en ons vakmanschap zijn vanzelfsprekend, vinden wij. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Je weet wat je kunt verwachten en toch verrassen we je met onze exclusieve buitenproducten op maat. We vliegen elk project aan binnen dezelfde 4 stappen.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Exclusief genieten

Voor een houten tuinoverkapping ben je bij Outdoor Island op het goede adres. Wij maken allerlei houten producten voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Op deze manier kun jij je houten tuin overkapping helemaal naar wens inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Jouw buitenverblijf wordt uniek en sluit helemaal aan op jouw woonsituatie. Onze buitenproducten hebben een robuust karakter dat je krijgt door het gebruik van houten elementen in combinatie met staal, glas of kleuren.

Geïnteresseerd in een houten tuin overkapping van Outdoor Island? Maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Benieuwd naar wat een houten tuinoverkapping van Outdoor-Island allemaal in gaat houden? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar onze houtbouw of wil je meer weten over de werkwijze, onze ideeën of het kostenplaatje? Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen alles. We komen graag op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken en samen te sparren over de verschillende gedachten. Het gesprek biedt de mogelijkheid om jouw wensen en eisen op een rij te zetten en brengen we de maten, het gewenste model en details in kaart.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Het oriëntatiegesprek biedt de uitgangspunten voor een ontwerp en prijsopgave. Wij maken alle specifieke kosten op en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Deze offerte leggen we voor en zodra deze akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerp. Wij leveren een sfeervolle schets zodat je een mooi en realistisch beeld krijgt van het plan. We gaan tijdens deze fase ook de werkzaamheden inplannen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat ons montageteam jouw houten tuin overkapping helemaal tot in de puntjes heeft afgewerkt, volgt de officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen. Ben je nog niet helemaal tevreden over bepaalde zaken? Dan lossen we die zo snel mogelijk op. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wanneer jouw tuinoverkapping op maat helemaal tot in de puntjes is afgewerkt, volgt een officiële oplevering. We bespreken samen alle onderdelen en als er nog zaken zijn waar jij niet helemaal tevreden over bent, dan pakken we die zo spoedig mogelijk aan. Wij zijn pas tevreden als jij dat helemaal bent.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw tuinhuis op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.