Houten terrasoverkapping

Kwalitatieve houten terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Maatwerk tuinoverkapping

Een houten terrasoverkapping maakt jouw tuin compleet. Onze mogelijkheden zijn ontzettend groot. Jouw wensen en eisen laten wij in vervulling komen. Jij bepaalt de afmetingen, de afwerking, de kleur en of je de overkapping dicht laat maken. Wij maken jouw overkapping op maat in onze eigen machinale werkplaats. Jij kunt exclusief genieten onder jouw houten terrasoverkapping. Wij bieden jou een stijlvol, origineel ontwerp. Onze kennis en ons vakmanschap vinden wij vanzelfsprekend; daar doen wij een schepje bovenop. Jij bepaalt wat je wilt en toch verrassen wij je met jouw houten terrasoverkapping.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden van jouw houten terrasoverkapping zijn ontzettend groot. Jouw veranda op maat is onze uitdaging. Jij bepaalt de afmetingen, afwerkingen, de kleur en of je deze met glas wil dichtmaken. Kies je ervoor om deze dicht te maken met glas, dan ontstaat een tuinkamer, waarin je heel het jaar kunt genieten met uitzicht op je tuin. Het dichtmaken kun je doen met glazen wanden, deuren en schuifwanden. De laatste twee opties bieden de mogelijkheid om in de zomer je tuin over te laten lopen in je houten terrasoverkapping. Door het gebruik van hout in combinatie met glas, staal en kleuren krijgt je veranda een robuust karakter.

Geïnteresseerd in een houten overkapping voor je terras? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij trappen al onze projecten af met een vrijblijvend gesprek. Hierin beantwoorden wij al jouw vragen met betrekking tot onze houtbouw, onze werkwijze, onze ideeën en het kostenplaatje. Zo kunnen wij de situatie bekijken en samen met jou sparren over de mogelijkheden. Na afloop van het gesprek hebben we al jouw wensen en eisen op een rij en hebben we de uitgangspunten voor jouw houten terrasoverkapping in kaart gebracht.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na afloop van het gesprek gaan wij aan de slag. We maken een eerste ontwerp en op basis daarvan zetten we ook alle specifieke kosten op een rij. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de offerte, dan maken we een definitief ontwerp met een sfeervolle schets. Zo krijg je een realistisch en mooi beeld van jouw houten terrasoverkapping. Tijdens deze fase gaan we ook al, in samenspraak met jou, de werkzaamheden inplannen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Als je akkoord geeft op het ontwerp gaan we aan de slag. Wij maken de technische tekeningen, bestellen de benodigde materialen en gaan alles voorbereiden. We steken relatief veel tijd in de voorbereiding van jouw houten terrasoverkapping. Zo gaat het monteren relatief vlot.

04

OPLEVERING

Na het monteren van jouw houten terrasoverkapping volgt een officiële oplevering. Samen lopen we alle onderdelen door. Wij streven naar volledige, en blijvende, tevredenheid. Dus ben je nog niet helemaal tevreden, dan lossen we dat zo snel mogelijk op.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.