Accessoires

De mooiste accessoires

Maak kennis met onze combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Wij bieden diverse modellen buitenverblijven aan, kapschuren, zadeldaken en platte daken. Hierlangs zijn er tal van mogelijkheden mogelijk zoals wandmodules, hekwerken, glazen ramen en deuren.

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Prijsindicatie vanaf € 750,-

Steellook ramen

Robuuste steellook ramen gemaakt van hoge kwaliteit douglas hout. Niet van echt te onderscheiden!

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Prijsindicatie vanaf € 695,-

Kachel / open haarden

Met een kachel of open haard kun je ook in de koudere avonden lekker buiten genieten van je buitenverblijf

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Prijsindicatie vanaf € 250,-

Glazen schuifwanden

Ook met koud weer lekker buiten genieten? Geniet van alle seizoenen met onze moderne glazen schuifwanden!

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Prijsindicatie vanaf € 42,95

Verlichting

Sfeervolle verlichting om ook in de avonduren te genieten van je buitenverblijf

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Prijsindicatie vanaf € 550,-

Shutters

Genieten van het buitenleven met stijlvolle shutters

accessoires buitenverblijven, Accessoires

Breng een bezoek

Showtuin

Kom een kijkje nemen bij Outdoor Island, wij helpen je graag op weg

Exclusief genieten, daar houden we van!

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Outdoor Island uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders. Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden.​​​​​​

Douglas veranda aan huis
accessoires buitenverblijven, Accessoires
accessoires buitenverblijven, Accessoires

Gratis houtbouw brochure aanvragen?

FJOER kachels

FJOER is een Fries productlabel dat exclusieve outdoor kachels van hoogwaardige kwaliteit produceert. Onze stijlvolle producten zijn uniek en geven uw buitenleven net dat beetje extra. Vuur staat bij ons centraal. FJOER is dan ook de letterlijke Friese vertaling van het Nederlandse woord vuur.

Hoe houd je jouw douglas buitenverblijf mooi?

Als het douglashout van een buitenverblijf onbehandeld blijft zal het gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout voor je douglas buitenverblijf. Wanneer je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren er prachtig uitzien. Dit kun je doen met de volgende tips:

  1. Speciale Douglas beits. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel jouw gewenste beits.
  2. Schoon maken. Onze speciale douglas hout reiniger zorgt ervoor dat jouw buitenverblijf schoon blijft. Tevens kun je onze reiniger ook gebruiken voor de tuinmeubels. Kijk snel wat onze douglas reiniger voor jou kan betekenen!
  3. Regelmatig bijwerken. Douglashout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Gebeitst hout kun je jaarlijks opnieuw in de beits zetten, dit is het beste elk jaar of om het jaar vernieuwen.
Je winkelwagentje