Douglas veranda bouwpakket

Douglas veranda, buitenverblijven en schuren bouwpakket

Ga zelf aan de slag

Met een douglas veranda bouwpakket kan je als doe-het-zelver aan de slag om een heerlijke éxtra ruimte in je tuin te creëeren. En zeg nou zelf. Wat is er nou heerlijker dan genieten onder een douglas overkapping op maat die je zelf hebt gemonteerd? Als makers van exclusieve buitenproducten snappen wij dat dit nét even dat extra beetje trots en voldoening geeft. Herken je dit?

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Douglas veranda bouwpakket, Douglas veranda bouwpakket

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas houten veranda

Met een douglas veranda bouwpakket weet je één ding zeker. En dat is dat je het maximale uit je tuin haalt. Geniet 365 dagen per jaar. Zo kan je tijdens de (snikhete) zomerdagen eenvoudig verkoeling zoeken in de schaduw. Maar, ook tijdens de regenachtige én koude wintermaanden kan je in een warme én droge ruimte genieten. Hiermee maak je als het ware een éxtra woonruimte die je naar eigen wens in kan vullen. Ga voor een rustig thuiskantoor, fitnessruimte óf juist een chillkamer voor een avondje borrelen. Meer weten over een terrasoverkapping op maat?

Douglas veranda aan huis
Douglas veranda bouwpakket, Douglas veranda bouwpakket
Douglas veranda bouwpakket, Douglas veranda bouwpakket

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Douglas veranda met stijl

Als makers van buitenverblijven van hout streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste details. En de kleinste puntjes. Doordat wij houtbouw op maat maken ben je altijd verzekerd van een origineel én stijlvol ontwerp bij Outdoor Island. De keuze voor duurzaam kwaliteitshout zorgt er ook voor dat het stijlvolle ontwerp jarenlang goed blijft. Combineer dit met gedegen kennis én vakmanschap. En je komt erachter dat wij altijd nét even dat stapje extra zetten. Samen aan tafel om je mogelijkheden te bespreken?

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Van tekentafel tot eigen zagerij

Als échte ambachtslieden laten wij niets aan het toeval over. Zo beginnen wij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen én mogelijkheden in kaart te brengen. Hierna maken wij een 3D-ontwerp op maat. Akkoord? Dan sluipen wij van de tekentafel naar onze eigen zagerij om de douglas houten onderdelen op maat te maken. Vervolgens leveren wij deze als douglas veranda bouwpakket bij je thuis af. En is het aan jou om het luxe tuinhuis met veranda te monteren. Natuurlijk met ondersteuning van onze monteurs, indien nodig.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas veranda bouwpakket, Douglas veranda bouwpakket
Douglas veranda bouwpakket, Douglas veranda bouwpakket

Voordelen van douglas hout

Vanuit onze kennis én vakmanschap hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt voor douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem. En gaat onbehandeld al tussen de 10 én 15 lentes mee. Met een fijne tot matig grove nerf beschikt het hout over een prachtige exclusieve uitstraling. Na droging wordt het hout ook nog eens steeds harder, waardoor het bij uitstek geschikt is voor luxe buitenverblijven. Door de jaren heen krijgt het hout het nodige karakter door opgevangen zonnestralen. Fijne scheurtjes én barstjes geven het hout échte persoonlijkheid!

Verleng de levensduur

Naast de 10 tot 15 lentes die het douglas hout onbehandeld meegaat, is dit eenvoudig te verlengen. Vanuit onze kennis voorzien wij jou dan ook graag van het juiste advies (én producten) om dit in de praktijk te brengen.

  1. Gebruik speciale douglas beits
  2. Maak het schoon met speciale douglas hout reiniger
  3. Werk het douglas hout jaarlijks bij

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je buitenverblijf.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe buitenverblijf nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je buitenverblijf in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje