Luxe tuinhuis

Luxe buitenverblijven, veranda's en schuren

Exclusieve tuinhuizen

VAN ONZE EIGEN TEKENTAFEL TOT MONTAGE OP LOCATIE

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Genieten met luxe tuinhuis

In Nederland stikt het van de levensgenieters. En met een luxe tuinhuis kunnen wij je verzekeren dat dit wel héél gemakkelijk wordt. Haal het maximale uit je eigen (achter)tuin en profiteer van opbergruimte óf tover het om tot een extra woonruimte. Verder biedt deze ruimte de ideale plek om een bourgondisch diner voor familie en vrienden te organiseren. Of om een rustig (thuis)kantoor in te richten om in opperste concentratie te werken. Ongeacht de toepassing bieden wij een douglas buitenverblijf op maat!

Met een luxe tuinhuis van douglas hout zorg je ervoor dat het perfect tussen alle groenigheid van je tuin past. Het duurzame kwaliteitshout verzekerd je daarnaast van een lange levensduur boordevol genietmomentjes. Met een onbehandelde levensduur van 10 tot 15 lentes kan je onbezorgd genieten!

Exclusief tuinhuis

Als makers van luxe buitenverblijven streven wij altijd naar perfectie. Dit gaat bij ons tot in de uiterste puntjes. En tot op de millimeter nauwkeurig. Doordat wij uitsluitend tuinhuisjes op maat maken ben je altijd voorzien van een stijlvol én origineel ontwerp. Laat je verbazen door schrikbarende originaliteit in stijl. Hoe? Vanuit onze kennis en ons vakmanschap.

Natuurlijk wil je zelf ook inspraak hebben hoe je droom buitenverblijf eruit komt te zien. Bij ons kan je eenvoudig zelf een twist geven aan een luxe tuinhuis door een extra raam toe te voegen. Of voor het douglas hout een andere kleur te verven. Dit kan tenslotte nét dat verschil maken tussen mooi én perfect!

Douglas overkapping op maat plat dak

Begeleiding van A tot Z

Omdat wij het mogelijk maken om een tuinhuis volledig naar eigen stijl aan te passen. Is het ook zo belangrijk om hiervoor een strakke én eenduidige werkwijze te hanteren. Daarom produceren wij alleen zodra jij 100% (óf meer) tevreden bent over onze schetsen. Een droomverblijf voor in je achtertuin is daardoor verzekerd.

Bij onze specialisten kan je terecht voor allerlei vragen omtrent je douglas overkapping aan huis. Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. En komen maar al te graag bij je langs op locatie om alle mogelijkheden te bekijken. Nadat een akkoord is bereikt over het kostenplaatje kan de productie starten. Wij werken alles tot in de puntjes af. En ook na de officiële oplevering staan wij bij vragen na één belletje weer bij je op de stoep.

Profiteer van douglas hout

Als échte ambachtslieden weten wij als geen ander het belang van een goede houtsoort. Dit is namelijk erg van belang om sterke constructies mee te bouwen. Douglas hout behoort tot één van de hardste houtsoorten op Europese grondbodem en kent een enorm lange levensduur. Onderstaand de voordelen van douglas buitenverblijven op een rijtje.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in én komen graag bij je langs op locatie. Hier aanschouwen wij je stulpje en brengen wij de mogelijkheden in kaart. Gedachtes worden gewisseld en deze vormen de wortels voor het latere ontwerp. Op naar een houten tuinhuisje op maat!

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Vanuit je wensen komen wij met een prijsopgave. Hierin hebben wij de kosten zoveel mogelijk gespecificeerd zodat je later niet meer voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Akkoord bereikt? Dan zetten wij het ontwerp om in een 3D-schets om een zo volledig mogelijk beeld van je luxe tuinhuis te krijgen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat de definitieve goedkeuring is ontvangen staan wij te popelen om alle materialen te bestellen. Vervolgens worden de materialen in onze eigen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Montage op locatie is hierdoor zo gepiept. Niets staat het succes van douglas tuinhuisjes nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wij vertrekken niet bij je thuis voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Alle onderdelen worden gezamenlijk nagelopen om 100% tevredenheid (én het liefst nog meer) te garanderen. Ook nadat wij vertrokken zijn staan wij altijd na één belletje weer bij je op de stoep. Op naar jarenlang genieten in je (achter)tuin!

Je winkelwagentje