Douglas tuinhuis op maat

Op zoek naar een Douglas tuinhuis op maat waarin je lekker van je tuin kunt genieten? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Outdoor Island biedt verschillende mogelijkheden om voor jou het perfecte Douglas tuinhuis te realiseren. Wij van Outdoor Island vinden kwaliteit en uitstraling erg belangrijk. We zullen er daardoor alles aan doen om je ideale buitenverblijf te verwezenlijken in jou eigen smaak en stijl! Door ons diverse assortiment zijn er veel verschillende mogelijkheden en ga je samen met onze collega’s op zoek gaan naar jou eigen Douglas tuinverblijf. Onze collega’s helpen je graag met de keuzemogelijkheden en zullen je zo goed mogelijk proberen te adviseren. Plan een afspraak en bekijk onze mogelijkheden!

Douglas tuinhuis

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Tuinhuis platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Tuinhuis zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinhuis kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Verschillende Douglas buitenverblijven

Zoals eerder gezegd zijn de mogelijkheden bij Outdoor Island enorm. Zo hebben we een aantal bouwpakketten voor jou buitenverblijf, maar ook daaraan kunnen nog diverse aanpassingen in plaatsvinden. Outdoor Island heet drie verschillende bouwpakketten.

Alle drie totaal verschillend, maar allemaal van het beste Douglas hout gemaakt. Aan alle drie de buitenverblijven kunnen elementen worden toegevoegd om het voor jou nog mooier te maken. Het plaatsen van een extra raam of bijvoorbeeld een andere kleur hout kan het verschil maken tussen mooi en perfect! Al onze buitenverblijven kun je door ons laten plaatsen binnen heel de Benelux!

Douglas tuinhuis op maat

Bij onze collega’s kunt u terecht voor al je vragen over buitenverblijven, maar ook over een buitenverblijf dat je graag op maat wil laten maken! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Hierin zullen onze collega’s je zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en het bijpassend kostenplaatje.

Na dit oriëntatie gesprek gaan we aan de slag met het maken van een ontwerp! Vervolgens maken we een sfeervolle schets, zodat het beeld van uw droom Douglas buitenverblijf nog duidelijker wordt! Wanneer alles naar wens is, zal het buitenverblijf in de puntjes worden afgewerkt om vervolgens bij je thuis geplaatst te kunnen worden! Voor meer informatie over onze werkwijze bij het maken van een buitenverblijf op maat kun je terecht op onze site.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Het beste Douglas hout

Onze buitenverblijven worden van het beste Douglas hout gemaakt. Daarnaast zijn ze CE-gekeurd en voldoet Douglas hout nog aan diverse andere eigenschappen:

 • Warme, luxe uitstraling
 • Uit duurzaam behoor bos, PEFC-gecertificeerd
 • Onbehandeld, dus puur natuur
 • Van nature door-en-door rot-resistent
 • Weersbestendig
 • Lange levensduur, duurzaamheidklasse 3
 • Hoog percentage kernhout
 • Een van de hardste Europese naaldhoutsoorten
 • Wordt na verloop van tijd steeds harder
 • Verven of beitsen is niet nodig
 • Indien gewenst overschilderbaar in elke kleur

Douglas hout geeft een warme en gezellige sfeer. Door de rood/oranje tot licht bruine kleur krijg je een warm gevoel en dit nodigt meteen uit om een gezellig drankje te nemen in uw Douglas buitenverblijf. Naast dat Douglas hout een warme uitstraling heeft, is het ook erg duurzaam en milieuvriendelijk. Dit is natuurlijk ook een pluspuntje! Douglas hout veranderd net als alle andere houtsoorten door het weer. Dit betekent niet dat je buitenverblijf er minder mooi gaat uitzien! Daarentegen krijgt je Douglas buitenverblijf een karakteristieke uitstraling.

Meer info over onze luxe buitenverblijven?

Wij kunnen voor jou het ideale plaatje schetsen. Dit doen we bij ons op locatie. Maak daarom een afspraak in onze showtuin en wij geven je advies op maat.

Zit jij binnenkort heerlijk onder een overkapping in je eigen tuin? Wacht dan niet langer en plan die afspraak. Wij gaan onze uiterste best doen om jou binnenkort te laten genieten van een prachtig houten onderkomen.

Je winkelwagentje

Zin in een uitje én Outdoor Island zien?

Bezoek dan het Bloem en Tuin evenement in Nuenen van 25 juli t/m 1 augustus!