Aanbouwveranda

Robuuste veranda's van douglas hout

Genieten met luxe tuinhuis

Een aanbouwveranda van douglas hout is dé trend van dit moment. De karakteristieke uitstraling zorgt voor een stoer en landelijk uiterlijk in iedere tuin. Zwarte wanden geven een luxe uitstraling en een mooi contrast. Bepaal zelf de uitstraling met de keuze voor houtbehandeling. En geniet jarenlang van een douglas houten buitenverblijf.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

aanbouwveranda, Aanbouwveranda

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Haal het maximale uit je tuin

Een aanbouwveranda gebruik je eenvoudig als ruimte om het terrasseizoen te verlengen. Heerlijk uit weer en wind. Ook tijdens de snikhete zomerdagen kan je eenvoudig verkoeling zoeken in de schaduw. En alsof dat nog niet genoeg is kan de veranda ook opslagruimte bieden voor allerlei spullen. Geheel als onderdeel tussen alle groenigheid en bomen in je tuin. Wel zo handig, vinden wij.

Douglas veranda aan huis
aanbouwveranda, Aanbouwveranda
aanbouwveranda, Aanbouwveranda

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Het beste van twee werelden

Praktisch en sfeervol in één. Zo omschrijven wij een aanbouwveranda misschien nog wel het beste. Geniet van de buitenlucht en neem plaats in een beschutte buiten woonkamer. Combineer het praktische met het aangename en maak kennis met de lange zomeravonden in eigen (achter)tuin. Ook brengt het AA-kwaliteit douglas hout nét even dat beetje extra klasse in je tuin. jPerfect voor een kantoor aan huis, muziekstudio of sportruimte.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Buitenverblijven van hout

Hout van kwaliteit

Laat het zonnestralen regenen op je aanbouwveranda. Dit zorgt er namelijk voor dat het douglas hout karakter krijgt. Haarfijne scheurtjes en barstjes zorgen voor een unieke uitstraling die niet te evenaren is. Profiteer verder van onderstaande voordelen.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europees grondgebied
  • Onbehandelde levensduur van 10 – 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder hout, na droging (perfect voor buitenverblijven)

Doe de vergunningscheck

Houd rekening met vergunningen bij het plaatsen van een aanbouwveranda. Voorkom de consequenties. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom denken wij hier ook graag met je mee. De juiste handvaten zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Lees meer informatie bij de Rijksoverheid en het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

aanbouwveranda, Aanbouwveranda
aanbouwveranda, Aanbouwveranda
Je winkelwagentje