Vrijstaande overkapping douglas

Overkapping van douglas hout - op maat gemaakt

Exclusieve overkapping van douglas hout

Wil jij graag een vrijstaande overkapping van Douglas hout in jouw tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je straks je eigen plekje hebt waar je lekker kunt gaan genieten, ongeacht het jaargetijde. Outdoor Island biedt diverse bouwpakketten aan voor jouw vrijstaande overkapping van Douglas hout. Hiermee hopen wij je een goed beeld te kunnen geven van het uiteindelijke resultaat.

De combinatie van houten elementen met glas, staal of kleur zorgen ervoor dat jouw vrijstaande overkapping van Douglas hout een robuuste uitstraling heeft. Verder heeft Douglas hout een karakteristieke kleur met levendige structuur. Hierdoor krijgt jouw douglas buitenverblijf een zeer aangename uitstraling. Wacht niet langer en maak een afspraak bij Outdoor Island!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

vrijstaande overkapping douglas, Vrijstaande overkapping douglas

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, kachels en meer!

Waarom douglas hout?

Wij van Outdoor Island zijn zeer bedreven in het leveren en/of plaatsen van onze exclusieve producten in heel Nederland en België. Daarnaast vinden wij het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het product van goede kwaliteit is. Om je een idee te geven wat een vrijstaande overkapping van Douglas hout nou precies inhoudt, zullen we je een beknopte uitleg geven over Douglas hout.

Bij Outdoor Island zijn alle producten gecertificeerd en van duurzaam Douglas hout gemaakt. Naast het feit dat Douglas hout een ontzettend warme, luxe uitstaling heeft, heeft het ook nog vele andere voordelen. Zo komt Douglas hout uit een duurzaam beheerd bos en is het PEFC-gecertificeerd. Daarnaast is het onbehandeld en dus puur natuur. Ook is het Douglas hout weerbestendig en heeft het een lange levensduur (duurzaamheidsklasse 3). Een vrijstaande overkapping van Douglas hout is dus ideaal! Benieuwd naar nog meer eigenschappen van Douglas hout? Neem een kijkje op onze pagina.

Douglas veranda aan huis
vrijstaande overkapping douglas, Vrijstaande overkapping douglas
vrijstaande overkapping douglas, Vrijstaande overkapping douglas

Gratis 3d-tekening van jouw vrijstaande overkapping douglas?

Luxe tuinhuis met overkapping

Verschillende soorten vrijstaande overkapping van douglas hout

Al onze vrijstaande overkappingen van Douglas hout worden van het beste Douglas hout gemaakt. Wil jij een exclusieve uitstraling creëren? Dat kan! Je hebt bij Outdoor Island allereerst de keuze uit vijf verschillende soorten kleuren:

  • Antraciet gespoten
  • Bruin gespoten
  • Lichtgrijs gespoten
  • Wit gespoten
  • Groen geïmpregneerd

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Bouwpakket naar keuze

Daarnaast heb je bij Outdoor Island de mogelijkheid om extra elementen aan je standaard bouwpakket toe te voegen voor je vrijstaande overkapping van Douglas hout. Op deze manier proberen we zo dicht mogelijk bij jouw ideale plaatje te komen. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Benieuwd naar al onze luxe buitenverblijven? Klik hier!

Je hebt bij Outdoor Island onder andere de keuze uit een platdak voor een vrijstaand overkapping van Douglas hout. Een platdak ziet er erg strak en stijlvol uit. Daarnaast is een platdak niet gevoelig voor wind en is het gemakkelijk te plaatsen. Ook kun je er eenvoudig zonnepanelen of een zonneboiler op plaatsen.

Dit is echter niet de enige mogelijke optie voor een vrijstaande overkapping van Douglas hout. Je hebt bij Outdoor Island namelijk ook de mogelijkheid voor een zadeldak. Kenmerkend voor een zadeldak is dat het uit twee even grote dakvlakken bestaat. Verder geeft het zadeldak het buitenverblijf een klassieke uitstraling en zorgt het voor extra ruimte bovenin.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

vrijstaande overkapping douglas, Vrijstaande overkapping douglas
vrijstaande overkapping douglas, Vrijstaande overkapping douglas

Meer info over onze vrijstaande overkappingen?

Een keuze maken voor een vrijstaande overkapping van Douglas hout is niet eenvoudig. Bij Outdoor Island begrijpen we dat helemaal. Je kunt daarom eventueel een afspraak maken met ons, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Ook ben je te allen tijde van harte welkom in onze showtuin. Hier kun je op gemak alle mogelijkheden bekijken en ondertussen worden geadviseerd door onze professionals.

Je kunt ook altijd even mailen naar info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Daarnaast hebben wij ook een contactformulier die je kunt invullen, dan zorgen wij ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Ben je nou ook benieuwd naar Douglas schuren met een plat dak?

Je winkelwagentje