Vrijstaande overkapping Douglas

Overkapping van douglashout - op maat gemaakt

Wil jij graag een vrijstaande overkapping van Douglas hout in jouw tuin? Dan ben je bij Outdoor Island aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je straks je eigen plekje hebt waar je lekker kunt gaan genieten, ongeacht het jaargetijde. Outdoor Island biedt diverse bouwpakketten aan voor jouw vrijstaande overkapping van Douglas hout. Hiermee hopen wij je een goed beeld te kunnen geven van het uiteindelijke resultaat.

De combinatie van houten elementen met glas, staal of kleur zorgen ervoor dat jouw vrijstaande overkapping van Douglas hout een robuuste uitstraling heeft. Verder heeft Douglas hout een karakteristieke kleur met levendige structuur. Hierdoor krijgt jouw douglas buitenverblijf een zeer aangename uitstraling. Wacht niet langer en maak een afspraak bij Outdoor Island!

Assortiment

RUIM ASSORTIMENT VRIJSTAANDE OVERKAPPINGEN

Douglas overkapping 500x300

Douglas kapschuur op maat

Douglas overkapping

Tuinhuis met overkapping douglas

Tuinhuis klein

Douglas overkapping 4x4

Douglas terrasoverkapping

Douglas overkapping op maat plat dak

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Waarom Douglas hout?

Wij van Outdoor Island zijn zeer bedreven in het leveren en/of plaatsen van onze exclusieve producten in heel Nederland en België. Daarnaast vinden wij het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het product van goede kwaliteit is. Om je een idee te geven wat een vrijstaande overkapping van Douglas hout nou precies inhoudt, zullen we je een beknopte uitleg geven over Douglas hout.

Bij Outdoor Island zijn alle producten gecertificeerd en van duurzaam Douglas hout gemaakt. Naast het feit dat Douglas hout een ontzettend warme, luxe uitstaling heeft, heeft het ook nog vele andere voordelen. Zo komt Douglas hout uit een duurzaam beheerd bos en is het PEFC-gecertificeerd. Daarnaast is het onbehandeld en dus puur natuur. Ook is het Douglas hout weerbestendig en heeft het een lange levensduur (duurzaamheidsklasse 3). Een vrijstaande overkapping van Douglas hout is dus ideaal! Benieuwd naar nog meer eigenschappen van Douglas hout? Neem een kijkje op onze pagina.

Buitenverblijven van hout

Verschillende soorten vrijstaande overkappingen van Douglas hout

Al onze vrijstaande overkappingen van Douglas hout worden van het beste Douglas hout gemaakt. Wil jij een exclusieve uitstraling creëren? Dat kan! Je hebt bij Outdoor Island allereerst de keuze uit vijf verschillende soorten kleuren:

  • Antraciet gespoten
  • Bruin gespoten
  • Lichtgrijs gespoten
  • Wit gespoten
  • Groen geïmpregneerd

Daarnaast heb je bij Outdoor Island de mogelijkheid om extra elementen aan je standaard bouwpakket toe te voegen voor je vrijstaande overkapping van Douglas hout. Op deze manier proberen we zo dicht mogelijk bij jouw ideale plaatje te komen. Denk hierbij aan afmetingen, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazenschuifwanden. Benieuwd naar al onze luxe buitenverblijven? Klik hier!

Je hebt bij Outdoor Island onder andere de keuze uit een platdak voor een vrijstaand overkapping van Douglas hout. Een platdak ziet er erg strak en stijlvol uit. Daarnaast is een platdak niet gevoelig voor wind en is het gemakkelijk te plaatsen. Ook kun je er eenvoudig zonnepanelen of een zonneboiler op plaatsen.

Dit is echter niet de enige mogelijke optie voor een vrijstaande overkapping van Douglas hout. Je hebt bij Outdoor Island namelijk ook de mogelijkheid voor een zadeldak. Kenmerkend voor een zadeldak is dat het uit twee even grote dakvlakken bestaat. Verder geeft het zadeldak het buitenverblijf een klassieke uitstraling en zorgt het voor extra ruimte bovenin.

Meer info over onze vrijstaande overkappingen?

Een keuze maken voor een vrijstaande overkapping van Douglas hout is niet eenvoudig. Bij Outdoor Island begrijpen we dat helemaal. Je kunt daarom eventueel een afspraak maken met ons, dan bespreken we samen alle mogelijkheden. Ook ben je te allen tijde van harte welkom in onze showtuin. Hier kun je op gemak alle mogelijkheden bekijken en ondertussen worden geadviseerd door onze professionals.

Je kunt ook altijd even mailen naar info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Daarnaast hebben wij ook een contactformulier die je kunt invullen, dan zorgen wij ervoor dat we zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Ben je nou ook benieuwd naar Douglas schuren met een plat dak? Klik hier voor onze pagina over Douglas schuren met een plat dak.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.