Overkapping douglas 3x3

Genieten met je gezelschap onder jouw luxe buitenverblijf

Buitenverblijven volledig op maat

Een perfect buitenverblijf voor in de tuin? Wij maken douglas overkappingen volledig op maat. Afhankelijk van de grootte van je tuin is een overkapping douglas 3×3 geschikt of niet. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons centraal. En alle overkappingen worden tot in perfectie afgewerkt. Wij denken mee vanuit de wensen en behoeften van de klant. Een passende overkapping in de juiste stijl én met de juiste afmetingen is dan ook vanzelfsprekend. Combineer het robuuste hout met glas, staal óf kleuren. En til het niveau van je (achter)tuin omhoog. Onderstaand vind je verschillende stijlen die volledig op maat gemaakt kunnen worden.

Houten tuinhuis op maat

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Douglas veranda

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, kachels en meer!

Overkapping douglas 3×3

Een overkapping maken wij uitsluitend op maat. Afhankelijk van de grootte van je tuin kruipen wij achter onze tekentafel en nemen wij alle wensen en behoeften mee. Zodra een overkapping douglas 3×3 dé perfecte afmeting is gaan wij hiermee aan de slag. De juiste stijl overkapping wordt gekozen. En samen zorgen wij ervoor dat juiste kenmerken terugkomen. Zo komen wij stap voor stap dichterbij je droomoverkapping.

Tuinhuis klein
overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3
overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3

Gratis 3d-tekening van jouw buitenverblijf?

overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3

Duurzaam kwaliteitshout

Onze overkappingen worden uitsluitend gemaakt van douglas hout óf kastanjehout. En dat is niet voor niets. Duurzaam douglas hout wordt gekenmerkt door zijn stevigheid én lange levensduur. Bij uitstek geschikt voor een douglas overkapping 3×3 of een andere afmeting op maat. En volledig afgestemd op je wensen en behoeften.

  • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandeld een levensduur van 10 tot 15 jaar
  • Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf
  • Na droging wordt het hout steeds harder wat ideaal is voor overkappingen
  • Door zonlicht verkleurt het douglas hout waardoor de overkapping een karakteristieke uitstraling krijgt
  • Na een aantal jaren ontstaan er mogelijk een aantal kleine barstjes en scheuren die de unieke uitstraling verder benadrukken

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. En of een overkapping douglas 3×3 aan de juiste afmetingen voldoet. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Hoe blijft een douglas overkapping 3x3 mooi?

Een onbehandelde douglas overkapping heeft een lange levensduur. Tóch kan je dit nog redelijk eenvoudig verlengen. En dus het maximale uit je overkapping halen. Een douglas overkapping 3×3 die verzorgt wordt met onze onderhoudsmiddelen kan tientallen jaren langer zorgen voor talloze genietmomenten.

  1. Speciale douglas verf
  2. Douglas olie
  3. Douglas beits
  4. Douglas hout reiniger

Deze producten zijn ideaal bij het onderhoud. Door de overkapping regelmatig bij te werken blijft deze zijn exclusieve uitstraling houden en kun je er jarenlang van genieten. Het is verstandig om geolied hout jaarlijks opnieuw in de olie te zetten. Gelakt of gebeitst hout, kun je het beste iedere twee of drie jaar vernieuwen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijk gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3
overkapping douglas 3x3, Overkapping douglas 3×3
Je winkelwagentje