Overkapping Douglas 3x3

Op zoek naar een perfect buitenverblijf voor in de tuin? laat je dan inspireren door het aanbod van Outdoor Island. Ons aanbod bestaat onder andere uit een overkapping Douglas 3×3 m, 7x3m of een op jouw tuin afgestemde overkapping. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons centraal en met door de overkappingen tot in de perfectie af te werken proberen we ons te onderscheiden. Wij hebben diverse keuzemogelijkheden en al onze producten worden met ambacht geproduceerd. Onze overkappingen worden gebouwd van Douglas hout, dit houttype heeft een warme en aangename uitstraling. Door de combinatie van houten elementen en glas, staal of kleuren krijgt de overkapping een robuust en exclusief karakter.

Overkapping Douglas 3x3

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Overkapping platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Overkapping Douglas 3×3 op maat

Onze overkapping Douglas 3×3 is een op maat gemaakte overkapping van 3x3m. De overkapping wordt op maat gemaakt waarbij je keuze hebt uit verschillende type daken. Je kunt kiezen uit een plat dak, zadeldak en kapschuur. Ieder van deze daken heeft zijn eigen kenmerken en zijn uit te breiden met exclusieve en betaalbare accessoires. Je kunt hierbij denken aan ramen, deuren, glazen schuifwanden en screens. U kunt kiezen uit deze vele mogelijkheden en zo jouw droomoverkapping samenstellen. Wij helpen je hier graag bij. Onze professionals geven graag advies en kijken graag met jou mee voor het ontwerp.

Naast onze overkapping Douglas 3×3 worden ook onze andere buitenproducten op maat gemaakt. Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan snel ons assortiment Douglas overkappingen en laat je inspireren.

Douglas hout

Onze overkappingen worden gemaakt van de Douglas houtsoort. Douglas hout is door zijn stevigheid en lange levensduur zeer geschikt voor overkappingen. Daarnaast heeft deze houtsoort vele voordelen:

  • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar
  • Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf
  • Na droging wordt het hout steeds harder wat ideaal is voor overkappingen
  • Door zonlicht verkleurt het Douglas hou waardoor de overkapping een karakteristieke uitstraling krijgt
  • Na een aantal jaren ontstaan er mogelijk een aantal kleine barstjes en scheuren die de unieke uitstraling verder benadrukken

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Hoe blijft een overkapping mooi?

Een onbehandelde Douglas overkapping heeft een lange levensduur. Dit is echter niet de maximale levensduur. Als jij je overkapping Douglas 3×3 m goed onderhoud met een van onze onderhoudsmiddelen kan jij tientalen jaren langer genieten van jouw buitenverblijf. Je kunt je buitenverblijf onderhouden met een van onze producten:

  1. Speciale Douglas verf
  2. Douglas olie
  3. Douglas Beits
  4. Douglas hout reiniger

Deze producten zijn ideaal bij het onderhoud. Door de overkapping relmatig bij te werken blijft deze zijn exclusieve uitstraling houden en kun je er jarenlang van genieten. Het is verstandig om geolied hout jaarlijks opnieuw in de olie te zetten. Gelakt of gebeitst hout, kun je het beste iedere twee of drie jaar vernieuwen.

Meer informatie over de overkapping Douglas 3×3?

Wil jij een overkapping Douglas 3×3 op maat laten maken? Kom dan langs in onze showtuin. Hier staan onze professionals klaar voor advies op maat. Wij begeleiden jou graag in de realisatie van jouw droomoverkapping. Neem snel contact op via ons contact formulier en kom langs voor een oriëntatiegesprek.

Je winkelwagentje