Overkapping met schuur

Kwalitatieve overkappingen met schuur

Buitenverblijf met opslag

Een overkapping met schuur maakt jouw tuin compleet. Zo kun jij exclusief genieten en dat vinden wij dan weer fijn. Wij maken jouw veranda met schuur voor jou op maat in onze machinale werkplaats. Wij bieden jou een origineel en stijlvol ontwerp. Ons vakmanschap is vanzelfsprekend vinden wij, daarom doen we daar nog een schepje bovenop. Samen spreken we jouw wensen en eisen door en voldoen we aan al jouw verwachtingen. En toch verrassen we je. Jouw overkapping met schuur wordt onze uitdaging.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Overkapping met schuur, Overkapping met schuur

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Onze werkwijze

Wij zijn jouw partner op het gebied van buitenproducten. Een overkapping met schuur is een van onze specialiteiten. Wij maken deze voor jou op maat in onze machinale werkplaats. We doorlopen samen vier stappen in het proces tot het maken van jouw overkapping. Zo bepaal jij de uitgangspunten, de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Kies je ervoor om jouw overkapping dicht te maken, dan krijg je een tuinkamer. In deze ruimte kun je het hele jaar genieten van met uitzicht op je tuin. In de warme zomermaanden is een overkapping ideaal om de dag door te brengen met uitzicht op je tuin. Een overkapping met schuur van Outdoor Island is gemaakt van duurzaam hout. Door het gebruik van hout in combinatie met staal, glas of kleuren krijgt jouw overkapping een robuust karakter.

Douglas veranda aan huis
Overkapping met schuur, Overkapping met schuur
Overkapping met schuur, Overkapping met schuur

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires naar keuze

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Onze aanpak

Oriëntatie en inventarisatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze houtbouw of wat een buitenproduct van Outdoor Island allemaal inhoudt? Je kunt een vrijblijvende afspraak maken om alles te bespreken. We schetsen een kostenplaatje en komen met onze eigen ideeën. Tijdens het gesprek brengen we jouw wensen en eisen in kaart en bepalen we de uitgangspunten voor jouw overkapping met schuur.

Prijsopgave en ontwerp

Na afloop van ons eerste gesprek zetten we alle specifieke kosten op een rij en maken we een eerste schets. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra jij een akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van jouw nieuwe buitenproduct. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in.

Productie en realisatie

Geef je akkoord op het ontwerp, dan gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We maken de technische tekeningen, bestellen de materialen en bereiden alle onderdelen voor. We steken veel tijd in de voorbereiding, zodat de montage op locatie redelijk vlot kan verlopen. In overleg met jou maken we een exacte planning. Zo weet jij en weten wij wanneer ons montageteam langs kan komen.

Oplevering en nazorg

Na het plaatsen van jouw overkapping met schuur volgt een officiële oplevering. Zo lopen we samen even door alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen wij dat zo snel mogelijk op. We streven naar perfectie, ook in de tevredenheid.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Overkapping met schuur, Overkapping met schuur
Overkapping met schuur, Overkapping met schuur

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje