Overkapping met schuur

Kwalitatieve overkappingen met schuur

Tuinhuizen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Buitenverblijf met opslag

Een overkapping met schuur maakt jouw tuin compleet. Zo kun jij exclusief genieten en dat vinden wij dan weer fijn. Wij maken jouw veranda met schuur voor jou op maat in onze machinale werkplaats. Wij bieden jou een origineel en stijlvol ontwerp.

Ons vakmanschap is vanzelfsprekend vinden wij, daarom doen we daar nog een schepje bovenop. Samen spreken we jouw wensen en eisen door en voldoen we aan al jouw verwachtingen. En toch verrassen we je. Jouw overkapping met schuur wordt onze uitdaging.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Werkwijze

Wij zijn jouw partner op het gebied van buitenproducten. Een overkapping met schuur is een van onze specialiteiten. Wij maken deze voor jou op maat in onze machinale werkplaats. We doorlopen samen vier stappen in het proces tot het maken van jouw overkapping. Zo bepaal jij de uitgangspunten, de afmetingen, de kleuren van de afwerkingen, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Kies je ervoor om jouw overkapping dicht te maken, dan krijg je een tuinkamer. In deze ruimte kun je het hele jaar genieten van met uitzicht op je tuin. In de warme zomermaanden is een overkapping ideaal om de dag door te brengen met uitzicht op je tuin.

Een overkapping met schuur van Outdoor Island is gemaakt van duurzaam hout. Door het gebruik van hout in combinatie met staal, glas of kleuren krijgt jouw overkapping een robuust karakter. Geïnteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuinoverkapping op maat? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze houtbouw of wat een buitenproduct van Outdoor Island allemaal inhoudt? Je kunt een vrijblijvende afspraak maken om alles te bespreken. We schetsen een kostenplaatje en komen met onze eigen ideeën. Tijdens het gesprek brengen we jouw wensen en eisen in kaart en bepalen we de uitgangspunten voor jouw overkapping met schuur.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na afloop van ons eerste gesprek zetten we alle specifieke kosten op een rij en maken we een eerste schets. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Zodra jij een akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van jouw nieuwe buitenproduct. Tijdens deze fase plannen we ook de werkzaamheden in.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Geef je akkoord op het ontwerp, dan gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We maken de technische tekeningen, bestellen de materialen en bereiden alle onderdelen voor. We steken veel tijd in de voorbereiding, zodat de montage op locatie redelijk vlot kan verlopen. In overleg met jou maken we een exacte planning. Zo weet jij en weten wij wanneer ons montageteam langs kan komen.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Na het plaatsen van jouw overkapping met schuur volgt een officiële oplevering. Zo lopen we samen even door alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen wij dat zo snel mogelijk op. We streven naar perfectie, ook in de tevredenheid.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.