Luxe tuinhuizen met veranda

Luxe tuinhuizen, buitenverblijven, schuren en veranda's

Luxe tuinhuizen met veranda

MAATWERK VANAF DE TEKENTAFEL TOT EIGEN ZAGERIJ

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Authentieke én unieke zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Landelijke én klassieke buitenverblijven met bovenruimte

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Prachtige pen- en gatverbindingen met kapschuur

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Zet de puntjes op de ‘i’ met ramen, wanden én deuren

Tuinhuis met overkapping douglas

Luxueus genieten in je tuin

Profiteer van het beste van twee werelden. Namelijk de luxe van een tuinhuis én de vrijheid van een houten veranda met glas! Hiermee creëer je binnen een handomdraai een kantoor aan huis, muziekstudio óf een eigen fitnessruimte. Ook geniet je het gehele jaar maximaal van je tuin. Tijdens de (tegenwoordig snikhete) zomerdagen kan je verkoeling zoeken in de schaduw. Maar ook tijdens de regenachtige én doorgaans koude weersomstandigheden verzeker je jezelf van een droog en warm plekje in je achtertuin.

Luxe douglas tuinhuizen met veranda

Bij het maken van een luxe tuinhuis met veranda streven wij naar perfectie. En dit gaat ver. Tot in de kleinste puntjes ontgaat ons geen detail. Hierin gaan wij dus nét even iets verder dan anderen. Maar het resultaat mag er zijn. Een origineel en stijlvol houten tuinoverkapping van duurzaam kwaliteitshout. Kortom een basis om je tuin jarenlang van extra klasse te voorzien. Klinkt interessant, toch?

luxe buitenverblijven

Ga voor AA-kwaliteit douglas hout

Vanuit ons ambacht weten wij als geen ander dat de houtsoort grotendeels de uitstraling van je douglas tuinhuis met veranda bepaald. Ben je op zoek naar luxe tuinhuizen met veranda? Dan is douglas hout je op het lijf geschreven. Door de jaren heen krijgt je luxe tuinhuis ook nog eens een éxtra uniek karakter. Laat het hout tot leven komen door het zonlicht en de daardoor ontstane haarfijne scheurtjes en barstjes. Een unieke uitstraling is verzekerd.

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 en 15 lentes
  • Fijne tot matig grove nerf
  • Na droging steeds harder hout

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Meer weten over onze werkwijze, ideeën en het bijkomende kostenplaatje? Dat snappen wij. Graag bespreken wij dit samen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook komen wij maar al te graag bij je eigen woning langs om je (prachtige) achtertuin te aanschouwen. Hier kunnen wij meteen gedachtes wisselen en alle wensen op een rijtje zetten. Op naar het ontwerp!

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Nadat de wensen duidelijk(er) zijn geworden maken wij een offerte met gespecificeerde kosten. Hierdoor kom je niet meer voor verrassingen te staan. Wel zo fijn, vinden wij. Akkoord over de prijsopgave? Dan gaan wij voor je aan de slag met het verdere ontwerp. We maken een sfeervolle (3D) schets om een mooi en realistisch beeld te geven van luxe tuinhuizen met veranda. Direct hierna plannen wij de werkzaamheden bij ons in zodat je weet waar je aan toe bent.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Goedkeuring op het ontwerp binnen? Dan starten wij met produceren. De technische tekeningen worden met passie gemaakt van achter onze tekentafel. Ook de benodigde materialen worden direct besteld. Vervolgens gaan wij vanuit onze eigen zagerij de onderdelen voorbereiden. Hier steken wij veel energie in. En dankzij deze energie verloopt de montage op locatie zo soepeltjes mogelijk. Plan nog een datum in dat ons montageteam bij je langskomt. En het eindresultaat is in zicht!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Hebben wij het bouwwerk tot in de (spreekwoordelijke) puntjes afgewerkt? Dan volgt de officiële oplevering. Hierbij nemen wij samen alle onderdelen door. Pas zodra jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. Als je na de oplevering toch nog voor problemen komt te staan, staan wij na één belletje direct bij je op de stoep!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.