Moderne tuinhuizen

Gemaakt van robuust douglas hout

Modern tuinhuis van douglas hout

Met de moderne tuinhuizen van Outdoor Island geef je direct éxtra klasse aan je (achter)tuin. Ga mee met dé trend van het moment. En ga voor een modern tuinhuisje mét zwarte wanden. Een prachtig contrast met alle groenigheid in je tuin. Met de juiste houtbehandeling geef je namelijk nét wat meer uitstraling aan moderne tuinhuisjes. Een stoer én landelijk uiterlijk is hierna het gevolg. Laat je inspireren!

Buitenverblijf Kapschuur

Overkappingen kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

moderne tuinhuizen, Moderne tuinhuizen

Overkappingen zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Overkappingen plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

365 dagen per jaar genieten

Met de moderne tuinhuizen van Outdoor Island haal je het maximale uit je tuin. Zo gebruik je een modern tuinhuisje eenvoudig als opbergruimte. Dit geeft je nét even dat stukje extra flexibiliteit die je te kort komt. Ook kan je het moderne tuinhuisjes van douglas hout gebruiken om een gezellige eethoek te creëeren. Geniet éxtra lang van een zwoele zomeravond. En ook tijdens een warmere herfstdag kan je genieten onder je luxe tuinhuis. Afhankelijk van je persoonlijke wensen heb je dé ideale ruimte voor een tuinkantoor, fitnessruimte óf chillkamer. Oneindig veel mogelijkheden!

Douglas veranda aan huis
moderne tuinhuizen, Moderne tuinhuizen
moderne tuinhuizen, Moderne tuinhuizen

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Praktisch én sfeervol

Met de moderne tuinhuizen van Outdoor Island zorg je ervoor dat je ieder seizoen (maximaal) kan genieten van de buitenomgeving. Tijdens de herfst, winter én lente kan je namelijk ook genieten van de frisse buitenlucht. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet in de buitenomgeving zijn? Tóch geniet je met een modern tuinhuisje ook van de luxe die je binnenshuis ervaart. Zo zit je heerlijk droog én uit de wind. Voorkom dus dat een onverwachtse bui óf harde windstoten spelbreker zijn om van je eigen (achter)tuin te genieten. En ga voor douglas tuinhuis op maat.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Doe de vergunning check

Vóór je daadwerkelijk voor moderne tuinhuizen gaat is het van belang om goed na te gaan of je bepaalde vergunningen moet aanvragen. Daarom hebben wij de vergunning check alvast voor je toegelicht zodat je niet voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Informatie met betrekking tot het bouwen van moderne tuinhuisjes vind je bij de Rijksoverheid. Ook kan je via het Omgevingsloket de vergunning check doen. Aan de slag.

Buitenverblijven van hout

Perfectie tot in de kleinste puntjes

Als échte vaklieden streven wij naar perfectie. Tot in de kleinste puntjes. En tot op de millimeter nauwkeurig. Bij het maken van moderne tuinhuizen is dit dan ook goed terug te zien. Zo maken wij voor een modern tuinhuis met overkapping altijd een origineel én stijlvol ontwerp. De basis van buitenverblijven? Dat is duurzaam kwaliteitshout. Combineer dit met gedegen vakmanschap én een hoop kennis. En kom tot de conclusie dat wij er altijd nét even dat schepje bovenop doen om een modern tuinhuis van je dromen te creëeren.

Professionele dakbedekking

Bij Outdoor Island staat strak vakmanschap centraal. En dat gaat ver. Oók nadat wij een modern tuinhuis met overkapping gemonteerd hebben streven wij naar perfectie. Dakbedekking is dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Omdat wij uitsluitend met een VEBIDAK erkende dakdekker werken kunnen wij dit garanderen. Samen met JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert zorgen wij voor advies op maat. Natuurlijk gecombineerd mét een solide afwerking. 10 jaar garantie is bij ons dan ook de standaard op verwerkte materialen én uitvoering.*

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

moderne tuinhuizen, Moderne tuinhuizen
moderne tuinhuizen, Moderne tuinhuizen

Voordelen douglas hout

Vanuit ons vakmanschap weten wij als geen ander het belang van een (goede) houtsoort. Duurzaam kwaliteitshout is hierbij het uitgangspunt bij moderne tuinhuizen. En daarom zijn wij ook uitgekomen bij douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem en zorgt ervoor dat je jarenlang zorgeloos kan genieten van je moderne tuinhuisjes. Alle voordelen van douglas buitenverblijven weten?

  • Eén van de hardste houtsoorten op Europese bodem
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 – 15 lentes lang
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder na droging – bij uitstek geschikt voor buitenverblijven
Je winkelwagentje