Houten veranda met glas

Kwalitatieve glazen terrasoverkappingen

Overkappingen tuin

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Overkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires overkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Buitenverblijf met glas

De mogelijkheden van een houten veranda met glas zijn ontzettend groot. Door je veranda dicht te maken met glas kun je het hele jaar exclusief genieten onder je overkapping. Wij maken jouw tuinkamer helemaal op maat voor jou.

We gaan met jou in gesprek wat jouw wensen en eisen zijn en zo richt jij het helemaal in naar je eigen zin. Een houten veranda met glas kun je inrichten als extra woon-, eet- of studeerkamer. Door het glas krijg je een ruimtelijk gevoel. Je kunt het hele jaar genieten onder je overkapping. Besluit je om de ruimte dicht te maken met schuifwanden of deuren, dan kun je deze in de warme zomermaanden open zetten en kun je zo je overkapping over laten lopen in je tuin.

Het belangrijkste is dat het voldoet aan jouw wensen. Ons vakmanschap en onze gedegen kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar een schepje bovenop.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Een houten veranda met glas laat jou heel het jaar exclusief genieten in jouw tuinkamer. Deze kun je helemaal inrichten naar jouw eigen zin. Jouw wens is onze uitdaging en daarom doorlopen we het proces ook altijd in dezelfde 4 stappen. Zo gaan we goed met jou in gesprek om de uitgangspunten voor jouw houten veranda met glas in kaart te brengen. De mogelijkheden voor jouw overkapping zijn oneindig. Plaats je bijvoorbeeld een loungeset in je tuinkamer, dan is deze uiterst geschikt om te gebruiken als extra woonkamer. Door het gebruik van glas krijg je een ruimtelijk gevoel en blijf je uitzicht behouden over je tuin. Het glas in combinatie met staal en kleuren geeft je overkapping een robuust karakter.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij beginnen al onze projecten met een vrijblijvend gesprek. Hierin beantwoorden we al jouw vragen met betrekking tot onze werkwijze, onze ideeën en het kostenplaatje. We brengen al jouw wensen en eisen in kaart en zetten de maten, het gewenste model en de details op een rij. Aan het einde van dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw houten veranda met glas duidelijk.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met het eerste ontwerp en een uitgewerkte offerte. Hierin zetten we alle specifieke kosten op een rij en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de offerte, dan gaan we aan de slag met een definitief ontwerp. Wij maken voor jou een sfeervolle schets die jou een mooi en realistisch beeld geeft van het plan. We plannen tevens de werkzaamheden in, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Als jij een akkoord geeft op het ontwerp, dan gaan wij aan de slag in onze eigen machinale werkplaats. Wij houden zoveel mogelijk het proces in eigen hand en anders besteden wij het uit aan een van onze specialisten. We steken redelijk veel werk in de voorbereiding, zodat het monteren op locatie redelijk vlot kan gaan.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Zodra jouw houten veranda met glas geplaatst is volgt er een officiële oplevering. Hierin lopen we alle onderdelen door. Wij streven naar perfectie, dus ben je niet tevreden, laat het weten en wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.