Houten veranda met glas

Een uitbouw op maat met glaswerk

Buitenverblijf met glas

De mogelijkheden van een houten veranda met glas zijn ontzettend groot. Door je veranda dicht te maken met glas kun je het hele jaar exclusief genieten onder je overkapping. Wij maken jouw tuinkamer helemaal op maat voor jou. We gaan met jou in gesprek wat jouw wensen en eisen zijn en zo richt jij het helemaal in naar je eigen zin. Een houten veranda met glas kun je inrichten als extra woon-, eet- of studeerkamer. Door het glas krijg je een ruimtelijk gevoel. Je kunt het hele jaar genieten onder je overkapping. Besluit je om de ruimte dicht te maken met schuifwanden of deuren, dan kun je deze in de warme zomermaanden open zetten en kun je zo je overkapping over laten lopen in je tuin. Het belangrijkste is dat het voldoet aan jouw wensen. Ons vakmanschap en onze gedegen kennis vinden wij vanzelfsprekend, daarom doen wij daar een schepje bovenop.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

houten veranda met glas, Houten veranda met glas

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wat kunnen wij betekenen?

Een houten veranda met glas laat jou heel het jaar exclusief genieten in jouw tuinkamer. Deze kun je helemaal inrichten naar jouw eigen zin. Jouw wens is onze uitdaging en daarom doorlopen we het proces ook altijd in dezelfde 4 stappen. Zo gaan we goed met jou in gesprek om de uitgangspunten voor jouw houten veranda met glas in kaart te brengen. De mogelijkheden voor jouw overkapping zijn oneindig. Plaats je bijvoorbeeld een loungeset in je tuinkamer, dan is deze uiterst geschikt om te gebruiken als extra woonkamer. Door het gebruik van glas krijg je een ruimtelijk gevoel en blijf je uitzicht behouden over je tuin. Het glas in combinatie met staal en kleuren geeft je overkapping een robuust karakter.

Douglas veranda aan huis
houten veranda met glas, Houten veranda met glas
houten veranda met glas, Houten veranda met glas

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires

Wij hebben alles om jouw luxe buitenverblijf nóg stijlvoller en comfortabeler te maken. Outdoor Island biedt namelijk diverse accessoires aan. Op deze manier maak je kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van een luxe buitenverblijf. Outdoor Island biedt onder andere de volgende accessoires aan om jouw buitenverblijf volledig naar eigen wens te maken.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

Wij beginnen al onze projecten met een vrijblijvend gesprek. Hierin beantwoorden we al jouw vragen met betrekking tot onze werkwijze, onze ideeën en het kostenplaatje. We brengen al jouw wensen en eisen in kaart en zetten de maten, het gewenste model en de details op een rij. Aan het einde van dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor jouw houten veranda met glas duidelijk.

Prijsopgave en ontwerp

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met het eerste ontwerp en een uitgewerkte offerte. Hierin zetten we alle specifieke kosten op een rij en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Geef je akkoord op de offerte, dan gaan we aan de slag met een definitief ontwerp. Wij maken voor jou een sfeervolle schets die jou een mooi en realistisch beeld geeft van het plan. We plannen tevens de werkzaamheden in, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

Productie en realisatie

Als jij een akkoord geeft op het ontwerp, dan gaan wij aan de slag in onze eigen machinale werkplaats. Wij houden zoveel mogelijk het proces in eigen hand en anders besteden wij het uit aan een van onze specialisten. We steken redelijk veel werk in de voorbereiding, zodat het monteren op locatie redelijk vlot kan gaan.

Oplevering en nazorg

Zodra jouw houten veranda met glas geplaatst is volgt er een officiële oplevering. Hierin lopen we alle onderdelen door. Wij streven naar perfectie, dus ben je niet tevreden, laat het weten en wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

houten veranda met glas, Houten veranda met glas
houten veranda met glas, Houten veranda met glas

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje