Exclusieve buitenverblijven

Genieten met je gezelschap onder jouw luxe buitenverblijf

Buitenverblijven, veranda's en schuren

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van luxe buitenverblijven kan Outdoor Island uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, blokhutten en veranda’s. Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden.​​​​​​ Bekijk daarom snel onze exclusieve buitenverblijven.

Buitenverblijven van hout

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven, Buitenverblijven

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijven van hout

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, kachels en meer!

Heerlijk wegdromen in een prachtig houten droomverblijf?

Exclusief genieten, daar houden we van!

Iedere tuin is anders. Ook zijn alle wensen anders. Wij denken daarom met de klant mee. Dat begint met een afspraak. Aan tafel gaan we jouw wensen schetsen in de vorm van een 3d-tekening. Eenvoudig kunnen we een visueel beeld maken en krijg je in één oogopslag jouw exclusieve buitenverblijf te zien. Snel zie je hem dan al in jouw tuin staan, genieten was nog nooit zo dichtbij. We stemmen alle mogelijkheden af om een compleet beeld te schetsen. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Gratis 3d-tekening van jouw buitenverblijf?

Luxe tuinhuis met overkapping

Ramen, deuren, glazen schuifwanden, kachels en meer

Een exclusief buitenverblijf wordt pas uniek als je je eigen ideeën hierin kunt verwerken. En dat kan! Samen met jou bepalen we de afmetingen, de afwerking, de kleur en of we nog extra’s toe gaan voegen. Denk daarbij aan de ramen, deuren of misschien wel glazen schuifwanden. Maar vergeet ook niet de extra opties zoals een kachel of de verlichting. Een compleet buitenverblijf is waar we voor gaan, precies zoals jij het wil.

Douglas veranda aan huis
buitenverblijven, Buitenverblijven
buitenverblijven, Buitenverblijven

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Hoe houd je jouw douglas buitenverblijf mooi?

Als het douglashout van een buitenverblijf onbehandeld blijft zal het gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout voor je douglas overkapping. Wanneer je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren er prachtig uitzien. Dit kun je doen met de volgende tips:

  1. Speciale Douglas beits. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel jouw gewenste beits.
  2. Schoon maken. Onze speciale douglas hout reiniger zorgt ervoor dat jouw buitenverblijf schoon blijft. Tevens kun je onze reiniger ook gebruiken voor de tuinmeubels. Kijk snel wat onze douglas reiniger voor jou kan betekenen!
  3. Regelmatig bijwerken. Douglashout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. Gebeitst hout kun je jaarlijks opnieuw in de beits zetten, dit is het beste elk jaar of om het jaar vernieuwen.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

buitenverblijven, Buitenverblijven
buitenverblijven, Buitenverblijven
Je winkelwagentje