• Vanwege de drukte kan de levertijd meer dan 3 weken zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Exclusieve houtbouw

Buitenverblijven, veranda's en schuren

Buitenverblijven

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Buitenverblijf Plat Dak

Buitenverblijf plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

Buitenverblijf Zadeldak

Buitenverblijf zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijf kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Accessoires buitenverblijven

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Exclusief genieten, daar houden we van!

Of het nu gaat om veranda’s, tuinhuizen, tuinkamers, garages of schuren: we streven naar perfectie tot in details. Naast het realiseren van houten bijgebouwen kan Outdoor Island uiteraard ook kleine(re) houtbouw op maat maken, zoals carports, schuttingen en vlonders. Een origineel en stijlvol ontwerp, duurzaam kwaliteitshout en gedegen kennis en vakmanschap zijn vanzelfsprekend, wat ons betreft. Door er een schepje bovenop te doen willen we ons onderscheiden.​​​​​​

Ramen, deuren of glazen schuifwanden

Bij Outdoor Island kunt u terecht voor Buitenverblijven, veranda’s, schuren of carports, en kleine(re) constructies. Doordat we alles op maat maken, kunt u het buitenverblijf helemaal naar wens samenstellen. Denk hierbij aan afmeting, afwerkingen kleuren, ramen, deuren en of glazen schuifwanden. Zo krijgt u een uniek buitenverblijf, dat helemaal past bij u, uw huis en uw stijl. Uiteraard ontvangt u altijd een duidelijke, stijlvolle 3D schets van het ontwerp.

Hoe houd je Douglas buitenverblijven mooi?

Als het Douglashout voor buitenverblijf onbehandeld blijft zal het gemakkelijk 10-15 jaar meegaan. Dat is echter nog lang niet de maximale levensduur van het hout voor je Douglas buitenverblijven. Wanneer je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren er prachtig uitzien. Dit kun je doen met de volgende tips:

  1. Speciale Douglas beits. Met gewone verf heb je de kans dat de verf na een tijdje gaat afbladderen. Een speciale beits is een betere keuze voor Douglas buitenverblijven: deze is er in verschillende kleuren en is altijd geschikt voor gebruik buitenshuis. Deze beits werkt ook impregnerend en zorgt daarmee dat het hout niet snel zal gaan schimmelen. Bestel hier uw gewenste beits.
  2. Schoon maken: Onze speciale douglas hout reiniger zorgt ervoor dat uw buitenverblijf schoon blijft, onze reiniger kunt u ook gebruiken voor de tuinmeubels. Lees hier wat onze douglas reiniger voor u kan betekenen!
  3. Regelmatig bijwerken. Douglashout eenmalig behandelen is meestal niet genoeg. Het is verstandig om het hout regelmatig weer bij te werken. gebeitst hout kan je jaarlijks opnieuw in de beits zetten, dit is het beste elk jaar of om het jaar vernieuwen.
Je winkelwagentje