Luxe tuinhuis

Luxe buitenverblijven, veranda's en schuren

Genieten met luxe tuinhuis

In Nederland stikt het van de levensgenieters. En met een luxe tuinhuis kunnen wij je verzekeren dat dit wel héél gemakkelijk wordt. Haal het maximale uit je eigen (achter)tuin en profiteer van opbergruimte óf tover het om tot een extra woonruimte. Verder biedt deze ruimte de ideale plek om een bourgondisch diner voor familie en vrienden te organiseren. Of om een rustig (thuis)kantoor in te richten om in opperste concentratie te werken. Ongeacht de toepassing bieden wij een douglas buitenverblijf op maat!

Met een luxe tuinhuis van douglas hout zorg je ervoor dat het perfect tussen alle groenigheid van je tuin past. Het duurzame kwaliteitshout verzekerd je daarnaast van een lange levensduur boordevol genietmomentjes. Met een onbehandelde levensduur van 10 tot 15 lentes kan je onbezorgd genieten!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Luxe tuinhuis, Luxe tuinhuis

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Exclusief tuinhuis

Als makers van luxe buitenverblijven streven wij altijd naar perfectie. Dit gaat bij ons tot in de uiterste puntjes. En tot op de millimeter nauwkeurig. Doordat wij uitsluitend tuinhuisjes op maat maken ben je altijd voorzien van een stijlvol én origineel ontwerp. Laat je verbazen door schrikbarende originaliteit in stijl. Hoe? Vanuit onze kennis en ons vakmanschap.

Natuurlijk wil je zelf ook inspraak hebben hoe je droom buitenverblijf eruit komt te zien. Bij ons kan je eenvoudig zelf een twist geven aan een luxe tuinhuis door een extra raam toe te voegen. Of voor het douglas hout een andere kleur te verven. Dit kan tenslotte nét dat verschil maken tussen mooi én perfect!

Douglas veranda aan huis
Luxe tuinhuis, Luxe tuinhuis
Luxe tuinhuis, Luxe tuinhuis

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Begeleiding van A tot Z

Omdat wij het mogelijk maken om een tuinhuis volledig naar eigen stijl aan te passen. Is het ook zo belangrijk om hiervoor een strakke én eenduidige werkwijze te hanteren. Daarom produceren wij alleen zodra jij 100% (óf meer) tevreden bent over onze schetsen. Een droomverblijf voor in je achtertuin is daardoor verzekerd.

Bij onze specialisten kan je terecht voor allerlei vragen omtrent je douglas overkapping aan huis. Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. En komen maar al te graag bij je langs op locatie om alle mogelijkheden te bekijken. Nadat een akkoord is bereikt over het kostenplaatje kan de productie starten. Wij werken alles tot in de puntjes af. En ook na de officiële oplevering staan wij bij vragen na één belletje weer bij je op de stoep.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Buitenverblijven van hout

Tuinhuisje op maat

Zoals al kort is benoemd is een tuinhuisje volledig aan te passen naar eigen stijl. Volgens onze strakke werkwijze produceren wij alleen zodra jij 100% tevreden bent over onze 3D-tekening. Hierdoor ben je ten alle tijden voorzien van je droomverblijf! Bij vragen kan je altijd (spreekwoordelijk) aankloppen bij één van de makers van Outdoor Island. Wij plannen ook graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om alle mogelijkheden te bespreken voor buitenverblijven.

Nadat alles akkoord is start de productie in eigen zagerij. Hier bereiden wij alles tot op de millimeter nauwkeurig voor. En daardoor verloopt de montage op locatie uiteindelijk relatief soepel. De monteurs komen bij je op locatie langs om alles nauwkeurig te monteren. Hebben we te maken met een échte doe-het-zelver? Ook dan bieden wij zelfbouw pakketten aan met stapsgewijze instructies om het tuinhuisje zelf te monteren.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Luxe tuinhuis, Luxe tuinhuis
Luxe tuinhuis, Luxe tuinhuis

Profiteer van douglas hout

Als échte ambachtslieden weten wij als geen ander het belang van een goede houtsoort. Dit is namelijk erg van belang om sterke constructies mee te bouwen. Douglas hout behoort tot één van de hardste houtsoorten op Europese grondbodem en kent een enorm lange levensduur. Onderstaand de voordelen van douglas buitenverblijven op een rijtje.

Werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in én komen graag bij je langs op locatie. Hier aanschouwen wij je stulpje en brengen wij de mogelijkheden in kaart. Gedachtes worden gewisseld en deze vormen de wortels voor het latere ontwerp. Op naar een houten tuinhuisje op maat!

Prijsopgave en ontwerp

Vanuit je wensen komen wij met een prijsopgave. Hierin hebben wij de kosten zoveel mogelijk gespecificeerd zodat je later niet meer voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Akkoord bereikt? Dan zetten wij het ontwerp om in een 3D-schets om een zo volledig mogelijk beeld van je luxe tuinhuis te krijgen.

Productie en realisatie

de definitieve goedkeuring is ontvangen staan wij te popelen om alle materialen te bestellen. Vervolgens worden de materialen in onze eigen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Montage op locatie is hierdoor zo gepiept. Niets staat het succes van douglas tuinhuisjes nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Wij vertrekken niet bij je thuis voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Alle onderdelen worden gezamenlijk nagelopen om 100% tevredenheid (én het liefst nog meer) te garanderen. Ook nadat wij vertrokken zijn staan wij altijd na één belletje weer bij je op de stoep. Op naar jarenlang genieten in je (achter)tuin!

Je winkelwagentje