Overkapping douglas 7x3

Genieten met je gezelschap onder jouw luxe buitenverblijf

Ambachtelijk gemaakt

Als makers van exclusieve buitenproducten zorgen wij voor een buitenverblijf op maat. Afhankelijk van de afmetingen én je wensen en behoeften is dat een douglas overkapping 7×3 óf een andere afmeting. Wij denken met je mee en zorgen voor verrassende combinaties. Douglas elementen met glas, staal óf een andere kleur met een robuust en exclusief karakter. Ontdek onderstaande stijlen overkappingen en wij maken deze volledig op maat.

Buitenverblijven van hout

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

Houten overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, kachels en meer!

Overkapping van douglas hout

Een douglas overkapping 7×3 óf een andere afmeting wordt gemaakt van de (aller)beste houtsoort. Onze keuze voor douglas hout is dan ook niet zomaar gemaakt. De stevige én sterkste houtsoort binnen de Europese landsgrenzen kent vele voordelen. En vanuit ons vakmanschap denken wij volledig met je mee. Jouw wensen en behoeften staan centraal om vervolgens een overkapping in de juiste stijl en met de juiste afmetingen te tekenen.

 • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten van Europa 
 • Onbehandeld douglas hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar 
 • Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf 
 • Na droging wordt het hout steeds harder, ideaal voor overkappingen 
 • Door zonlicht verkleurt het douglas hout waardoor de overkapping een karakteristieke uitstraling krijgt 
 • Na een aantal jaren ontstaan er mogelijk een aantal kleine barstjes en scheuren die de unieke uitstraling verder benadrukken
Douglas veranda bouwpakket
Moderne veranda
Buitenverblijven van hout

Gratis 3d-tekening van jouw buitenverblijf?

Luxe tuinhuis met overkapping

Een douglas overkapping 7×3 op maat

Al onze overkappingen worden op maat gemaakt en samengesteld naar al je wensen. Je hebt keuze uit verschillende afmetingen, accessoires en andere elementen. De diverse accessoires bestaan uit onder andere ramen, deuren, glazen wanden en screens. Door deze luxe extra’s kan je de overkapping nog completer maken zodat deze voldoet aan al je (droom)wensen. Door samen met onze professionals in gesprek te gaan kunnen wij alle wensen in kaart brengen en een overkapping ontwerpen die passend is. Op naar jarenlang eindeloos genot!  

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket. En ontdek of een overkapping douglas 7×3 aan de juiste afmetingen voldoet.

Hoe blijft een overkapping mooi?

Het onbehandelde douglas hout heeft al een lange levensduur. Tóch is dit niet de maximale levensduur. Goed onderhoud bij een overkapping douglas 7×3 zorgt ervoor dat de levensduur tientallen jaren verlengd kan worden. Onderhoud de overkapping bijvoorbeeld met onze producten. En behoud de exclusieve uitstraling barstensvol karakter.

 • Speciale douglas verf 
 • Douglas olie 
 • Douglas beits 
 • Douglas hout reiniger 

Onze werkwijze

Bij het realiseren van een overkapping douglas 7×3 hanteren wij een strakke werkwijze. Binnen vier stappen werken wij hier naar jouw droomverblijf toe. Dit is inclusief het ontwerpen en plaatsen van het buitenverblijf. Aan de slag.

 1. Oriëntatie en inventarisatie
 2. Prijsopgave en ontwerp
 3. Productie en realisatie
 4. Oplevering en nazorg 

Naast deze specifieke stappen begeleiden wij je graag door het hele proces. Zo denken we mee over het ontwerp en plaatsing. Ook geven wij advies over alle mogelijkheden én komen we samen tot een ontwerp en realisatie van een op maat gemaakte douglas overkapping 7×3. 

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

overkapping douglas 7x3, Overkapping douglas 7×3
overkapping douglas 7x3, Overkapping douglas 7×3
Je winkelwagentje