Overkapping Douglas 3x3

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakt buitenverblijf voor in de tuin? Bekijk dan de Douglas overkapping 7×3m of laat je inspireren door het aanbod buitenverblijven van Outdoor Island. Al onze overkappingen worden met ambacht geproduceerd en zijn van topkwaliteit. Dankzij de houten Douglas elementen in combinatie met glas, staal of kleur krijgt het buitenproduct een robuust en exclusief karakter. Ons aanbod bestaat uit onder andere een Douglas overkapping 7×3 m, 3×3 m of 6×4 m. 

Overkapping Douglas 7x3

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Overkapping platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Overkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Overkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Een overkapping van Douglas hout 

Onze Douglas overkapping 7×3 wordt, zoals de naam al zegt, gemaakt van Douglas hout. Douglas is een houtsoort die door zijn kenmerken en voordelen zeer geschikt is voor overkappingen en andere buitenproducten. Douglas hout is namelijk heel stevig en een van de hardste houtsoorten van Europa. Naast deze kenmerken heeft Douglas hout vele voordelen: 

 • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten van Europa 
 • Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar 
 • Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf 
 • Na droging wordt het hout steeds harder wat ideaal is voor overkappingen 
 • Door zonlicht verkleurt het Douglas hou waardoor de overkapping een karakteristieke uitstraling krijgt 
 • Na een aantal jaren ontstaan er mogelijk een aantal kleine barstjes en scheuren die de unieke uitstraling verder benadrukken 

Een Douglas overkapping 7×3 op maat 

Al onze overkappingen worden op maat gemaakt en samengesteld naar al jouw wensen. Je hebt keuze uit verschillende afmetingen, accessoires en andere elementen. Zo kun je kiezen uit: 

 • Een overkapping met platdak 
 • Een overkapping met zadeldak 
 • Een overkapping met kapschuur 
 • Diverse accessoires 

De diverse accessoires bestaan uit onder andere ramen, deuren, glazen wanden en screens. Door deze luxe extra’s kan je je overkapping nog completer maken zodat deze voldoet aan al jouw wensen. Door samen met onze professionals in gesprek te gaan kunnen wij al jouw wensen in kaart brengen en een overkapping ontwerpen die passend is bij al jouw eisen.  

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Onze werkwijze 

Bij het realiseren van jouw overkapping Douglas7x3 gaan wij te werk via een vaste werkwijze. Bij deze werkwijze kunnen wij binnen 4 stappen jouw droom buitenverblijf ontwerpen en plaatsen. De stappen die wij in deze werkwijze volgen zijn:  

 1. Oriëntatie en inventarisatie
 2. Prijsopgave en ontwerp
 3. Productie en realisatie
 4. Oplevering en nazorg 

Wij begeleiden jou graag door het hele proces en denken mee over het ontwerp en plaatsing. Daarnaast geven wij graag advies over alle mogelijkheden en zo komen we samen tot een ontwerp en realisatie van een opmaat gemaakte Douglas overkapping7x3. 

Hoe blijft een overkapping mooi?  

Het onbehandelde Douglas hout heeft een lange levensduur, dit is niet de maximale levensduur. Dor de overkapping Douglas 7.3 m goed te onderhouden en te verzorgen kan de levensduur, tientalen jaren langer mee. Je. Kunt je overkapping onderhouden met een van onze producten speciaal voor Douglas hout: 

 • Speciale Douglas verf 
 • Douglas olie 
 • Douglas beits 
 • Douglas hout reiniger 

Door de overkapping regelmatig bij te werken behoudt deze zijn exclusieve uitstraling en karakter.  

Meer informatie over de Douglas overkappin7×3 

Wil jij een Douglas overkapping 7×3 op maat laten ontwerpen en plaatsen? Maak dan een afspraak en kom langs voor een oriëntatiegesprek. Onze professionals staan klaar voor advies op maat en begeleiden jou graag in de realisatie van jouw droomoverkapping. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunnen we verschillende mogelijkheden doorspreken en bekijken. Wil jij een gesprek aanvragen of langskomen in onze showtuin? Neem snel contact op via ons contactformulier of bel voor een afspraak 

Je winkelwagentje