Kant en klare overkapping

Kwalitatief en kant en klaar

Buitenverblijf kant en klaar

Een kant en klare overkapping van Outdoor Island voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je hebt er geen omkijken naar. Wij gaan met jou in gesprek voor de uitgangspunten, maken een ontwerp, produceren de overkapping en plaatsen die in jouw tuin. Het enige wat jij moet doen is je wensen en eisen met ons bespreken. De mogelijkheden van een kant en klare overkapping zijn oneindig. Jij bepaalt de afmetingen, de kleur, de afwerkingen en of je deze dichtmaakt met glas. Ons vakmanschap en onze gedegen kennis vinden wij vanzelfsprekend. Daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Je weet precies wat je krijgt, maar toch weten wij je te verrassen.

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Luxe buitenverblijven met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Kant en klare overkapping, Kant en klare overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Luxe buitenverblijven met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Luxe buitenverblijven met authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Luxe buitenverblijven met ramen, deuren en glazen wanden!

Wij maken jouw kant en klare overkapping op maat in onze eigen machinale werkplaats. De mogelijkheden zijn enorm groot. De kleur, afmetingen en afwerkingen bepaal jij. Je richt deze helemaal in naar je eigen zin. Zo kun je ook kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Je kunt dit doen met een glazen wand, deur of schuifwanden. Zo kun jij het hele jaar genieten onder je overkapping met uitzicht op je tuin. Een overkapping zorgt voor een extra ruimte aan je huis, waaronder je heerlijk kunt zitten. Door het gebruik van hout in combinatie met staal en kleuren krijgt je kant en klare overkapping een robuuste uitstraling.

Douglas veranda aan huis
Kant en klare overkapping, Kant en klare overkapping
Kant en klare overkapping, Kant en klare overkapping

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Verzorg de finishing touch

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Aan de slag

Oriëntatie en inventarisatie

Onze projecten starten we met een vrijblijvend gesprek. Zo inventariseren we jouw wensen en eisen en kun jij ons vragen stellen over onze werkwijze, een kostenplaatje en over onze houtbouw. Zo kunnen we meteen sparren over de mogelijkheden en kunnen we onze ideeën geven. We brengen al jouw wensen en eisen in kaart en zetten de maten, het gewenste model en de details op een rij. Zo hebben we aan het einde van het gesprek de uitgangspunten voor jouw kant en klare overkapping op een rij.

Prijsopgave en ontwerp

Na het gesprek gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp en een uitgewerkte offerte. Hierin staan alle specifieke kosten en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Als je akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van het plan. In deze fase plannen we ook de werkzaamheden in, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

Productie en realisatie

Zodra we een akkoord hebben op het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We houden het proces zoveel mogelijk in eigen hand en anders besteden we het uit aan een van onze specialisten. We steken veel werk in de voorbereiding van jouw kant en klare overkapping. Zo duurt het monteren op locatie minder lang.

Oplevering

Na het monteren volgt een officiële oplevering van jouw kant en klare overkapping. Hierin bespreken we alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen we dat graag zo snel mogelijk op.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Kant en klare overkapping, Kant en klare overkapping
Kant en klare overkapping, Kant en klare overkapping

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellenschommelsbuitenverblijvenhouten picknicktafelstrampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje