Kant en klare overkapping

Kwalitatieve kant en klare overkappingen

Buitenverblijven

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires buitenverblijven

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Buitenverblijf kant en klaar

Een kant en klare overkapping van Outdoor Island voldoet aan al jouw wensen en eisen. Je hebt er geen omkijken naar. Wij gaan met jou in gesprek voor de uitgangspunten, maken een ontwerp, produceren de overkapping en plaatsen die in jouw tuin. Het enige wat jij moet doen is je wensen en eisen met ons bespreken.

De mogelijkheden van een kant en klare overkapping zijn oneindig. Jij bepaalt de afmetingen, de kleur, de afwerkingen en of je deze dichtmaakt met glas. Ons vakmanschap en onze gedegen kennis vinden wij vanzelfsprekend. Daarom doen wij daar nog een schepje bovenop. Je weet precies wat je krijgt, maar toch weten wij je te verrassen.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Bouwpakket

Wij maken jouw kant en klare overkapping op maat in onze eigen machinale werkplaats. De mogelijkheden zijn enorm groot. De kleur, afmetingen en afwerkingen bepaal jij. Je richt deze helemaal in naar je eigen zin. Zo kun je ook kiezen om je veranda dicht te maken met glas. Je kunt dit doen met een glazen wand, deur of schuifwanden. Zo kun jij het hele jaar genieten onder je overkapping met uitzicht op je tuin.

Een overkapping zorgt voor een extra ruimte aan je huis, waaronder je heerlijk kunt zitten. Door het gebruik van hout in combinatie met staal en kleuren krijgt je kant en klare overkapping een robuuste uitstraling.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kant en klare overkapping?  Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Onze projecten starten we met een vrijblijvend gesprek. Zo inventariseren we jouw wensen en eisen en kun jij ons vragen stellen over onze werkwijze, een kostenplaatje en over onze houtbouw. Zo kunnen we meteen sparren over de mogelijkheden en kunnen we onze ideeën geven. We brengen al jouw wensen en eisen in kaart en zetten de maten, het gewenste model en de details op een rij. Zo hebben we aan het einde van het gesprek de uitgangspunten voor jouw kant en klare overkapping op een rij.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na het gesprek gaan wij aan de slag met een eerste ontwerp en een uitgewerkte offerte. Hierin staan alle specifieke kosten en zo weet jij precies waar je aan toe bent. Als je akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Jij krijgt een sfeervolle schets die een mooi en realistisch beeld geeft van het plan. In deze fase plannen we ook de werkzaamheden in, zodat jij weet wanneer wat gebeurt.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Zodra we een akkoord hebben op het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We houden het proces zoveel mogelijk in eigen hand en anders besteden we het uit aan een van onze specialisten. We steken veel werk in de voorbereiding van jouw kant en klare overkapping. Zo duurt het monteren op locatie minder lang.

04

OPLEVERING EN NAZORG

Na het monteren volgt een officiële oplevering van jouw kant en klare overkapping. Hierin bespreken we alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan lossen we dat graag zo snel mogelijk op.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.