Douglas overkapping op maat

Maatwerk waar je eindeloos van kan genieten

Een exclusief stuk maatwerk

Ben je op zoek naar een douglas overkapping op maat? Bij Outdoor Island bieden wij een exclusief stuk maatwerk aan dat aansluit op al jouw wensen. De populariteit van douglas hout is afgelopen jaren erg toegenomen. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van deze houtsoort kunnen wij jou verzekeren van een overkapping op maat douglas waar je nog voor lange tijd van kan genieten! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die wij te bieden hebben? Lees dan verder, of maak nu al een vrijblijvende afspraak!

Buitenverblijf Kapschuur

Kapschuur overkapping

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details.

Douglas overkapping op maat, Douglas overkapping op maat

Zadeldak overkapping

Een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Plat dak overkapping

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires overkapping

Ramen, deuren, glazen wanden, kachels en meer!

Op maat en in jouw eigen stijl

Bij het ontwerpen van jouw douglas overkapping op maat werken we nauw met jou samen, om zo alles naar jouw eigen smaak te kunnen indelen. Zo zijn er veel opties waar je zelf mag bepalen wat je wel en niet wil bij jouw douglas buitenverblijf. Naast het douglas hout kun je ervoor kiezen om er ook glas, staal of kleur in onze buitenverblijven terug te laten komen. Ga je bijvoorbeeld voor een plat dak, of juist een kapschuur bij overkappingen op maat? Benieuwd naar hoe dat eruitziet? Vraag onze brochure aan!

Douglas veranda aan huis
Douglas overkapping op maat, Douglas overkapping op maat
Douglas overkapping op maat, Douglas overkapping op maat

Gratis 3d-tekening van jouw douglas overkapping op maat?

Luxe tuinhuis met overkapping

Ramen, deuren, glazen schuifwanden, kachels en meer

Een overkapping op maat laten maken douglas is pas uniek als je je eigen ideeën hierin kunt verwerken. En dat kan! Samen met jou bepalen we de afmetingen, de afwerking, de kleur en of we nog extra’s toe gaan voegen bij de kant en klare overkapping. Denk daarbij aan de ramen, deuren of misschien wel glazen schuifwanden. Maar vergeet ook niet de extra opties zoals een kachel of de verlichting. Een compleet buitenverblijf is waar we voor gaan, precies zoals jij het wil.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot een douglas overkapping kopen. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Eindeloos genieten van je douglas overkapping op maat

Zo’n overkapping op maat douglas wil je natuurlijk optimaal laten stralen in jouw tuin. Hiervoor moet je hem natuurlijk wel goed blijven onderhouden. Gelukkig zijn er genoeg middelen waar je de levensduur van een vrijstaande overkapping douglas flink mee omhoog kan brengen. Hieronder zie je ze op een rijtje:

  • Verf speciaal gemaakt voor douglas. Deze verf is speciaal voor buiten en is weerbestendig. De verf is in verschillende kleuren beschikbaar, dus je kunt de uitstraling van jouw overkapping op maat laten maken douglas!
  • Douglas olie. Douglas hout heeft een oranje gloed. Deze zal naarmate de tijd duurt steeds meer verweren en langzamerhand grijzer worden. Douglas olie zorgt ervoor dat het weer minimaal van invloed is op het hout, waardoor de oranjeachtige kleur behouden wordt.
  • De kunst van bijwerken. Eenmalig het hout behandelen heeft weinig tot geen zin. Het is belangrijk om alles voldoende te onderhouden. Olie moet je ongeveer één keer in het jaar aanbrengen. Als je kiest voor de speciale verf kun je iets langer wachten; dit hoeft pas na elke twee of drie jaar.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking van een luxe tuinhuis door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking van overkappingen op maat. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimale kwaliteit bij een douglas overkapping kopen, ambachtelijk gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas overkapping op maat, Douglas overkapping op maat
Douglas overkapping op maat, Douglas overkapping op maat
Je winkelwagentje