Douglas overkapping met glas

Het gehele jaar door genieten van jouw tuin

Wil jij een Douglas overkapping met glas in jouw tuin? Wij maken gepersonaliseerde overkappingen op maat en naar jouw wensen! Met een overkapping kun je het gehele jaar door genieten van jouw tuin, zeker als er glas in voor komt. Wij hebben een breed aanbod aan onderdelen die jij in je Douglas overkapping met glas kunt verwerken. Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak! 

Tuinoverkappingen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinoverkapping kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinoverkappingen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Accessoires voor een douglas overkapping met glas 

Wij maken écht maatwerk aangepast op jouw wensen. Zo hebben we verschillende opties van glas die veel bijdragen aan de stijl van jouw Douglas overkapping met glas. In alle gevallen kun je zelfs met slecht weer nog warm en droog in jouw tuin gaan zitten. 

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn zowel in de zomer als winter functioneel. In de zomer houdt het insecten tegen en koude lucht binnen, terwijl het in de winter de warmte voor een groot deel vasthoudt. Ze zijn erg handig in gebruik en je hoeft op deze manier geen rekening te houden met deuren of ramen. Het geeft een erg open blik in de tuin.

Ramen en deuren

Er is een breed assortiment ramen en deuren. De ramen en deuren zijn volledig naar jouw stijl aan te passen. Je kunt zelf de grootte, uitvoeringen en kleuren uitkiezen. De Douglas overkapping met glas wordt op deze manier optimaal beschermd tegen de weersomstandigheden en houdt de warmte in de winter goed vast. Dit zorgt voor een klassiekere uitstraling.

Steellook ramen

Steellook ramen nemen erg toe in populariteit. Ze zijn van hout gemaakt en geven de Douglas overkapping met glas een industriële look. De ramen zijn erg minimalistisch en bevat grote oppervlakken met glas. Hierdoor heb je een breed zicht over de tuin.

Voordelen douglas overkapping met glas

Douglas overkappingen met glas nemen erg veel voordelen met zich mee. En dat heeft een aantal verschillende redenen: 

  • Het douglas hout zelf. Dit is een van de hardste houtsoorten van Europa en zorgt dus voor een sterke bouwconstructie. Onbehandeld kan het hout zo’n 15 jaar meegaan. Wanneer je het met enige regelmaat behandelt, kun je de levensduur verdubbelen! 
  • Het glas. Door de open delen af te schermen met glas kun je in weer en wind in de tuin blijven zitten zonder nat te worden.  
  • Makkelijk aanpasbaar. Wil jij jouw douglas overkapping op maat een andere uitstraling geven? Dat kan bij het onderhouden van het hout. Je kunt het hout makkelijk een ander kleurtje geven, waardoor jij er je eigen draai aan kunt geven.  
Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.