Douglas overkapping met glas

Het gehele jaar door genieten van jouw tuin

Douglas buitenverblijven

Wil jij een Douglas overkapping met glas in jouw tuin? Wij maken gepersonaliseerde overkappingen op maat en naar jouw wensen! Met een overkapping kun je het gehele jaar door genieten van jouw tuin, zeker als er glas in voor komt. Wij hebben een breed aanbod aan onderdelen die jij in je douglas overkapping met glas kunt verwerken. Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak! 

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Douglas overkapping met glas, Douglas overkapping met glas

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ramen, deuren en glazen wanden!

Voordelen douglas overkapping met glas

Douglas overkappingen met glas nemen erg veel voordelen met zich mee. En dat heeft een aantal verschillende redenen: 

  • Het douglas hout zelf. Dit is een van de hardste houtsoorten van Europa en zorgt dus voor een sterke bouwconstructie. Onbehandeld kan het hout zo’n 15 jaar meegaan. Wanneer je het met enige regelmaat behandelt, kun je de levensduur verdubbelen! 
  • Het glas. Door de open delen af te schermen met glas kun je in weer en wind in de tuin blijven zitten zonder nat te worden.  
  • Makkelijk aanpasbaar. Wil jij jouw douglas overkapping op maat een andere uitstraling geven? Dat kan bij het onderhouden van het hout. Je kunt het hout makkelijk een ander kleurtje geven, waardoor jij er je eigen draai aan kunt geven.  
Douglas veranda aan huis
Douglas overkapping met glas, Douglas overkapping met glas
Douglas overkapping met glas, Douglas overkapping met glas

Gratis 3d-tekening van jouw douglas overkapping op maat?

Luxe tuinhuis met overkapping

Accessoires voor douglas overkapping met glas

Wij maken écht maatwerk aangepast op jouw wensen. Zo hebben we verschillende opties van glas die veel bijdragen aan de stijl van jouw Douglas overkapping met glas. In alle gevallen kun je zelfs met slecht weer nog warm en droog in jouw tuin gaan zitten. 

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Schuifwanden, ramen, deuren en steellook ramen

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn zowel in de zomer als winter functioneel. In de zomer houdt het insecten tegen en koude lucht binnen, terwijl het in de winter de warmte voor een groot deel vasthoudt. Ze zijn erg handig in gebruik en je hoeft op deze manier geen rekening te houden met deuren of ramen. Het geeft een erg open blik in de tuin.

Ramen en deuren

Er is een breed assortiment ramen en deuren. De ramen en deuren zijn volledig naar jouw stijl aan te passen. Je kunt zelf de grootte, uitvoeringen en kleuren uitkiezen. De Douglas overkapping met glas wordt op deze manier optimaal beschermd tegen de weersomstandigheden en houdt de warmte in de winter goed vast. Dit zorgt voor een klassiekere uitstraling.

Steellook ramen

Steellook ramen nemen erg toe in populariteit. Ze zijn van hout gemaakt en geven de Douglas overkapping met glas een industriële look. De ramen zijn erg minimalistisch en bevat grote oppervlakken met glas. Hierdoor heb je een breed zicht over de tuin.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Douglas overkapping met glas, Douglas overkapping met glas
Douglas overkapping met glas, Douglas overkapping met glas
Je winkelwagentje