Douglas overkapping aan huis

Op zoek naar een Douglas overkapping aan huis? Laat je door ons inspireren. Outdoor Island biedt diverse overkappingen waarmee we jouw ideale plaatje kunnen realiseren. De Douglas overkappingen hebben een robuuste uitstraling dankzij de combinatie van houten elementen met glas, staal of kleur. Douglas hout heeft een karakteristieke kleur met levendige structuur. Hierdoor krijgt een Douglas overkapping een warme en aangename uitstraling. De overkappingen kunnen losstaand of aan je huis gemonteerd worden en verkrijgbaar in verschillende modellen. Douglas is een populair houttype en zeer geschikt voor overkappingen, tuinhuizen of andere buitenproducten.

Douglas overkapping aan huis

OP MAAT GEMAAKT

Buitenverblijf plat dak

Tuinhuis platdak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen van douglas hout, echte blikvangers!

luxe buitenverblijven

Tuinhuis zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinhuis kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen en met oog voor authentieke details!

Volg onze projecten via Instagram

Wat zeggen onze klanten

Een overkapping op maat

Wij kunnen onze Douglas overkappingen op maat maken voor iedere tuin. Zo heb je de keuze uit een overkapping met een plat dak, een kapschuur of een zadeldak. Door het toevoegen van extra elementen, zoals ramen, deuren en afwerkende kleuren, proberen we een perfecte overkapping te realiseren. Ook zijn de kapschuren in diverse kleuren te verkrijgen. De keuzemogelijkheden zijn groot en we kunnen voor iedere tuin en alle afmetingen een Douglas overkapping ontwerpen. De overkappingen worden met maatwerk geleverd en ons team van vakkundige monters kunnen jouw overkapping compleet plaatsen naar jouw wens.

Voordelen van Douglas hout

Een Douglas overkapping is niet alleen heel mooi maar ook erg praktisch. Een Douglas overkapping aan huis heeft vele voordelen. De voordelen zijn:

  • Douglas hout is een van de hardste houtsoorten van Europa
  • Onbehandeld Douglas hout heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar
  • De nerven zijn fijn tot matig grof
  • Na droging wordt het hou steeds harder
  • Onder invloed van zonlicht krijgt een Douglas overkapping een karakteristieke uitstraling

Daarnaast gaat een Douglas overkapping aan huis erg lang mee. Door de overkapping goed te onderhouden kan je genieten van een maximale levensduur en jarenlang meegaan. De overkapping kan onderhouden worden door:

  1. Speciale Douglas verf
  2. Douglas olie
  3. Regelmatig bijwerken

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

De werkwijze

Bij Outdoor Island worden de Douglas overkappingen aan huis op maat gemaakt. Deze overkappingen worden volgens een vaste werkwijze geplaatst. Deze werkwijze bestaat uit een aantal stappen:

Stap 1: Oriëntatie en inventarisatie
Stap 2: Prijsopgaven en ontwerp
Stap 3: Productie en realisatie
Stap 4: Oplevering en nazorg

Wij adviseren jou graag naar alle mogelijkheden en we komen graag langs om uw situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor komen we samen tot een geschikte Douglas overkapping op maat.

Meer informatie over onze Douglas overkapping aan huis

Wij kunnen voor jou het ideale Douglas overkapping aan huis plaatsen. Al onze producten zijn met ambacht geproduceerd en hebben een robuust karakter. Wij helpen graag met het schetsen van een plaatje en adviseren jou graag over alle mogelijkheden. Dit doen we bij ons op locatie. Wacht daarom niet langer en maak een afspraak bij onze showtuin en laat je inspireren. Daarnaast ben je ook altijd welkom bij een van onze dealers bij jou in de buurt. Wil jij in de zomer en winter lekker genieten van je tuin? Bekijk dan de op maat gemaakte Douglas overkappingen aan huis van Outdoor Island.

Je winkelwagentje