Blokhut douglas

Blokhkut douglas, buitenverblijven, veranda's en schuren op maat

Genieten met een blokhut

Met een blokhut douglas hout geef je nét even wat meer klasse aan je (achter)tuin. Ook met regen. Verleng het terrasseizoen in je eigen achtertuin met een houten tuinoverkapping. Tijdens de avonduren kan je ook voortdurend genieten van de buitenlucht. Waan je in de achtertuin en geniet 365 dagen per jaar. Een blokhut douglas vormt zo dé perfecte combinatie tussen praktisch en sfeervol. Genieten maar!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met prachtige pen- en gatverbindingen

Blokhut douglas, Blokhut douglas

Buitenverblijven zadeldak

Klassiek én landelijke buitenverblijven met bovenruimte

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Met zwaluwstaart verbindingen én authenticiteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor unieke ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Exclusieve blokhut van douglas hout

Bij het maken van een blokhut douglas streven wij altijd naar perfectie. Tot in de kleinste details. En de kleinste puntjes. Wij doen er altijd nét even dat schepje bovenop om je van een origineel én stijlvol ontwerp te voorzien. De gedegen kennis en het vakmanschap van de makers van Outdoor Island komt hierbij naar voren. Ontvang een unieke én stijlvolle 3D schets van een overkapping met schuur en waan je de prins(es) in eigen tuin!

Douglas veranda aan huis
Blokhut douglas, Blokhut douglas
Blokhut douglas, Blokhut douglas

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Douglas houten blokhut

De keuze voor douglas hout is niet zomaar gemaakt. Door de jaren heen krijgt een blokhut namelijk een eigen karakter. Het regent namelijk zonnestralen op de blokhut douglas waardoor het (licht) verkleurd. Ook ontstaan hierdoor de meest fijne scheurtjes en barstjes. Dit draagt allemaal bij aan een douglas tuinhuis met veranda barstensvol karakter. Nog meer kenmerken van douglas hout?

  • Eén van de hardste houtsoorten binnen Europa
  • Onbehandeld een levensduur tussen de 10 en 15 lentes
  • Fijn tot matig grove nerf
  • Steeds harder wordend hout na droging

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Zodra je een buitenverblijf gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Blokhut douglas, Blokhut douglas
Blokhut douglas, Blokhut douglas

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in waarin je meer te weten komt over onze werkwijze, ideeën en het kostenplaatje. Ook nemen wij graag een kijkje bij je in de tuin om de mogelijkheden voor een douglas buitenverblijf in kaart te brengen. Nadat wij gedachtes gewisseld hebben zetten wij al je wensen op een rijtje. De juiste maten, modellen en details komen hierbij naar voren. Daarna gaan wij aan de slag met een (eerste) ontwerp en een offerte.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat je de oriëntatie hebt afgerond maken wij een offerte op maat. Hierin specificeren wij alle kosten voor je. Na een akkoord gaan wij weer voor je aan de bak. Een ontwerp op maat én sfeervolle schets zorgen ervoor dat je een mooi en realistisch beeld van de blokhut douglas krijgt. Hierna plannen wij de werkzaamheden voor je in, zodat je weet waar je aan toe bent.

Productie en realisatie

Goedkeuring binnen? Dan starten we met de productie. Wij kruipen achter onze tekentafel. En voorzien je blokhut van douglas hout van de benodigde stijl. Vanuit onze eigen zagerij worden alle onderdelen voorbereid. De vele energie in de voorbereiding zorgt ervoor dat montage op locatie soepeltjes verloopt. Ons montageteam plant een datum in wanneer zij langskomen om je tuin te verrijken met een blokhut douglas.

Oplevering en nazorg

>Alles tot in de puntjes nauwkeurig afgewerkt? En tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst? Mooi. Want daar staan de makers van Outdoor Island tenslotte voor. De officiële oplevering is op dit punt een feit. Samen lopen we nog eventjes alle onderdelen na. Hierdoor zorgen wij dat je voor de volle 100% tevreden bent. Want dan zijn wij dat ook. En bij problemen staan wij na één belletje weer direct bij je op de stoep.

Je winkelwagentje