Douglas picknicktafel

Robuuste picknicktafels van douglashout

Outdoor-Island is de producent en leverancier van douglas picknicktafels. Wij maken deze houten picknicktafels in diverse modellen van hoogstaande kwaliteit. De picknicktafels zijn gemaakt van het stevige douglashout, ook wel larikshout genoemd. De picknicktafels van Outdoor-Island gaan jarenlang mee en dankzij het extra dikke douglashout zijn de tafels nog steviger. De picknicktafels worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie voor je gemaakt. Kijk snel verder voor ons assortiment en alle informatie omtrent de douglas picknicktafels van Outdoor-Island.

Assortiment picknicktafels

Bij Outdoor-Island kun je douglas picknicktafels kopen in verschillende karakteristieke modellen. Alle picknicktafels zijn geproduceerd van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzeren frame en afgewerkt met geschaafde douglas balken. In ons ruime assortiment heb je keuze tussen 8 verschillende modellen. Deze modellen verschillen van vorm, frame en in afmetingen. Alle modellen zijn in verschillende lengtes te bestellen. Bekijk ons hele assortiment picknicktafels om alle specificaties van de modellen te bekijken.

Alle picknicktafels hebben een snelle levertijd. Er wordt altijd binnen 2 weken contact met je opgenomen om een leverdatum en -tijd af te spreken. De gemiddelde levertijd van elk model is één tot drie weken nadat je besteld hebt. Daarnaast bieden we je ook de beste service aan. Je kunt ervoor kiezen om de picknicktafel zelf op te halen bij Outdoor-Island of te laten bezorgen op een locatie naar keuze. Bovendien kun je ervoor kiezen om niet alleen de tafel te laten bezorgen, maar ook te laten instaleren door onze ervaren medewerkers.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Picknicktafels kind

Naast de picknicktafels voor volwassenen hebben we ook picknicktafels speciaal voor kinderen. Deze kinderpicknicktafels zijn gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en een comfortabele zitting. De tafels voor kinderen zijn in tegenstelling tot de andere picknicktafels geheel gemaakt van hout en bevat geen ijzeren frame. Daarnaast heeft deze tafel een speciale afmeting zodat de tafel de perfecte maat heeft voor kinderen. Bekijk onze kinderpicknicktafel hier.

Voordelen van douglashout

Douglashout staat al jaren bekent als een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Het hout wordt gehaald uit een duurzaam beheerd bos, die PEFC-gecertificeerd is. Douglashout heeft, zonder het hout te behandelen, een levensduur van 10 tot 15 jaar. Het hout is van nature door-en-door rot-resistent en weersbestendig, maar als je het hout goed behandeld zal het er nog tientallen jaren goed uitzien.

Het douglashout kun je behandelen met de speciale douglas olie. Douglashout heeft namelijk een karakteristieke rood/oranje tot licht bruine kleur en wordt ook wel omschreven als een oranjerood-achtige houtsoort met een levendige vlamstructuur. Door deze kleur krijgt de picknicktafel een warme en aangename uitstraling. Om het hout en de kleur goed te beschermen kun je gebruik maken van douglas olie. Deze olie heeft een beschermende werking tegen weersinvloeden en verkleuring van het hout.

Wat zeggen onze klanten

De douglas picknicktafels van Outdoor-Island zijn verkrijgbaar bij diverse dealers in de buurt. Bij al onze dealers kun je op dezelfde service en levertijd rekenen als wanneer je de tafels via onze site bestelt. Zoek een dealer bij jou in de buurt om de picknicktafels met eigen ogen te bewonderen. Wil jij je laten adviseren door de medewerkers van Outdoor-Island zelf? Bezoek dan onze showroom. Wij kunnen dan al je vragen beantwoorden en je adviseren. Voor meer informatie of vragen kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.