Outdoor - Island

Over ons

Wij zijn makers van exclusieve buitenproducten. Outdoor-Island B.V. maakt gecertificeerde speeltoestellen en schommels, buitenverblijven en picknicktafels van hout. Op onze website kun je onze producten en accessoires zien, online bestellen en weten bij welke dealers je onze producten kunt vinden.

Outdoor-Island B.V. is opgericht door Frank Roijakkers.

Dealers

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en/of plaatsen van onze exclusieve producten in heel Nederland en België. Wij werken samen met een tal van dealers door heel het land. Wil je weten waar bij jou in de buurt een dealer van Outdoor-Island B.V. zich bevindt?

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transportteurs. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen werkplaats. Door de juiste samenwerking van materialen, kennis en processen wordt elke bestelling zorgvuldig opgeleverd.
Door het gebruik van verschillende materialen en houtbehandelingen zijn er tal van mogelijkheden.
Alle speeltoestellen zijn voorzien van de wettelijke CE certificaten. Hierin zijn wij uniek!

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering wordt voorzien van een montageset en handleiding en eventuele accessoires. Het transport van onze producten is in eigen beheer. Hierdoor zijn wij flexibel en wordt het product met de grootste zorg geleverd.

03

Plaatsing

Outdoor-Island B.V. heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen naar uw wensen.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Wat zeggen onze klanten

Recente projecten

Instagram

  • Vandaag deze mooie speeltoren en schommel gemonteerd in opdracht van
  • Word jij onze nieuwe collega? Bel naar 0492350729 of mail
  • Exclusieve speeltoestellen en schommels! Bekijk onze website voor diverse modellen
  • Een mooi speeltoestel en schommel geplaatst in overloon douglashout makersvan
  • Heeft u een eigen idee? Wij denken graag met u