Outdoor - Island

Over ons

Wij zijn makers van exclusieve buitenproducten. Outdoor Island maakt gecertificeerde speeltoestellen en schommels, buitenverblijven en picknicktafels van hout. Op onze website kun je onze producten en accessoires zien, online bestellen en weten bij welke dealers je onze producten kunt vinden.

Outdoor Island is opgericht door Frank Roijakkers.

Dealers

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en/of plaatsen van onze exclusieve producten in heel Nederland en België. Wij werken samen met een tal van dealers door heel het land. Wil je weten waar bij jou in de buurt een dealer van Outdoor Island zich bevindt?

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen machinale werkplaats.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen in combinatie staal, glas of kleuren.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online in onze webshop kunnen snel geleverd worden door onze eigen transportteurs. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

01

Productie

Alle producten van Outdoor Island worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen werkplaats. Door de juiste samenwerking van materialen, kennis en processen wordt elke bestelling zorgvuldig opgeleverd.
Door het gebruik van verschillende materialen en houtbehandelingen zijn er tal van mogelijkheden.
Alle speeltoestellen zijn voorzien van de wettelijke CE certificaten. Hierin zijn wij uniek!

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering wordt voorzien van een montageset en handleiding en eventuele accessoires. Het transport van onze producten is in eigen beheer. Hierdoor zijn wij flexibel en wordt het product met de grootste zorg geleverd.

03

Plaatsing

Outdoor Island heeft een team van vakkundige monteurs ter beschikking om jouw buitenproduct compleet te plaatsen naar uw wensen.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Wat zeggen onze klanten

Recente projecten

Instagram

  • Bijna klaar de kinderen kunnen al niet wachten!Rubber tegels eruit
  • Ook weinig ruimte? Maar wenst u wel een schommel? Met
  • Mooie Douglas schommel mogen plaatsen voor een klant 75 meter
  • Eigen ideen zijn altijd welkom outdoorisland De makers van! buitenleven
  • Hyland speeltoestel geplaatst bij tennis vereniging Veenendaal spelen speeltoestellen school