fbpx

Picknicktafels

Robuuste picknicktafels van douglas hout

Picknicktafels op maat

Bij Outdoor Island zijn alle picknicktafels voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven én zijn deze gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koop je een stevige houten picknicktafel. Hier heb je jarenlang plezier van. Alle tafeltjes worden ambachtelijk geproduceerd, kunnen op maat gemaakt worden en voorzien van een kleur óf een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe jouw nieuwe picknicktafel eruit ziet en wij maken het. Ontdek alle mogelijkheden!

Onze dealers

Outdoor Island heeft dealers zitten door heel Nederland en België die onze picknicktafels en andere exclusieve producten verkopen. Op deze manier kun jij jouw gewenste producten van Outdoor Island dichtbij huis kopen! Benieuwd waar bij jou in de buurt een dealer van Outdoor Island zich bevindt?

Verschillende modellen

Bij ons kan je een houten picknicktafel kopen in verschillende modellen. Alle modellen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Daarnaast zijn de tafels afgewerkt met geschaafde douglas balken. De houten tafeltjes zijn te bestellen in 8 verschillende modellen:

Model A

Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm en extra dik hout van 5 cm.

Model T

Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm en een houtdikte van 5 cm.

Model F

Model F kenmerkt zich doordat dit picknicktafels met rugleuning zijn. Het frame van het model F is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.

Model V, W, X, H en U

Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm. Je kunt de picknicktafel kopen in verschillende lengtes, de breedte tafelblad staat wel vast. Dat geldt voor alle modellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kan je het gehele assortiment bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

Kom een bezoek brengen aan onze showtuin

picknicktafel

Douglas tafeltjes

Wij maken picknick tafels van douglas hout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit douglas hout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Een picknicktafel douglas heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt. Dit zou verlengd kunnen worden met geïmpregneerd hout. Je zult dus een picknicktafel kopen die jarenlang meegaat!

Service & levertijd

Welke houten picknicktafel je ook besteld, binnen 2 weken wordt er contact met je opgenomen voor een leverdatum en tijd. Maar dit kan ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is één tot drie weken, houd hier dus rekening mee als je bestelt in grote aantallen. Onze producten zijn niet altijd uit voorraad leverbaar. Je hebt zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Je kan er zelfs voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de tafeltjes van dichtbij kan zien.

picknicktafel

picknicktafel

Picknicktafel kinderen

Naast de verschillende grote picknicktafels heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. Deze picknicktafel voor kinderen is gemaakt van robuuste balken die extra dik zijn. Verder heeft het meubel een stevig blad en comfortabele zitting met veilige afgeronde hoeken. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere tafel speciaal voor jouw kinderen. Daarnaast omvatten de kinderpicknicktafels een aparte afmeting, zodat de tafel de perfecte maat heeft. De balken, het blad en zitvlak zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. In tegenstelling tot de grote tafels, zijn deze voor kinderen geheel gemaakt van hout. Deze kleine picknicktafels bevatten dus geen ijzeren frame. Daarnaast hebben deze tafeltjes een beperkte hoogte zitvlak, zodat jouw kinderen makkelijk op kunnen stappen.

Je winkelwagentje