fbpx

Douglas picknicktafel

Houten douglas picknicktafels

Een picknicktafel op maat

Outdoor Island is de producent en leverancier van douglas picknicktafels. Wij maken deze houten picknicktafels in diverse modellen van hoogstaande kwaliteit. De picknicktafels zijn gemaakt van het stevige douglas hout. De picknicktafels van Outdoor Island gaan jarenlang mee en dankzij het extra dikke douglas hout zijn de tafels nog steviger. De picknicktafels worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie voor je gemaakt. Bekijk snel alle opties.

Onze dealers zitten door heel Nederland en België, benieuwd welke er bij jou in de buurt zit?

douglas picknicktafel, Douglas picknicktafel

Picknicktafels Douglas

Wij maken picknicktafels van douglashout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Picknicktafels kind

Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen. Uniek is de afmeting, de kinderen moeten hier natuurlijk gemakkelijk aan kunnen zitten. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. De kinderpicknicktafel is, in tegenstelling tot de grote tafels, geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame. Dat maakt het nog een stukje kindvriendelijker.

picknickbank

Levering op maat

Alle picknicktafels hebben een snelle levertijd. Er wordt altijd binnen 2 weken contact met je opgenomen om een leverdatum en -tijd af te spreken. De gemiddelde levertijd van elk model is één tot drie weken nadat je besteld hebt. Daarnaast bieden we je ook de beste service aan. Je kunt ervoor kiezen om de picknicktafel zelf op te halen bij Outdoor Island of te laten bezorgen op een locatie naar keuze. Bovendien kun je ervoor kiezen om niet alleen de tafel te laten bezorgen, maar ook te laten installeren door onze ervaren medewerkers.

De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers in het land te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de picknicktafels van dichtbij kan zien.

picknicktafelhout
douglas picknicktafel, Douglas picknicktafel
douglas picknicktafel, Douglas picknicktafel

Wil jij dealer worden van deze picknicktafels?

Ons assortiment

Naast kwalitatieve houten picknicktafels, ambachtelijk gemaakt, is Outdoor Island ook producent en leverancier van speeltoestellen en schommels. Ook deze robuuste buitenproducten zijn exclusief. Bekijk snel ons totale assortiment en zoek wat bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Je winkelwagentje