Picknicktafel kopen

Wil je een picknicktafel kopen van hoogwaardige kwaliteit? De picknicktafels van Outdoor Island zijn voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven en zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Deze kwaliteit in combinatie met een robuuste uitstraling geeft een gewenst resultaat. Alle picknicktafels van Outdoor Island worden ambachtelijk geproduceerd en zijn gecertificeerd. Ze kunnen op maat gemaakt worden en voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe je jouw ideale picknicktafel voor je ziet, wij maken het! Met een douglas beits kun je jouw tafel op en top verzorgen, zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Houten picknicktafels

De houten picknicktafels van Outdoor Island kenmerken zich door de karakteristieke bladen. Deze zijn gemaakt van geschaafde douglas balken. Verder zijn alle modellen gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. De houten picknicktafels zijn te bestellen in 8 verschillende modellen. Je hebt keuze uit de volgende modellen:

 • Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm, houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.
 • Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm, een houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.
 • Model F kenmerkt zich doordat deze picknicktafel een rugleuning heeft. Het frame van het model F picknicktafel is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.
 • Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal:
  – een bladhoogte van 75 cm;
  – een zittingshoogte van 45 cm;
  – een bladbreedte van 84 cm;
  – een zittingsbreedte van 32 cm;
  – een totale breedte van 203 cm;
  – een houtdikte van 5 cm

Alle modellen zijn in verschillende lengtes te bestellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kun je het gehele assortiment picknicktafels bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

Picknicktafels kind

Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen. Uniek is de afmeting, de kinderen moeten hier natuurlijk gemakkelijk aan kunnen zitten. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. De kinderpicknicktafel is, in tegenstelling tot de grote tafels, geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame. Dat maakt het nog een stukje kindvriendelijker.

picknicktafel kind

Picknicktafels Douglas

Wij maken picknicktafels van douglashout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Service & levertijd

Welk model picknicktafel je ook bestelt, binnen 2 weken wordt er contact met je opgenomen voor een leverdatum en tijd. Maar dit kan ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is één tot drie weken. Je hebt zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Je kan er zelfs voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de picknicktafels van dichtbij kan zien.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd. Bepaal zelf hoe je jouw ideale product voor je ziet. Alle gecertificeerde buitenproducten kunnen op maat gemaakt worden, voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling.

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering kan voorzien worden van alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf het buitenproduct kunt plaatsen.

03

Plaatsing

Je kunt het buitenproduct van Outdoor-Island B.V. ook laten plaatsen. De monteurs kunnen het komen bezorgen tot in de achtertuin en het voor je in elkaar zetten. Het buitenproduct wordt gemonteerd op de gewenste plek en geplaatst in beton.

Wat zeggen onze klanten

Onze dealers

Je winkelwagentje