• Vanwege de drukte kan de levertijd meer dan 3 weken zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Picknicktafel kopen

Robuuste picknicktafel kopen?

Wil je een handgemaakte van hoge kwaliteit picknicktafel kopen? Outdoor Island is de producent en leverancier van de juiste picknicktafel voor binnen of voor buiten. Met een breed assortiment aan picknicktafels ben je bij ons aan het juiste adres!

Een houten picknicktafel is een ideaal meubelstuk en een zeer mooie aanvulling van je tuin waar je vol op van zal genieten. Met de herkenbare vorm en natuurlijke uiterlijk zijn picknicktafels al jaren onmiskenbaar populair bij veel mensen.

Welke picknicktafels bieden wij aan?

Met een groot diversiteit aan picknicktafels zorgen wij ervoor dat jij de juiste picknicktafel vindt die aan jouw wensen voldoen. De picknicktafels die wij aanbieden zijn handgemaakt en voorzien van de beste Douglas hout. Alle producten van Outdoor-Island worden ambachtelijk geproduceerd en kunnen op maat gemaakt worden.

De juiste picknicktafel kopen kan soms lastig zijn. Gelukkig heb je bij Outdoor-Island genoeg keuze. Zo kun je kiezen om een picknicktafel te kopen met een ijzeren frame of kun je kiezen voor een kinderpicknicktafel waar de kinderen veel plezier aan zullen beleven. Zelfs een picknicktafel met rugleuning, wat voor extra comfort zorgt, is bij ons te verkrijgen. Met de ruime keuze aan verschillende vormen picknicktafels is er altijd wel één die bij jou in de smaak zal vallen.

Picknicktafels

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Douglas picknicktafel model A

Robuuste picknicktafel die gemaakt is van een matzwart gepoedercoat ijzer frame en met een fijne korrel structuur.

Douglas picknicktafel model F

Deze tafel is afgewerkt met geschaafde geïmpregneerde douglas balken.

Douglas picknicktafel model W

Prachtige picknickbank. Ideaal voor buiten!

Waarom zijn picknicktafels van Outdoor-Island een goede keus?

Onze picknicktafels zijn voorzien van de beste soort Douglas hout. Douglas hout staat bekend om zijn karakteristieke rood/oranje tot lichte bruine kleur. Deze houtsoort is de laatste tijd in populariteit toegenomen en dat komt mede door de van nature hoge duurzaamheid die de houtsoort heeft. De verhoogde duurzaamheid heeft de Douglas houtsoort mede te danken aan het hoge percentage kernhout. Douglas hout gebruiken wij ook veel voor onze buitenverblijven.

Daarnaast zijn er veel voordelen bij het gebruik van Douglashout:

  • Het is één van de hardste houtsoort van Europa
  • Onbehandeld is de levensduur van Douglas hout 10 tot 15 jaar
  • Na droging wordt het hout steeds harder

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Geniet van kwaliteit en duurzaamheid

Wij stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van het hout en aan het ontwerp waarvoor je kiest. Hierdoor kunnen onze picknicktafels langer mee dan gewoonlijk en verzekeren wij jou van een goed product waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Een picknicktafel kopen doe je bij Outdoor Island!

Wat zeggen onze klanten

Meer info over onze picknicktafels?

De juiste picknicktafel kopen is belangrijk voor ons. Wanneer je liever persoonlijk advies wilt over onze picknicktafels dan kun je onze showroom bezoeken. Hier voorzien wij jou van alle informatie over ons assortiment picknicktafels en kun je onze producten zelf komen bekijken. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Je winkelwagentje