Veranda op maat

Houten veranda's & overkappingen op maat

Houten veranda's op maat

Een veranda op maat laten maken? De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig. Onder een veranda kan je tijdens alle zomermaanden de hele dag genieten. Kies ervoor om de veranda dicht te maken om zo een extra tuinkamer te creëeren. Hiermee kan je het hele jaar exclusief genieten met uitzicht over eigen tuin. Wij streven naar perfectie en dat doen we door met jou in gesprek te gaan over alle wensen en eisen. Hierdoor krijg je een veranda op maat en ben jij tevreden. Ons vakmanschap en bijbehorende kennis vinden wij vanzelfsprekend en dus doen wij daar een schepje bovenop. En dat doen wij door je verwachtingen voor een unieke veranda op maat te overtreffen.

Buitenverblijf Kapschuur

Kapschuur veranda's

Luxe veranda’s met échte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Veranda op maat, Veranda op maat

Zadeldak veranda's

Luxe veranda’s met een klassieke uitstraling en extra ruimte bovenin

Buitenverblijf plat dak

Plat dak veranda's

Luxe veranda’s met authentieke zwaluwstaart verbindingen

buitenverblijven van hout

Accessoires voor veranda

Luxe veranda’s met ramen, deuren en glazen wanden!

Veranda volledig naar wens

Kiezen voor een veranda op maat van Outdoor Island is kiezen voor exclusief genieten. Je kunt een veranda op allerlei manieren inzetten. Met bijvoorbeeld een loungeset kun je er in de warme zomermaanden ontspannen of gezellig samenkomen. Ook met een grote eettafel maak je van jouw veranda een extra eetgelegenheid. Je kunt er ook voor kiezen om een douglas tuinhuis op maat dicht te maken met glas. Zo ontstaat een tuinkamer. Kies je ervoor om dit met glazen deuren of schuifwanden te doen, dan kun je deze in de zomermaanden open zetten en loopt je tuinkamer over in je tuin. Je richt jouw veranda op maat helemaal in naar je eigen zin. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij zorgen ervoor dat we jouw wensen en behoeften in kaart brengen en deze werkelijkheid maken. Door het gebruik van hout krijgt jouw veranda een robuust karakter.

Douglas veranda aan huis
Veranda op maat, Veranda op maat
Veranda op maat, Veranda op maat

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Afwerking maatwerk veranda's

Stijlvoller én comfortabeler. Dat is wat wij bieden met onze houten overkapping aan huis. Wil  je het écht helemaal uniek en naar eigen wens maken? Verzorg dan de finishing touch met de accessoires die wij aanbieden voor een douglas overkapping aan huis. Combineer exclusiviteit, duurzaamheid, kwaliteit en betaalbaarheid met de exclusieve buitenproducten van Outdoor Island. Hiermee ga je gegarandeerd jaren van luxe in je eigen (achter)tuin tegemoet.

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck veranda

Zodra je buitenverblijven van hout gaat bouwen is een omgevingscheck noodzakelijk. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom is het dus ook van belang dat problemen omtrent regels en vergunningen vermeden worden. Weet welke regels op jou van toepassing zijn. Om hierna aan de slag te gaan met je bijbehorend bouwwerk. Lees meer over vergunningsvrij bouwen via de Rijksoverheid óf doe de vergunningscheck via het Omgevingsloket.

Werkwijze maatwerk veranda

Oriëntatie en inventarisatie

Het project voor een luxe tuinhuis start altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin oriënteren en inventariseren we de mogelijkheden, wensen en eisen voor jouw veranda. We bespreken ook wat het project ongeveer gaat kosten en wat onze ideeën zijn. Dit gesprek is op vrijblijvende basis en doen we bij ons aan de tekentafel. Na afloop van het gesprek zijn de uitgangspunten voor jouw veranda op maat duidelijk.

Prijsopgave en ontwerp

Na ons gesprek gaan wij aan de slag. We maken een eerste ontwerp en baseren hier een prijsopgave op. Zo krijg jij alle specifieke kosten op en rij en weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer hier een akkoord op is, krijg je een definitief ontwerp. Die bestaat onder meer uit een sfeervolle schets waardoor jij een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw veranda op maat. Ondertussen zijn we in deze fase ook bezig met het plannen van de werkzaamheden uit fase 3.

Productie en realisatie

Als jij akkoord bent met het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We steken veel tijd in de voorbereiding en dus duurt het plaatsen van jouw veranda op maat op locatie minder lang. We maken in samenspraak een planning waarin we onder andere afspreken wanneer ons montageteam langs kan komen.

Oplevering

Na het plaatsen van jouw veranda op maat komen we langs voor een officiële oplevering. Hierin bespreken we alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan gaan we snel aan de slag om te voldoen aan jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Professionele dakbedekking

Als makers van exclusieve buitenproducten staat één ding centraal. En dat is kwaliteit. Dakbedekking is bij een douglas buitenverblijf dan ook een cruciaal onderdeel dat niet onderschat mag worden. Wij werken enkel en alleen met een VEBIDAK erkende dakdekker, namelijk JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert. Samen met hen zorgen wij voor een gedegen advies en uitvoering dat leidt tot een solide dakafwerking. 10 jaar garantie is bij ons de standaard op de verwerkte materialen en onze uitvoering*.

(*bij inachtneming van onze onderhoudsvoorschriften)

Veranda op maat, Veranda op maat
Veranda op maat, Veranda op maat
Je winkelwagentje