Veranda op maat

Terrasoverkappingen voor jouw woonsituatie

Veranda laten maken

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

luxe buitenverblijven

Tuinhuis plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Tuinhuis zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

luxe buitenverblijven

Tuinhuis kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

luxe buitenverblijven

Accessoires tuinhuizen

Ramen, deuren
en glazen wanden!

Maatwerk veranda’s

Een veranda op maat laten maken? De mogelijkheden zijn hiervoor zijn oneindig. Onder jouw overkapping kun je alle zomermaanden de hele dag genieten. Kies je ervoor om jouw veranda dicht te maken om zo van je overkapping een tuinkamer te maken? Dan kun je het hele jaar exclusief genieten met uitzicht op jouw tuin. Wij streven naar perfectie en dat doen we door met jou in gesprek te gaan over jouw wensen en eisen. Zo krijg jij een veranda op maat en ben jij tevreden. En dan zijn wij dat ook pas.

Het vakmanschap en de kennis vinden wij vanzelfsprekend en dus doen wij daar een schepje bovenop. Ondanks dat je weet wat je kunt verwachten, verrassen we jou toch met een unieke veranda op maat.

Wil je alvast onze brochure ontvangen? Bestel deze eenvoudig online, dan sturen wij hem op.

Wat zijn de opties?

Kiezen voor een veranda op maat van Outdoor Island is kiezen voor exclusief genieten. Je kunt een veranda op allerlei manieren inzetten. Met bijvoorbeeld een loungeset kun je er in de warme zomermaanden ontspannen of gezellig samenkomen. Met een grote eettafel maak je van jouw veranda een extra eetgelegenheid. Je kunt er ook voor kiezen om jouw veranda dicht te maken met glas. Zo ontstaat een tuinkamer. Kies je ervoor om dit met glazen deuren of schuifwanden te doen, dan kun je deze in de zomermaanden open zetten en loopt je tuinkamer over in je tuin.

Je richt jouw veranda op maat helemaal in naar je eigen zin. Jij kiest de afmetingen, de kleur van de afwerkingen en of je de ruimte dichtmaakt. Wij zorgen ervoor dat we jouw wensen en behoeften in kaart brengen en deze werkelijkheid maken. Door het gebruik van hout krijgt jouw veranda een robuust karakter.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of maak een vrijblijvende afspraak.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Het project start altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin oriënteren en inventariseren we de mogelijkheden, wensen en eisen voor jouw veranda. We bespreken ook wat het project ongeveer gaat kosten en wat onze ideeën zijn. Dit gesprek is op vrijblijvende basis en doen we bij ons aan de tekentafel. Na afloop van het gesprek zijn de uitgangspunten voor jouw veranda op maat duidelijk.

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Na ons gesprek gaan wij aan de slag. We maken een eerste ontwerp en baseren hier een prijsopgave op. Zo krijg jij alle specifieke kosten op en rij en weet je precies waar je aan toe bent. Wanneer hier een akkoord op is, krijg je een definitief ontwerp. Die bestaat onder meer uit een sfeervolle schets waardoor jij een mooi en realistisch beeld krijgt van jouw veranda op maat. Ondertussen zijn we in deze fase ook bezig met het plannen van de werkzaamheden uit fase 3.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Als jij akkoord bent met het ontwerp gaan we aan de slag in onze machinale werkplaats. We steken veel tijd in de voorbereiding en dus duurt het plaatsen van jouw veranda op maat op locatie minder lang. We maken in samenspraak een planning waarin we onder andere afspreken wanneer ons montageteam langs kan komen.

04

OPLEVERING

Na het plaatsen van jouw veranda op maat komen we langs voor een officiële oplevering. Hierin bespreken we alle onderdelen door. Ben je nou nog niet helemaal tevreden? Dan gaan we snel aan de slag om te voldoen aan jouw wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Meer over ons

Wij zijn de makers van exclusieve buitenproducten. Gecertificeerde speeltoestellen, schommels, buitenverblijven, houten picknicktafels, trampolines en valdempende ondergronden; wij hebben het allemaal. Wij produceren al onze producten in onze eigen machinale werkplaats of schakelen een van onze partners in. Je kunt ervoor kiezen om het eindproduct als bouwpakket op te halen of we bezorgen het in jouw achtertuin. Wij beschikken over een team vakkundige monteurs, dus ook voor het plaatsen van jouw buitenverblijf op maat kun je ons ook inschakelen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.