Luxe overkapping tuin

Luxe overkappingen, buitenverblijven en schuren in je tuin

Genieten onder je luxe overkapping

Het stikt ervan in Nederland. Levensgenieters. Ben jij er ook een? Dan is een luxe overkapping tuin je (waarschijnlijk) op het lijf geschreven. Hiermee geniet je het hele jaar lang van de frisse buitenlucht in je prachtige tuin. Tijdens de snikhete zomerdagen kan je schuilen in de schaduw van je houten tuinoverkapping. En tijdens de koude én regenachtige maanden zit je er lekker droog en warmpjes bij. Hierdoor verleng je het terrasseizoen dus eenvoudig in je eigen achtertuin!

Buitenverblijf Kapschuur

Buitenverblijven kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

Luxe overkapping tuin, Luxe overkapping tuin

Buitenverblijven zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

buitenverblijven van hout

Accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Luxe douglas houten overkapping

Wij streven altijd naar perfectie. En dit doen wij dan ook tot in de kleinste puntjes. En tot op de millimeter nauwkeurig. Dit begint bij de keuze voor de juiste houtsoort. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzaam kwaliteitshout voor een veranda op maat. Hierdoor krijgt de luxe overkapping tuin direct een strak ogende uitstraling waarmee je de klasse van je tuin naar een hoger niveau tilt. Ga dus voor een unieke douglas overkapping op maat.

Douglas veranda aan huis
Luxe overkapping tuin, Luxe overkapping tuin
Luxe overkapping tuin, Luxe overkapping tuin

Maak een persoonlijke afspraak om je dromen waar te maken!

Luxe tuinhuis met overkapping

Kwaliteit is prioriteit

Vanuit dit credo werken wij alleen met de (aller)beste materialen. Het hoofdingrediënt? Dat is natuurlijk hout. Douglas hout om precies te zijn. Dit is één van hardste houtsoorten op Europese bodem en zit barstensvol karakter. De zonnestralen zorgen ervoor dat het hout door de jaren heen licht verkleurd. In combinatie met haarfijne scheurtjes en barstjes zorgt dit ervoor dat het hout gaat leven. Bij uitstek geschikt voor unieke én originele luxe buitenverblijven!

  • Eén van de hardste houtsoorten binnen de Europese grenzen
  • Onbehandelde levensduur van 10 tot 15 lentes
  • Fijne tot gematigd grove nerf
  • Steeds harder wordend hout na droging

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw Douglas overkapping op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Vergunningscheck

Wanneer je een buitenverblijf wil gaan bouwen dien je een vergunningscheck te doen. Hiermee voorkom je problemen, aangezien er wel wat regels zijn met betrekking tot het bouwen van een overkapping of aanbouw. Lees daarom snel meer over vergunningsvrij bouwen van een bijbehorend bouwwerk via de Rijksoverheid of doe de vergunningscheck via Omgevingsloket.

Professionele dakbedekking

Kwaliteit en garantie staan hoog in het vaandel bij Outdoor Island. Zo laten wij onze dakbedekking door een professioneel, en VEBIDAK erkende, dakdekker verzorgen. De firma JR Isolatie & Dakbedekkingen B.V. uit Gemert draagt middels gedegen advies en uitvoering bij aan een solide dakafwerking. Waarbij standaard een 10-jarige garantie op de verwerkte materialen en uitvoering gegeven wordt.* Hiermee verzekeren wij je van een optimaal verzorgd buitenverblijf, ambachtelijke gemaakt door één van onze partners.

(*garantie bij in achtneming van de onderhoudsvoorschriften)

Luxe overkapping tuin, Luxe overkapping tuin
Luxe overkapping tuin, Luxe overkapping tuin

Onze werkwijze

Oriëntatie en inventarisatie

Online kan je meer over ons te weten komen. Zo ook over onze werkwijze, ideeën en kostenplaatje. Toch plannen wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in én komen wij graag op locatie langs. Hier kunnen wij je stulpje aanschouwen en in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Gedachtes worden gewisseld en vormen de wortels voor het latere ontwerp.

Prijsopgave en ontwerp

Nadat de oriëntatie zo goed als afgerond is, gaan wij voor je aan de slag. Een prijsopgave met gespecificeerde kosten vinden wij als vanzelfsprekend. Hierdoor kom je later niet meer voor (onaangename) verrassingen te staan. Bij akkoord gaan wij direct voor je aan de slag om het ontwerp om te zetten in een sfeervolle 3D schets. Hierdoor krijg je een zo volledig mogelijk beeld over je luxe overkapping tuin.

Productie en realisatie

Wij starten direct met produceren zodra je goedkeuring hebt verleent. Wij kruipen (spreekwoordelijk) achter onze tekentafel en bestellen alle materialen die nodig zijn. Vervolgens verplaatsen wij ons naar de eigen zagerij. Hier zijn we het liefst. De onderdelen worden op maat voorbereid, zodat montage op locatie appeltje eitje is. In overleg plannen wij nog een datum dat ons montageteam langs komt. En niet staat je nieuwe luxe overkapping tuin nog in de weg!

Oplevering en nazorg

Officiële oplevering een feit? Dan hebben wij je luxe overkapping in je tuin tot in de (kleinste) puntjes afgewerkt. Samen lopen wij nog alle onderdelen na om te verzekeren dat je voor de volle 100% tevreden bent. Als dit niet zo is pakken wij de werkzaamheden zo snel mogelijk op om je alsnog tevreden te maken! Dan kunnen wij namelijk ook pas tevreden terugkijken op een mooi, afgerond project.

Je winkelwagentje