Houten tuinhuisje

Houten tuinhuisjes, buitenverblijven, veranda's en schuren

Tuinhuisjes van hout

VAN EIGEN ZAGERIJ TOT PRODUCTIE OP MAAT

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf met plat dak

Plat dak met unieke zwaluwstaart verbindingen én authenciteit

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak met klassieke én landelijke uitstraling

luxe buitenverblijven

Buitenverblijf kapschuur

Kapschuur met unieke pen- en gatverbindingen

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven accessoires

Ga voor ramen, wanden én deuren naar eigen wens

Douglas houten tuinhuisje

Geniet 365 dagen per jaar met een houten tuinhuisje. Hiermee weet je zeker dat je het maximale uit je tuin haalt. Gebruik het luxe tuinhuisje als opbergruimte, óf tover het om tot een extra ruimte om in te leven. Ook is deze ruimte enorm geschikt om de chef-kok uit te hangen en een uitgebreid bourgondisch diner voor vrienden én familie te organiseren. Maar, ook een rustige ruimte voor een (thuis)kantoor is zeker mogelijk. Kortom dus mogelijkheden genoeg!

Tijdens de alsmaar warmere zomers in het doorgaans koude en regenachtige Nederland is het maar ál te fijn om even verkoeling te zoeken. En de schaduw die een houten tuinhuisje je hierbij biedt komt dus als geroepen! Maar, ook als het even wat minder weer is. Kan je genieten van een droge én warme plek om een avondje door te brengen. Onbeperkt genieten dus met een douglas overkapping aan huis.

Waarom Outdoor Island?

Wij zijn dé makers van exclusieve buitenproducten. En wij leveren dus ook exclusieve douglas tuinhuisjes van (enorm) goede kwaliteit. Ook maken wij uitsluitend een houten tuinhuisje op maat. Hierdoor ben je dus ten alle tijden verzekerd van een stijlvol én uniek ontwerp. Bepaal zelf hoe het tuinhuisje verder vormgegeven wordt. Behoudt je bijvoorbeeld het douglas hout in originele kleur? Of schilder je deze over in een andere kleur? Dat heb je zelf in de hand bij onze luxe buitenverblijven!

Vanuit jouw wensen kruipen wij achter onze tekentafel om de eerste schetsen te maken. Pas zodra jij hier 100% achter staat maken wij een 3D-ontwerp op maat, waardoor je een (nagenoeg) perfecte indruk krijgt van het houten tuinhuisje bij je eigen stulpje. Bij een definitief akkoord starten wij de productie in eigen zagerij en vertrekken wij niet bij je thuis tot alles (maar dan ook écht alles) naar wens is.

Douglas overkapping op maat plat dak

Exclusief tuinhuisje

Als makers van exclusieve buitenproducten kunnen wij niets anders dan streven naar perfectie. En dit gaat in de meesten gevallen erg ver. Wij vertrekken niet voordat alles tot op de millimeter nauwkeurig is gemonteerd. Dit verdient je unieke houten tuinhuisje namelijk als geen ander. Hiermee til je het niveau van je gehele (achter)tuin naar een hoger level!

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van duurzaam kwaliteitshout ben je verzekerd van (tientallen) jaren puur genot. Douglas hout krijgt door de jaren heen te maken met vele zonnestralen. Hierdoor gaat het hout ‘leven’ wat terug te zien is in de karakteristieke uitstraling van een douglas buitenverblijf. De meest fijne scheurtjes zorgen ervoor dat het een schrikbarende hoeveelheid originaliteit combineert met puur karakter.

Voordelen van douglas hout

Een houten tuinhuisje maken wij uitsluitend van het beste materiaal. Dit is namelijk nodig om een sterke constructie te bouwen. Met douglas hout kiezen wij bij Outdoor Island voor één van de hardste naaldhoutsoorten op Europese bodem. Dit heeft altijd een CE-certificering én een PEFC-certificering. Hiermee wordt zowel veiligheid gewaarborgd, als duurzaam bosbeheer.

Daarnaast heeft het douglas hout van nature een warme, luxe uitstraling. Ook is het hout puur natuur, doordat wij dit onbehandeld bij je thuis afleveren. Van nature kent douglas hout dan ook een rot-resistentie waardoor het hier door en door tegen beschermd is. Een hoog percentage kernhout en de goede weersbestendigheid vormen overige kenmerken van dit kwaliteitshout. Kortom hét beste voor buitenverblijven van hout.

01

ORIENTATIE EN INVENTARISATIE

Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in én komen graag bij je langs op locatie. Hier aanschouwen wij je stulpje en brengen wij de mogelijkheden in kaart. Gedachtes worden gewisseld en deze vormen de wortels voor het latere ontwerp. Op naar een houten tuinhuisje op maat!

02

PRIJSOPGAVE EN ONTWERP

Vanuit je wensen komen wij met een prijsopgave. Hierin hebben wij de kosten zoveel mogelijk gespecificeerd zodat je later niet meer voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Akkoord bereikt? Dan zetten wij het ontwerp om in een 3D-schets om een zo volledig mogelijk beeld van je luxe tuinhuis te krijgen.

03

PRODUCTIE EN REALISATIE

Nadat de definitieve goedkeuring is ontvangen staan wij te popelen om alle materialen te bestellen. Vervolgens worden de materialen in onze eigen zagerij tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid. Montage op locatie is hierdoor zo gepiept. Niets staat het succes van douglas tuinhuisjes nog in de weg!

04

OPLEVERING EN NAZORG

Wij vertrekken niet bij je thuis voordat alles tot in de (kleinste) puntjes is afgewerkt. Alle onderdelen worden gezamenlijk nagelopen om 100% tevredenheid (én het liefst nog meer) te garanderen. Ook nadat wij vertrokken zijn staan wij altijd na één belletje weer bij je op de stoep. Op naar jarenlang genieten in je (achter)tuin!

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 9 februari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.