fbpx

Picknicktafel kopen

Robuuste picknicktafel kopen?

Picknicktafel kopen

Wil je een picknicktafel kopen van hoogwaardige kwaliteit? De picknicktafels van Outdoor Island zijn voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven en zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Deze kwaliteit in combinatie met een robuuste uitstraling geeft een gewenst resultaat. Alle picknicktafels van Outdoor Island worden ambachtelijk geproduceerd en zijn gecertificeerd. Ze kunnen op maat gemaakt worden en voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe je jouw ideale picknicktafel voor je ziet, wij maken het! Met een douglas beits kun je jouw tafel op en top verzorgen, zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.

Houten picknicktafels

De houten picknicktafels van Outdoor Island kenmerken zich door de karakteristieke bladen. Deze zijn gemaakt van geschaafde douglas balken. Verder zijn alle modellen gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Houten picknicktafel kopen? De houten picknicktafels zijn te bestellen in 8 verschillende modellen. Alle modellen zijn in verschillende lengtes te bestellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kun je het gehele assortiment picknicktafels bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

houtenpicknicktafel
picknicktafel
picknickbank

Liever een picknicktafel van douglas hout dichter bij huis bestellen?

houtenkinderpicknickbank

Picknicktafels kind

Een picknicktafel kopen voor je kind? Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen.

Uniek is de afmeting, de kinderen moeten hier natuurlijk gemakkelijk aan kunnen zitten. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. De kinderpicknicktafel is, in tegenstelling tot de grote tafels, geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame. Dat maakt het nog een stukje kindvriendelijker.

Breng een bezoek aan onze showtuin

Service & levertijd

Picknicktafel kopen? Als jij de knoop hebt doorgehakt om een picknicktafel te kopen nemen wij binnen 2 weken contact met je op voor een leverdatum- en tijd. Maar dit kan ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is één tot drie weken. Je hebt zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt.

Je kan er zelfs voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de picknicktafels van dichtbij kan zien.

picknicktafel kopen, Picknicktafel kopen

Picknicktafel kopen van douglas hout?

Wij maken picknicktafels van douglas hout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit douglas hout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

De voordelen van douglas hout zijn:

  • Douglas hout is één van de hardste houtsoorten uit Europa
  • Onbehandeld is de levensduur van dit houtsoort 10 tot 15 jaar
  • De nerf van het douglas hout is fijn tot matig grof
  • Na droging wordt het hout steeds harder
Je winkelwagentje