fbpx

Luxe picknicktafel

Luxe picknicktafel

Op zoek naar een luxe picknicktafel? Bij Outdoor Island vind je de beste picknicktafels voor de hoogste kwaliteit. De houten picknicktafels zijn voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven én deze zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Door deze combinatie krijg je het gewenste resultaat, robuust en exclusief. Alle picknicktafels van Outdoor Island zijn gecertificeerd en worden ambachtelijk geproduceerd. Ze kunnen op maat gemaakt worden en je kan hem laten voorzien een kleur en/of een houtbehandeling. Bepaal hoe jouw ideale picknicktafel eruit ziet en wij maken het. Jarenlang genieten doe je met de luxe picknicktafels van Outdoor Island!

Luxe picknicktafel, Luxe picknicktafel

Douglas houten picknicktafel

De luxe picknicktafels worden gemaakt van douglas hout in verschillende modellen. Douglas hout is ook wel bekend als larixhout, het is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten in Europa. Het hout heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Als het hout niet behandeld is, heeft het een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar. Larixhout heeft als eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt, dit zou zelfs nog verlengd kunnen worden door het hout te impregneren. Je zult dus een luxe picknicktafel kopen van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat!

Verschillende modellen

Bij ons kan je een luxe picknicktafel kopen in verschillende modellen. De tafels zijn voorzien van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzeren frame. Daarnaast zijn de picknicktafels afgewerkt met karakteristieke douglas balken. De luxe picknicktafels zijn beschikbaar in 8 verschillende modellen en in verschillende lengtes te bestellen.
Het verschil tussen al deze modellen is vooral het frame. De naam van het model geeft het vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kun je het gehele assortiment picknicktafels bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven. Voor welk model ga jij?

picknickbank

Service en levertijd

Heb je de knoop doorgehakt en je ideale picknicktafel uitgekozen? Dan nemen wij binnen 2 weken contact met je op voor een leverdatum en -tijd. Dit kan natuurlijk ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is een tot drie weken, houd er hier dus rekening mee als je bestelt in grote aantallen. Kies zelf of jouw bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Je hebt ook zelf de keuze om de luxe picknicktafel te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierop kan je rekenen op de zelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de tafels met eigen ogen kan zien!

picknicktafelhout
Luxe picknicktafel, Luxe picknicktafel
Luxe picknicktafel, Luxe picknicktafel

Onze dealers

Outdoor Island heeft dealers zitten door heel Nederland en België die onze picknicktafels en andere exclusieve producten verkopen. Op deze manier kun jij jouw gewenste producten van Outdoor Island dichtbij huis kopen! Benieuwd waar bij jou in de buurt een dealer van Outdoor Island zich bevindt?

Picknicktafel voor kinderen

Naast luxe picknicktafels voor volwassenen biedt Outdoor Island ook tafels aan voor kinderen. Deze speciale kinderpicknicktafels zijn gemaakt van robuuste balken die extra dik zijn. Verder heeft de tafel een stevig blad en comfortabele zitting met veilige afgeronde hoeken. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere en exclusieve tafel, speciaal voor jouw (klein)kinderen. De tafel heeft een aparte afmeting, zodat het de perfecte maat heeft. In tegentelling tot de grote picknicktafels , zijn deze kindertafels gemaakt van hout. Deze bevatten dus geen ijzeren frame. Daarnaast hebben deze picknicktafels een lagere hoogte zitvlak, zodat jouw (klein)kinderen er makkelijk op kunnen stappen.

Je winkelwagentje