Trampoline rechthoekig

Goed voor jarenlang speelplezier!

Trampoline rechthoekig

Ben jij op zoek naar een trampoline die rechthoekig is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod rechthoekige trampolines. De trampolines voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en zijn gecertificeerd. Zo zorgen wij voor een veilige speelomgeving voor jouw kind(eren). 

Wanneer je naar een trampoline zoekt is het erg handig te kijken naar wat voor iets je zoekt. Wil je hem bijvoorbeeld laten ingraven, of wil je nog de mogelijkheid hebben om de rechthoekige trampoline in te klappen? Aan wat voor formaat trampoline zat je aan te denken?  

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

Ingegraven trampoline

Zeer geschikt voor de jonge kinderen

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

Flatground trampoline

Eenvoudig te verplaatsen

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

Rechthoekige trampolines

Voor ieder tuin een model

Service en garantie

De trampolines uit ons assortiment zijn standaard van hoge kwaliteit en horen jarenlang mee te gaan. Door het gebruik van stevig materiaal kunnen wij jou garanderen dat er niet zomaar iets stuk zal gaan. Mocht dit wel het geval zijn, bieden wij op elk onderdeel garantie. Zo bieden we op het frame levenslange garantie! Heb je nog vragen?  

Bekijk de verschillende modellen in de showtuin

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

Ingegraven trampoline rechthoekig

Ingegraven trampolines zitten permanent in de tuin. De keuze voor een ingegraven trampoline wordt vaak gemaakt omdat het erg overzichtelijk is en er netjes uitziet. Daarnaast is een bijkomend voordeel van de ingegraven trampolines dat ze erg veilig zijn. Voor jouw kinderen is het ook erg handig, omdat ze geen moeite hoeven te doen om op te stappen. Het is ook nog eens mogelijk om een veiligheidsnet als extra bij te bestellen, zo kun je zorgeloos jouw kind laten spelen!

Flatground trampoline rechthoekig

Een flatground trampoline heeft veel weg van een ingegraven trampoline. Het verschil is dat je bij een flatground trampoline slechts het frame ingraaft. Daarnaast is deze helemaal weggewerkt in de omgeving en ligt de rechthoekige trampoline op hetzelfde niveau als de grond. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en een overzichtelijke tuin.

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

trampoline rechthoekig, Trampoline rechthoekig

Inklapbare trampoline rechthoekig

Ben jij op zoek naar een trampoline die makkelijk te verplaatsen is? Dan is een inklapbare rechthoekige trampoline iets voor jou! Deze trampolines zitten makkelijk in elkaar en zijn snel in te klappen. Je kunt ze dus gewoon aan de kant zetten als je de tuin leeg wil hebben!

Door de hoogte van deze trampolines, zijn ze wel minder veilig. Dit probleem is te verhelpen door een vangnet. Onze trampolines zijn zo gemaakt dat het mogelijk is om een vangnet eromheen te plaatsen.

Keuze al gemaakt?

Heb jij jouw keuze al gemaakt, of kun je niet beslissen welke rechthoekige trampoline je in jouw tuin wil? Als je nog niet zeker bent en verder wil kijken, kun je altijd onze showtuin, of een showroom van onze dealers bezoeken! Het personeel heeft erg veel kennis op het gebied van speeltoestellen en helpt jou graag op weg.  

Weet je al welke rechthoekige trampoline in jouw tuin komt te staan? Wacht dan niet langer en bekijk ons aanbod. De producten zijn makkelijk online te bestellen en worden zo snel mogelijk thuisbezorgd. 

Je winkelwagentje