fbpx

Outdoor Island Lounge

Makers van exclusieve buitenproducten

Exclusieve picknicktafels

Bij Outdoor Island zijn alle picknicktafels voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven én zijn deze gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koop je een stevige houten picknicktafel. Hier heb je jarenlang plezier van. Alle tafeltjes worden ambachtelijk geproduceerd, kunnen op maat gemaakt worden en voorzien van een kleur óf een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe jouw nieuwe picknicktafel eruit ziet en wij maken het. Ontdek alle mogelijkheden!

lounge, Lounge

Picknicktafels

Exclusieve en robuuste picknicktafels!

lounge, Lounge

Kinderpicknicktafels

Douglas kinderpicknicktafels

lounge, Lounge

Outdoor Island Swingtable

Een speelse tafel voor elke gelegenheid!

Exclusief genieten, daar houden we van!

Zie je het al voor je? De kinderen zijn heerlijk aan het spelen in de tuin en jij kunt op een afstandje zorgeloos genieten. De buitenproducten van Outdoor Island zijn exclusief en hebben een robuuste uitstraling. Het douglas hout geeft een kwalitatieve uitstraling. Daarnaast staat de veiligheid voorop.

Wil jij jouw toekomstige aanwinst eerst komen bewonderen? Bezoek dan onze showtuin in Boekel en bekijk al onze buitenproducten. We maken graag een praatje met je!

lounge, Lounge
Picknicktafel V
lounge, Lounge

Kom een praatje met ons maken of doorloop onze showtuin!

lounge, Lounge

Gecertificeerde speeltoestellen

Verschillende modellen

Bij ons kan je een houten picknicktafel kopen in verschillende modellen. Alle modellen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Daarnaast zijn de tafels afgewerkt met geschaafde douglas balken. De houten tafeltjes zijn te bestellen in 8 verschillende modellen:

Model A

Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm en extra dik hout van 5 cm.

Model T

Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm en een houtdikte van 5 cm.

Model F

Model F kenmerkt zich doordat dit picknicktafels met rugleuning zijn. Het frame van het model F is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.

Model V, W, X, H en U

Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm. Je kunt de picknicktafel kopen in verschillende lengtes, de breedte tafelblad staat wel vast. Dat geldt voor alle modellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kan je het gehele assortiment bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

Je winkelwagentje
×

10% korting op speeltoestellen

Nu tijdelijk 10% korting op onze speeltoestellen!*
*Enkel op geselecteerde speeltoestellen
*Zolang de voorraad strekt