Rechthoek trampoline kopen

Veilige, gecertificeerde trampolines van goede kwaliteit!

Rechthoek trampoline

Ben jij op zoek naar een rechthoek trampoline? Wij hebben een ruim aanbod met verschillende soorten rechthoekige trampolines. Standaard bieden wij de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat jij en jouw kind(eren) jarenlang kunnen genieten van de trampoline.

Ben je specifiek op zoek naar een model, of weet je nog niet waar je moet beginnen? Het is verstandig om je eerst te verdiepen in ons aanbod en dan een goede overweging te maken welke trampoline het uiteindelijk wordt. Bekijk alvast ons aanbod!

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Ingegraven trampoline

Zeer geschikt voor de jonge kinderen

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Flatground trampoline

Eenvoudig te verplaatsen

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Rechthoekige trampolines

Voor ieder tuin een model

Veiligheid voorop

Je wil natuurlijk dat jouw kind zich zorgeloos door de tuin kan bewegen, en veilig trampoline kan springen. Wij nemen alle zorgen uit handen en leveren een veilige, gecertificeerde trampoline. Overal wordt aan gedacht:

  • Vangnetten kunnen bij zowel hoge als lage trampolines bevestigd worden.
  • De zijkussens zijn dik gevoerd en voorkomen verwondingen bij vallen.
  • Er zitten veiligheidsdoppen in de rechthoek trampoline zodat verwondingen voorkomen worden.
  • De lasnaden zijn goed en sterk afgewerkt. Kinderen kunnen zich hier niet aan bezeren.
  • Scherpe randen van de kussens worden omgeslagen en gestikt.

Onze rechthoek trampolines bestaan uit echt vakwerk. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van het beste materiaal. Alle naden hebben weerbestendig draad en het frame blijft aan de binnen- en buitenkant volledig roestvrij. Daardoor durven wij levenslange garantie te geven op de frames.

Bekijk de verschillende modellen in de showtuin

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Opklapbare rechthoek trampoline

De opklapbare trampolines zijn erg handig als de ruimte voor een trampoline beperkt is. Deze is makkelijk verplaatsbaar, of in te klappen, zodat de ruimte weer vrij is. Deze trampolines komen wel met een nadeel, ze zijn namelijk hoger waardoor jouw kind(eren) moeite kunnen hebben met het opstappen. Daarnaast is de hoogte een probleem bij vallen. Als oplossing daarvoor is het mogelijk om gebruik te maken van vangnetten.

Inground rechthoek trampoline

Inground trampolines zijn trampolines die permanent in de tuin staan. Onder deze trampolines wordt er een kuil gegraven, dus ze hebben een vaste plek in de tuin. Deze trampoline brengt vele voordelen met zich mee. Kinderen kunnen makkelijk op deze trampoline stappen, het ziet er netjes uit en zijn erg makkelijk te plaatsen. Tot slot zijn ze erg veilig en is een vangnet optioneel, omdat kinderen er niet naar beneden kunnen vallen.

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Rechthoek trampoline, Rechthoek trampoline kopen

Flatlevel rechthoek trampoline

Een flatlevel heeft veel vergelijkingen met een ingegraven trampoline. Het verschil heeft zich voornamelijk te maken met het frame. De inground trampolines worden met stangen in de grond bevestigd, terwijl de flatlevel alleen met de bovenkant wordt ingegraven. De flatlevel zit op hetzelfde niveau als de grond eromheen, in tegenstelling tot de ingegraven trampoline die daar nog een stukje bovenuit komt.

Bezoek onze showtuin!

Heb je het aanbod gezien, maar wil je de trampolines toch in het echt bewonderen? Bezoek dan onze showtuin, of ga naar de dichtstbijzijnde dealer. Wij geven jou graag advies over de beste optie voor in jouw tuin!  

Je winkelwagentje