Douglas speeltoestel

Houten douglas speeltoestellen

Douglas speeltoestel

Een douglas speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoogstaande kwaliteit met het gebruik van de juiste houtsoorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief douglas speeltoestel van Outdoor Island.

Onze speeltorens worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd.
Door het gebruiken van gedroogd en geschaafd AA-kwaliteit douglas hout heeft u een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig douglas speeltoestel (CE-gekeurd) voor jarenlang speelplezier!

Onze dealers

Liever onze speeltoestellen in het echt bekijken of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de speeltoestellen met eigen ogen. Wij leveren onze dealers houtpakketten vanuit onze werkplaats, de speeltoestellen worden met de juiste aandacht ingepakt en verzonden in eigen beheer.

Douglas speeltoestellen

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Eigen lijn exclusieve speeltoestellen

MET PRECISIE GEMAAKT IN ONZE ZAGERIJ

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Aanbouw elementen

Aanbouwelementen en accessoires

Om je speeltoestel nog meer uit te breiden kun je ervoor kiezen om een glijbaan, klimnet of evenwichtsbalk aan je douglas speeltoestel te monteren. Deze speel- en aanbouwelementen zijn ook gemaakt van douglas hout, waardoor ze net zo stevig en veilig zijn als het speeltoestel zelf. Dit maakt het houten speeltoestel helemaal af!

Ook voor een leuke speelaccessoire kun je terecht bij Outdoor Island. Verschillende verrekijkers, stuurwielen en telescopen worden in meerdere kleuren aangeboden. Je kunt ervoor kiezen om deze te monteren op het speeltoestel zelf of los van het speeltoestel plaatsen.

Bij bestelling van aanbouwelementen krijg je een bouwpakket die je eenvoudig zelf kan monteren. Bij bestelling van aanbouwelementen in combinatie met een speeltoestel kun je ervoor kiezen om de montage aan ons over te laten.

Speeltoestel van douglas hout

Doordat al onze speeltoestellen zijn gemaakt van douglas hout hebben ze een luxe uitstraling en zijn ze erg stevig en van hoge kwaliteit! Dit extra dik blank douglas hout wordt gezien als een van de hardste houtsoorten van Europa. Zo is het van nature rot-resistent én weerbestendig. Daarnaast is douglas hout ook nog eens erg duurzaam en milieuvriendelijk. Doordat alle speeltoestellen handgemaakt zijn in onze eigen zagerij, kunnen wij ze ook op maat maken om zo aan al je wensen te kunnen voldoen.

Veilig en gekeurd speelhuis

Bij Outdoor Island staat veiligheid voorop. Zo is ieder speeltoestel CE-gekeurd. Dit laat zien dat het voldoet aan de wettelijke eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu. We leveren al onze speeltoestellen zonder splinters en scherpe hoeken af. Daarnaast bevestigen we afdekdoppen om ongelukken te voorkomen.

Wat zeggen onze klanten

SERVICE & MONTAGE

Een kleine tuin, grote tuin of op zoek naar iets specifieks? Wij staan altijd open voor nieuwe suggesties, maatwerk en uitdagingen! Liever eerst je favoriete speeltoestel eens in het echt komen bewonderen? Bezoek eens onze showroom en laat je adviseren door de experts van Outdoor-Island en vindt de perfecte klimtoren voor in jouw tuin!

Al onze speeltorens worden geleverd in bouwpakketten met een duidelijke handleiding om deze zelf in elkaar te kunnen zetten. Je kunt er ook voor kiezen om de montage uit handen te geven en de monteurs van Outdoor Island langs te laten komen om je klimtoren te laten plaatsen.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.