Douglas Speelelementen

Douglas Speelelementen

Op zoek naar Douglas speelelementen? Bij Outdoor Island vind je diverse duikelrekken, glijbanen en evenwichtsbalken. Ga voor douglas speelelementen van hoge kwaliteit en met een design dat past in iedere tuin!

Bij ons ligt de nadruk op veiligheid. Jij wil jouw kind natuurlijk een veilige speelomgeving kunnen geven. Onze speeltoestellen bieden daar de oplossing voor. Alle speeltoestellen hebben een verplicht CE-keurmerk. Het douglas hout is zorgvuldig bewerkt en is splintervrij. Onze speeltoestellen zijn van hoge kwaliteit en bezorgen jouw kinderen jarenlang speelplezier!

Onze dealers

Door onze eigen zagerij produceren wij exclusieve houtpakketten voor de speeltorens, deze houtpakketten verkopen wij ook via onze dealers. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een monteur langs te laten komen, neem hiervoor contact met ons op.

Wil je een aanbouw element van Outdoor Island bezichtigen of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de aanbouw elementen met eigen ogen.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Douglas speelelementen

De Douglas speelelementen zijn kwalitatief, veilig en makkelijk om te monteren. Al onze speelelementen zijn goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Alle Douglas speelelementen zijn voorzien van een CE-keurmerk, dat is te zien aan een markering.

Veiligheid speelelementen

Veiligheid voor jouw kind is natuurlijk het belangrijst. Het Douglas hout is gedroogd en geschaafd, hierdoor is het hout splintervrij, zonder het robuuste karakter te verliezen. Door de snelle levering en makkelijke montage kan jouw kind snel plezier beleven aan het speelelement.

Glijbanen

Glijbanen zitten vaak al in de opbouw van een Douglas speelhuisje. Ons assortiment bestaat uit verschillende uitvoeringen glijbanen en verschillende kleuren. Zo zijn er rechte glijbanen, golvende glijbanen, korte glijbanen en lange glijbanen. Voor ieder kind wat wils! In (bijna) alle speelcombinaties is een glijbaan te vinden. Zowel bij de robuuste Douglas speeltoestellen als bij de buiten speeltoestellen uit ons assortiment. Bekijk hieronder de speelcombinaties met glijbanen!

Vrijstaand duikelrek

Er zijn verschillende varianten vrijstaande duikelrekken. Dit Douglas speelelement is stevig op zichzelf, waardoor jij jouw kind zorgeloos kan laten spelen. De rekken zijn helemaal naar jouw smaak aan te passen. Zo zijn zowel de stang als de houten balken in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun jij de speeltoestellen aanpassen zodat ze in de stijl van jouw tuin zijn.

Aanbouw duikelrek

Er zitten ook Douglas aanbouw rekken in ons assortiment. Erg efficiënt, omdat het veel ruimte kan besparen. De rekken zijn op verschillende hoogtes te bestellen en makkelijk te monteren aan een bestaand Douglas speeltoestel.

Evenwichtsbalken

De evenwichtsbalk maakt jouw tuin helemaal af! Deze Douglas speelelementen zijn een leuke elementen voor jouw kinderen om overheen en onderdoor te klimmen. De neutrale uitstraling van deze Douglas speelelementen zorgt ervoor dat het in alle gevallen goed passend is bij de stijl van jouw tuin. Wij bezorgen de Douglas speelelementen snel aan huis, of je kunt ze zelf ophalen in ons magazijn. Liever alles laten monteren? Dat kan ook! Onze monteurs staan voor jou klaar. Neem contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 19 januari 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.