Houten speeltoestellen

Outdoor-Island B.V. is de producent en leverancier van douglas speeltoestellen. Dit zijn exclusieve houten speeltoestellen gemaakt van robuust douglas hout. De speeltoestellen worden ambachtelijk en op maat gemaakt. Van speelhuisjes tot speeltorens, aan iedere tuin of ieder kind is gedacht. Alle speeltoestellen zijn voorzien van diverse attributen. Denk aan een glijbaan, schommel, klimrek of een huisje. Bekijk snel welk douglas speeltoestel het best in jouw tuin past.

Gecertificeerde speeltoestellen

Veiligheid staat voorop. Om ongelukken te voorkomen en zeker te zijn van een veilige speelomgeving voor jouw kinderen moet de speeltoestellen veilig zijn. Outdoor Island beschikt over gecertificeerde speeltoestellen. Al onze speeltoestellen zijn voorzien van een CE-keurmerk. Door voor geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij douglas hout te kiezen heb je een uniek maar vooral een veilig speeltoestel voor jouw kinderen! Zo kun je jouw kinderen met een gerust hart laten spelen.

Speelelementen voor bij een speeltoestel

Naast de speeltoestellen ben je bij Outdoor-Island B.V. ook aan het goede adres voor douglas speelelementen. Deze speelelementen zijn bij een speeltoestel te plaatsen of los bestelbaar. Het assortiment speelelementen bestaat uit duikelrekken, glijbanen en evenwichtsbalken. Welk speelelement zie jij binnenkort bij jou in de tuin staan?

Speeltoestel accessoires

Maak jouw douglas speeltoestel compleet met diverse accessoires voor speeltoestellen. Deze accessoires zijn te monteren aan het speeltoestel of zijn er los bij te plaatsen. We spreken daarom van aanbouwelementen en speelaccessoires. Beide categorieën kunnen geleverd en geplaatst worden door Outdoor-Island B.V..

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island B.V. levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor-Island B.V..

01

Productie

Alle producten van Outdoor-Island B.V. worden ambachtelijk geproduceerd. Bepaal zelf hoe je jouw ideale product voor je ziet. Alle gecertificeerde buitenproducten kunnen op maat gemaakt worden, voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling.

02

Levering

Het eindproduct kan als bouwpakket afgehaald worden in ons magazijn of het kan worden bezorgd tot in jouw achtertuin. De levering kan voorzien worden van alle accessoires, een montageset en handleiding zodat je zelf het buitenproduct kunt plaatsen.

03

Plaatsing

Je kunt het buitenproduct van Outdoor-Island B.V. ook laten plaatsen. De monteurs kunnen het komen bezorgen tot in de achtertuin en het voor je in elkaar zetten. Het buitenproduct wordt gemonteerd op de gewenste plek en geplaatst in beton.

Speeltoestellen

Een speeltoestel in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoogstaande kwaliteit met de juiste hout soorten en een design dat past in iedere tuin! Ga voor een exclusief speeltoestel van Outdoor-Island B.V..

Onze dealers

Door onze eigen zagerij produceren wij exclusieve houtpakketten voor de speeltorens, deze houtpakketten verkopen wij ook via onze dealers.

Wil je de speeltoestellen van Outdoor-Island B.V. bezichtigen of aankopen bij een van onze dealers? Dat kan! Vind de dealer bij jou in de buurt en ervaar de speeltoestellen met eigen ogen.

Wat zeggen onze klanten

Onze dealers

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.