Tuinschommel kind

Robuuste houten schommels

Kinderschommels

Lekker spelen met je kinderen met jullie eigen tuinschommel kind. Wie wil dat nou niet? Bij Outdoor Island vind je verschillende varianten tuinschommels voor jouw kinderen. Bekijk snel ons assortiment en bepaal welke schommel binnenkort bij jou in de tuin staat!

Ons assortiment

Op onze site vind je maar liefst tien verschillende soorten tuinschommels. Wat vind je bijvoorbeeld van de Douglas schommel Astrix? Deze variant schommel is gemakkelijk te plaatsen tegen een schuur of garage. Door gebruik te maken van deze opstelling maak je gebruik van twee stevige douglasbalken. De schommel is ongeveer 250 cm hoog. Hiervan zal 100 cm verdwijnen in de grond voor stevigheid. De breedte bepaal je zelf! Al onze schommels worden geleverd zonder accessoires of attributen. Ook voor het perfecte schommelzitje kun je bij Outdoor Island terecht. Op onze site vind je tientallen soorten schommelzitjes. Schommelzitjes voor de allerkleinste, maar ook voor de avonturiers.

Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Pluto
Douglas schommel Woody 1

Benieuwd naar de douglas schommels in real-life?

Nog niet gevonden wat je zocht?

Op zoek naar een wat stoerdere schommel met meer uitdaging? Bekijk dan eens de douglas schommel Pluto. Deze tuinschommel bevat niet alleen een schommel, maar ook een glijbaan en een klimtrap! Door te kiezen voor deze schommel kan je kind niet alleen schommelen, maar ook klimmen en glijden. Drie in een dus! Ook deze douglas schommel voldoet aan de eisen die behoren bij het douglas hout. Net als alle anders schommels is ook deze schommel CE-gekeurd en dus volledig veilig en milieuvriendelijk. Meer weten over de eigenschappen van douglas hout? Bekijk dan onze pagina over de eigenschappen.

Douglas schommel Mustafa 1

Douglas schommels

Een unieke douglas schommel van Outdoor Island in je tuin, wie wil dit nu niet?

Douglas schommel Scar 1

Accessoires voor schommels

Om een schommel te bevestigen of extra’s toe te voegen

Douglas schommel Baloo 1

Stel zelf uw schommel samen

Een eigen idee voor uw schommel? Wij denken graag met u mee!

Douglas schommel

Kwaliteit douglas hout

Al onze schommels worden gemaakt van douglas hout. Dit geeft kwaliteit, veiligheid en exclusiviteit. Douglas hout staat bekend als geschaafd, gedroogd en 95% kernvrij hout. Het hout is dus splintervrij! Alle balken worden geschaafd, zodat scherpen hoeken verdwijnen. Om het rottingsproces tegen te gaan worden alle balken behandeld met Postsaver. Al onze schommels staan bekend om jarenlang buitenspeelplezier!

Alle douglas schommels zijn CE-gekeurd. Dit betekent dat ze voldoen aan de wettelijke eisen van veiligheid, milieu en gezondheid. Om de schommels nog veiliger te maken worden niet alleen de scherpe hoeken geschaafd, maar worden de balken ook afgewerkt met afwerkdoppen. Op deze manier bieden wij volledige veiligheid aan.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

e exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Montage tuinschommel kind

Om het je wat gemakkelijker te maken, kunnen wij jouw tuinschommel monteren bij jou thuis. Ons team van professionals komt bij jou op locatie aan de slag voor het gewenste resultaat. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het zelf te plaatsen. De schommel is bij ons af te halen in ons magazijn in Boekel. Daarnaast kun je de schommel ook laten bezorgen op locatie. Deze zal worden bezorgd als bouwpakket met daarbij een duidelijke handleiding!

Douglas schommel Baloo 2

Ontwerp je eigen schommel

Naast onze standaard schommels kunnen wij ook een schommel voor jou op maat maken. Doordat je jouw eigen schommel kunt ontwerpen, kun je hem zo samenstellen dat deze perfect in jouw tuin past. Onze collega’s adviseren en helpen je graag om van jouw droomschommel werkelijkheid te maken. Op onze site kunt je een offerte aanvragen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw idee verder uit te werken.

Je winkelwagentje