Exclusieve picknicktafels

Robuuste picknicktafels van douglashout

Picknicktafels op maat

Outdoor Island picknicktafels zijn voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven en zijn gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koop je een stevige tafel. Hier heb je jarenlang plezier van. Alle picknicktafels van Outdoor Island worden ambachtelijk geproduceerd, kunnen op maat gemaakt worden en voorzien worden van een kleur en/of een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe je jouw ideale picknicktafel voor je ziet, wij maken het! Bekijk snel de mogelijkheden.

Houten picknicktafels

Bij ons kan je houten picknicktafels kopen in verschillende karakteristieke modellen. Alle modellen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Daarnaast zijn de picknicktafels afgewerkt met geschaafde douglas balken. De houten picknicktafels zijn te bestellen in 8 verschillende modellen. Je hebt keuze uit de volgende modellen picknicktafels:

  • Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm, houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.
  • Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm, een houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.
  • Model F kenmerkt zich doordat deze picknicktafel een rugleuning heeft. Het frame van het model F picknicktafel is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.
  • Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm. Alle modellen zijn in verschillende lengte te bestellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kan je het gehele assortiment picknicktafels bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

picknicktafels, Picknicktafels

Picknicktafels Douglas

Wij maken picknicktafels van douglashout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit Douglashout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglashout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Service & levertijd

Welk model picknicktafel je ook bestelt, binnen 2 weken wordt er contact met je opgenomen voor een leverdatum en tijd. Maar dit kan ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is één tot drie weken. Je hebt zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Je kan er zelfs voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de picknicktafels van dichtbij kan zien.

Picknicktafel V-2

Picknicktafel V-1

Picknicktafels voor kinderen

Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. De picknicktafel voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere picknicktafel speciaal voor jouw kinderen. Daarnaast bevat de kinderpicknicktafels een aparte afmeting, zodat de tafel de perfecte maat heeft voor kinderen. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. De kinderpicknicktafel is, in tegenstelling tot de grote tafels, geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame.

Je winkelwagentje