Picknicktafels

Robuuste picknicktafels van douglas hout

Picknicktafels op maat

Bij Outdoor Island zijn alle picknicktafels voorzien van een stevige constructie, hoogwaardige schroeven én zijn deze gemaakt door vakkundige timmerlieden. Met deze combinatie koop je een stevige tafel. Hier heb je jarenlang plezier van. Alle tafeltjes worden ambachtelijk geproduceerd, kunnen op maat gemaakt worden en voorzien van een kleur óf een speciale houtbehandeling. Bepaal zelf hoe dé ideale tafel eruit ziet en wij maken het. Ontdek alle mogelijkheden!

Verschillende modellen

Bij ons kan je een houten picknicktafel kopen in verschillende karakteristieke modellen. Alle modellen zijn gemaakt van een zwart geschoopeerd en gepoedercoat ijzer frame. Daarnaast zijn de tafels afgewerkt met geschaafde douglas balken. De houten tafeltjes zijn te bestellen in 8 verschillende modellen. Je hebt keuze uit de volgende modellen.

Model A

Model A kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm, houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.

Model T

Model T kenmerkt zich door het frame in de vorm van een T. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 170 cm, een houtdikte van 5 cm en is te bestellen in verschillende lengtematen.

Model F

Model F kenmerkt zich doordat deze picknicktafel een rugleuning heeft. Het frame van het model F is hetzelfde als van model T. Daarnaast zijn ook alle maten hetzelfde. Alleen de totale breedte van model F is anders, namelijk 203 cm.

Model V, W, X, H en U

Daarnaast zijn er de modellen V, model W, model X, model H en model U. Deze modellen bevatten allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm. Alle modellen zijn in verschillende lengte te bestellen.

Het verschil tussen deze modellen is de vorm van het frame. De naam van het model geeft de vorm van het frame aan. Om een beter beeld van alle verschillende modellen te krijgen kan je het gehele assortiment bekijken. Daarnaast worden alle specificaties van de modellen weergeven.

picknicktafel

Douglas tafeltjes

Wij maken picknicktafels van douglas hout in diverse modellen. Ze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit douglas hout, ook wel Larixhout. Ons hout komt rechtstreeks van de houthandel die zelf de bomen zaagt en tot bruikbare balken verwerkt. Van deze balken en planken worden de meubels gemaakt. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Douglas hout heeft onbehandeld een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en heeft de eigenschap dat het na uitdroging steeds harder wordt.

Service & levertijd

Welk model je ook besteld, binnen 2 weken wordt er contact met je opgenomen voor een leverdatum en tijd. Maar dit kan ook eerder! De verwachte levertijd op elk model is één tot drie weken. Je hebt zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Je kan er zelfs voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island. De picknicktafels van Outdoor Island zijn ook via diverse dealers te verkrijgen. Hierbij kan je rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Zoek een dealer in de buurt, zodat je de tafeltjes van dichtbij kan zien.

picknicktafel

picknicktafel

Kinderpicknicktafels

Naast de verschillende grote modellen heeft Outdoor Island ook speciale kinderpicknicktafels. Dit tafeltje voor jouw kind is gemaakt van robuuste balken, een stevig blad en comfortabele zitting. Door deze robuuste uitstraling krijg je een stoere tafel speciaal voor jouw kinderen. Daarnaast bevat het tafeltje een aparte afmeting, zodat de tafel de perfecte maat heeft voor kinderen. De balken, het blad en de zitting zijn gemaakt van 43 x 93 mm balken. Daarnaast heeft dit model een lengte van 99 cm. In tegenstelling tot de grote tafels, zijn deze voor kinderen geheel gemaakt van hout. Deze tafels bevatten dus geen ijzeren frame.

Je winkelwagentje