Houten tafelblad

Kenmerkende tafelbladen van een unieke boomstam

Unieke modellen

Zodra je voor een houten tafelblad bij Outdoor Island gaat ben je verzekerd van een uniek, rustiek én robuust uiterlijk. Met een boomstam tafelblad haal je dan ook een waar pronkstuk in (tuin)huis. De organische vorm zorgt ervoor dat er een natuurlijk én speels effect ontstaat binnen het interieur. Het stoere meubelstuk is dan ook een ware eyecatcher en past in ieder interieur. Tijdloos én universeel toepasbaar. Laat je inspireren!

boomstamblad

Robuuste tafelbladen

Unieke boomstambladen met een eigen karakter

Verschillende toepassingen

Een houten tafelblad kan op verschillende manieren ingezet worden. En hierdoor is het ook een zeer veelzijdig meubelstuk. Een groot boomstamblad leent zich bijvoorbeeld perfect als robuuste eettafel waarmee je samenkomt met de hele familie. Ideaal om tijdens een uitgebreid diner met familie óf vrienden gezamenlijk te genieten. Ook een kleinere variant is enorm geschikt als meubelstuk. Zo kan hier van een kleiner boomstamblad een bijzondere salontafel samengesteld worden. Welke toepassing je dus ook kiest. Je bent altijd voorzien van een échte eyecatcher in het interieur.

Maak een persoonlijke om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Diverse uitvoeringen

In de natuur is één ding zeker. En dat is dat iedere boom uniek is. Daarom is ook geen één houten tafelblad bij Outdoor Island hetzelfde. Hierdoor ben jij altijd voorzien van een unieke tafel om eindeloos van te genieten. Organische én natuurlijke vormen zorgen ervoor dat er altijd wel een tafelblad volledig naar eigen wens is. De natuurlijke uitstraling zorgt voor een speels effect binnen je interieur. Combineer het houten tafelblad vervolgens met robuuste tafelpoten van metaal om een industriële look te creëeren. Hiermee springt de houten tafel gegarandeerd in het oog!

Oriëntatie

Wij voeren samen een oriënterend gesprek en maken een ontwerp op basis van jouw wensen.

Prijsopgaven en ontwerp

Je ontvangt een offerte en na jouw akkoord zorgen wij voor een realistische schets van jouw boomstamblad tafel op maat.

Productie en realisatie

Na jouw goedkeuring van de schets gaan wij aan de slag. Wij maken met jou een exacte planning, zodat je weet waar je aan toe bent.

Oplevering en nazorg

Na alle afwerkingen is de officiële oplevering. Wij gaan pas weg als jij 100% tevreden bent.

Tafelblad bij Outdoor Island

Voor een houten tafelblad ben je bij de makers van Outdoor Island aan het juiste adres. Zo zijn wij dé makers van exclusieve buitenproducten. Vanuit onze passie stellen wij alles in het werk om jou van een unieke tafel te voorzien. Geheel passend binnen de ruimte én sfeer. In overleg helpen wij dus graag mee om de juiste afmetingen van de tafel te bepalen. Ook denken wij mee over het onderstel van de tafel. Ga je voor een X-vorm of laat je het juist meer in het oog springen met een opvallende spinpoten? De keuze is aan jou!

Dé eyecatcher van een buitenverblijf

De robuuste én unieke uitstraling van een houten tafelblad sluit bij uitstek aan op onze luxe buitenverblijven. Zo ben je níet alleen voor boomstam tafelbladen aan het juiste adres. Integendeel. Vanuit ons vakmanschap stellen wij alles in staat om een geheel op maat gemaakte overkapping te maken. Ideaal om maximaal te genieten van de frisse buitenlucht. Verleng het terrasseizoen in eigen tuin, creëer een extra ruimte én geniet maximaal. Laat je inspireren door één van de modellen hieronder.

Maak een persoonlijke om een boomstamblad met eigen ogen te aanschouwen

Douglas buitenverblijven

Bij Outdoor Island gaan wij altijd voor de (aller)hoogste kwaliteit. Zowel bij een houten tafelblad als bij een luxe buitenverblijf. En dat zie je al terug in de keuze voor het materiaal. Zo vormt de houtsoort direct de basis voor een luxe buitenverblijf. Vanuit onze ervaring én expertise werken wij in de meeste gevallen met douglas hout. Dit is één van de hardste houtsoorten op Europese bodem.

luxe buitenverblijven

Buitenverblijven kapschuur

Echte pen en gat-verbindingen, oog voor details

Houten tuinhuis met overkapping

Buitenverblijven zadeldak

Een klassieke uitstraling en extra ruimte boven in.

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijven plat dak

Authentieke, robuuste zwaluwstaart verbindingen

luxe buitenverblijven

Accessoires

Ramen, deuren, glazen wanden, haarden en meer!

Je winkelwagentje