fbpx

0492 35 07 29

info@outdoor-island.nl

Moderne picknicktafel

Ben jij opzoek naar een moderne picknicktafel van hoogwaardige kwaliteit? Outdoor Island heeft een uitgebreid aanbod picknicktafels, die allen zijn voorzien van een stevige constructie met hoogwaardige schroeven. Daarnaast worden de picknicktafels gemaakt door vakkundige timmerlieden met jarenlange ervaring. De combinatie van kwaliteit en uitstraling creëert de ideale moderne picknicktafel! Bovendien worden alle picknicktafels van Outdoor Island ambachtelijk geproduceerd en zijn ze voorzien van een CE-keurmerk. Ontwerp zelf je ideale moderne picknicktafel, dan gaan wij het voor je realiseren!

Moderne picknicktafel gemaakt van Douglashout

De moderne picknicktafels van Outdoor Island onderscheiden zich door middel van hun karakteristieke bladen. Deze bladen worden namelijk gemaakt van geschaafde douglas balken. Deze balken komen rechtstreeks van de houthandel, die zorgt voor het zagen van de bomen en de verwerking tot bruikbare balken. Daarnaast is Douglashout een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa en valt het in duurzaamheidsklasse III. Een aantal andere voordelen van Douglashout zijn:

  • Douglashout heeft een warme uitstraling
  • Het hout is voor vele toepassingen geschikt
  • De minimale levensduur van Douglashout is (onbehandeld) tien tot vijftien jaar
  • De nerf van Douglashout is fijn tot matig grof
  • Na droging wordt Douglashout steeds harder

Onder het blad bevindt zich een zwart, geschoopeerd én gepoedercoat ijzeren frame. Het frame is te bestellen in verschillende vormen. Om hier een beter beeld bij te krijgen, kun je het gehele assortiment picknicktafels bekijken.

houtenpicknicktafel
picknicktafel
picknickbank

Liever een moderne picknicktafel dichter bij huis bestellen?

Diverse modellen

Onze moderne picknicktafels zijn te bestellen in diverse modellen. Het verschil tussen deze modellen zit ‘m in de vorm van het ijzeren frame. Zo heb je de keuze uit 8 verschillende vormen:

  • Model A

Kenmerkt zich door het frame in de vorm van een A. Dit model bevat een bladhoogte van 75 cm, een bladbreedte van 215 cm en extra dik hout van 5 cm.

  • Model T

Heeft het frame in de vorm van een T. Bevat ook een bladhoogte van 75 cm en heeft een zittingshoogte van 45 cm. Daarnaast heeft dit model een bladbreedte van 84 cm en een zittingsbreedte van 32 cm. Dit komt neer op een totale breedte van 170 cm en een houtdikte van 5 cm.

  • Model F

Dit model wordt gekenmerkt doordat dit moderne picknicktafels mét rugleuning betreft. Het frame van model F komt overeen met het frame van model T. Ook de overige maten zijn hierbij hetzelfde. Enkel de totale breedte van model F verschilt, die is namelijk 203 cm.

  • Model V, W, X, H en U

Deze modellen hebben allemaal een bladhoogte van 75 cm, een zittingshoogte van 45 cm, een bladbreedte van 84 cm, een zittingsbreedte van 32 cm, een totale breedte van 203 cm en een houtdikte van 5 cm.

Breng een bezoek aan onze showtuin

Service & levertijd

Jouw ideale moderne picknicktafel gevonden? Zodra jij de knoop hebt doorgehakt om een picknicktafel te kopen, zullen wij binnen 2 weken contact met je opnemen om een leverdatum- en tijd af te spreken. De verwachte levertijd op ieder model is één tot drie weken. Daarnaast heb je zelf de keuze of de bestelling aan huis wordt bezorgd of dat je het product zelf ophaalt. Bovendien kan je er ook voor kiezen het product te laten monteren door een monteur van Outdoor Island.

Outdoor Island heeft diverse dealers door héél Nederland en België zitten, waardoor er altijd wel eentje bij je in de buurt zit. Hierbij kan je uiteraard rekenen op dezelfde service als wanneer je het product via onze site bestelt. Vindt een dealer in de buurt, zodat je onze picknicktafels van dichtbij kan bezichtigen.

Moderne picknicktafel, Moderne picknicktafel

Wij helpen je graag verder!

Wij staan graag voor je klaar en streven naar perfectie tot in details. Neem daarom gerust contact met ons op voor eventuele vragen en/of opmerkingen! Je kunt ons te allen tijde bereiken via ons online contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Daarnaast kun je een ook een mailtje sturen naar info@outdoor-island.nl of bellen naar 0492-350729. Hopelijk tot snel!

Naast een moderne picknicktafel ook opzoek naar andere exclusieve buitenproducten? Bekijk dan eens een van de volgende pagina’s:

Dealer worden van de Outdoor Island producten?

Hulp nodig?

0492 35 07 29

ma t/m vr van 09:00 - 17:00