fbpx

Kunstgras

Royal Grass®

Exclusief kunstgras

Kunstgras is ideaal voor in de tuin, maar wat dacht u van kunstgras onder uw speeltoestel. Het kunstgras onderhoud is minimaal, het gras is kindvriendelijk en ziet er het hele jaar door prachtig uit. Bovendien is het innovatieve kunstgras van Royal Grass® door de hedendaagse technologie nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Uw gazon is het hele jaar prachtig groen en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over tijdrovende klussen als het geven van water of grasmaaien

Afspraak maken

Wilt u kunstgras kopen voor in uw tuin? Vraag kunstgras stalen op of bezoek onze showtuin. Outdoor Island levert topkwaliteit kunstgras voor particulieren. Het grastapijt is geschikt voor verschillende soorten ondergronden. Bovendien bestaat de service van Outdoor Island uit veel meer dan uitsluitend het verkopen van het product. Outdoor Island levert totaaloplossingen, van de ontwerpfase tot het installeren van de grasmat.

Innovatief

Door spraakmakende innovaties is Royal Grass® nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Het is ongekend sterk en veerkrachtig.

Verleidelijk mooi

Hoogwaardige grondstoffen en technologieën zorgen ervoor dat het kunstgras jarenlang een natuurlijke uitstraling houdt.

Duurzaam en veilig

Royal Grass® is sterk en gegarandeerd honderd procent veilig. Hierdoor is het een duurzame oplossing voor uw tuin, balkon of terras.

Service

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Grass Supply

Kunstgras laten aanleggen door Outdoor Island

Outdoor Island werkt samen met Grass Supply voor de beste valdempende ondergrond van kunstgras. Zij verzorgen het geheel zodat de kinderen met een veilig gevoel kunnen spelen. Daarnaast is het kunstgras kwalitatief en heeft het een mooie uitstraling. Samen laten we jou genieten van een nette tuin!

Kunstgras ondergrond

Een gazon dat er het hele jaar prachtig groen uitziet, bijna geen onderhoud nodig heeft en daarnaast ook erg duurzaam is? Er zijn vele voordelen van kunstgras in de tuin, op balkons, de speelplaats en openbare ruimten op te noemen. Het is duurzaam, vriendelijk voor de gebruikers ervan en het allerbelangrijkste: bijna niet te onderscheiden van natuurgras.

Kunstgras prijzen

Royal Grass® biedt u kwalitatieve, hoogwaardige kunstgras oplossingen die u ieder seizoen van het jaar laten genieten van een prachtige groene oase. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ongedierte, onkruid, of onderhoud zoals bewateren of het maaien van gras.

Kunstgras voordelen?

Meer en meer wordt er gekozen voor de voordelen die grastapijt biedt. Om er zeker van te zijn dat het gazon er jarenlang perfect bij ligt. Om veel tijd te besparen, maar ook energie en zorgen omdat het kunstgras amper aandacht nodig heeft. Het kunstgras voelt heerlijk zacht aan, ook voor kinderen. Het kunstgras is niet alleen zacht, maar ook stevig als ondergrond voor een veelgebruikte speeltuin. Dat is nog niet alles. Voor mensen met allergieën, bijvoorbeeld hooikoorts hebben geen last meer van irritaties aan ogen en neus door ronddwalende pollen.

Probeert u de nadelen te vinden van kunstgras leggen? Een argument zou kunnen zijn dat het een minder natuurlijk uiterlijk heeft. Echter, Royal Grass® heeft steekt veel energie in het leveren van het beste kunstgras, dat bijna niet van echt gras onderscheidbaar is. Royal Grass® is het enige kunstgras merk dat gebruik maakt van het gepatenteerde V-shape®, MiNT® en ReaDY®-technologie.

Deze innovaties zorgen ervoor dat de kenmerken van natuurgras sprietjes tot in de puntjes wordt geëvenaard.

Je winkelwagentje
×

10% korting op speeltoestellen

Nu tijdelijk 10% korting op onze speeltoestellen!*
*Enkel op geselecteerde speeltoestellen
*Zolang de voorraad strekt