Speeltoestellen voor in de tuin

Robuuste speeltoestellen voor in de tuin

Speeltoestellen in je tuin? Outdoor-Island is de producent en leverancier van speeltoestellen voor je tuin. Dit zijn exclusieve houten speeltoestellen gemaakt van robuust douglashout. Met ons grote assortiment aan speeltoestellen en aanbouw elementen kunnen wij je altijd voorzien van de passende speeltoren voor jouw kinderen. De unieke speeltoestellen gaan jarenlang mee. Daarnaast zijn de speeltoestellen beschikbaar in extra dik douglashout, voor nog meer stevigheid en kwaliteit.

De speeltoestellen van Outdoor-Island worden in onze eigen zagerij met de juiste precisie gezaagd. Door het gebruik van gedroogd en geschaafd AA-kwaliteit douglashout heb je een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig CE-gekeurd speeltoestellen. Je kinderen hebben hier jarenlang plezier mee! Lees verder voor ons assortiment en meer informatie over speeltoestellen voor in je tuin.

Voordelen van douglashout

Hout is een natuurproduct, elk stuk hout is anders en uniek. Douglashout wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Het hout wordt gehaald uit een duurzaam beheerd bos, die PEFC-gecertificeerd is. Douglashout heeft een warme en luxe uitstraling en heeft daarnaast een hoge kwaliteit. Het is van nature door-en-door rot-resistent en weersbestendig. Dit hout staat bekend als een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft daarom een lange levensduur. Onbehandeld hout zal gemakkelijk 10 tot 15 jaar meegaan, maar dit is niet de maximale levensduur. Want als je het hout goed behandeld, zal het nog tientallen jaren prachtig uitzien. Dit doe je met speciale douglas verf en olie. Ondanks de hoge kwaliteit verkleurd ook douglashout door invloed van zonlicht en het weer, net zoals iedere houtsoort. Maar dit is helemaal niet erg! Want door deze verkleuringen, kleine barstjes en scheuren krijgt je speeltoestel een unieke en karakteristiek uitstraling.

Een mooie uitstraling is natuurlijk belangrijk, maar veiligheid staat bij Outdoor-Island altijd voorop. Daarom zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd. Ze zijn namelijk voorzien van een CE-keurmerk. Het stevige douglashout wordt door ons geschaafd, gedroogd en is 95% kernvrij. Hierdoor heb je een uniek, maar vooral een veilig, speeltoestel voor jouw kinderen!

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Speelelementen en accessoires voor bij een speeltoestel

Maak je speeltoestel compleet met onze speelelementen en accessoires. Want naast de verschillende speeltoestellen hebben we bij Outdoor-Island ook veel verschillende speelelementen en accessoires voor de speeltoestellen.  Ons assortiment speelelementen bestaat uit duikelrekken, glijbanen en evenwichtsbalken in verschillende kleuren en maten. Deze producten zijn ook gemaakt van het stevige douglashout.

Naast speelelementen biedt Outdoor-Island verschillende accessoires aan om jouw speeltoestel helemaal compleet te maken. Hierbij maken wij onderscheid tussen aanbouwelementen en speelaccessoires. Bij aanbouwelementen kun je denken aan een trap, een schommel of verschillende klimelementen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment speelaccessoires in verschillende kleuren, zoals periscopen, telescopen, verrekijkers en stuurwielen. Zowel de speelelementen en accessoires kunnen geleverd en geplaatst worden door Outdoor-Island.

Wat zeggen onze klanten

Meer info over speeltoestellen tuin?

Wil je meer informatie over douglashout of onze speeltoestellen? Of wil je je laten adviseren door Outdoor-Island. Bezoek dan onze showroom. Hier kunnen wij al je vragen beantwoorden en kun je onze producten zelf bekijken. Voor meer informatie of vragen kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje