Speeltoestellen tuin

Robuuste speeltoestellen voor in de tuin

Op zoek naar een mooi houten speeltoestel voor in de tuin?

Outdoor Island is de producent en leverancier van speeltoestellen voor je tuin. We hebben een groot assortiment met exclusieve houten speeltoestellen gemaakt van robuust douglas hout. We bieden verschillende speeltoestellen aan die je kunt uitbreiden met meerdere aanbouwelementen om zo altijd een passende speeltoren samen te stellen voor jouw kinderen. Deze unieke speeltoestellen gaan jarenlang mee. Daarnaast zijn de speeltoestellen beschikbaar in extra dik douglas hout, voor nog meer stevigheid en kwaliteit.

De speeltoestellen van Outdoor Island worden in onze eigen zagerij met de hand en op maat gemaakt. Hierdoor leveren we altijd een uniek speeltoestel voor in je tuin af.  Door het gebruik geschaafd douglas hout heb je een zeer luxe, maar vooral exclusief en veilig speeltoestel. Al onze speeltoestellen hebben namelijk een CE-keurmerk. Zo kunnen je kinderen jarenlang glijden, klimmen en spelen op je speeltoren. Lees verder voor ons assortiment en meer informatie over speeltoestellen voor in je tuin.

Speeltoestellen tuin

Met precisie gemaakt in onze eigen zagerij

Douglas speeltoestellen

Hoogstaande kwaliteit voor in je tuin

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor-Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Voordelen van een douglas speeltoestel voor in je tuin

Hout is een natuurproduct, elk stuk hout is anders en uniek. Douglas hout wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Het hout wordt gehaald uit een duurzaam beheerd bos met een PEFC-keurmerk. Douglas hout heeft een warme en luxe uitstraling en heeft daarnaast een hoge kwaliteit. Het is van nature door-en-door rot-resistent en weerbestendig. Dit hout staat bekend als een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft daarom een lange levensduur.

Onbehandeld hout zal gemakkelijk 10 tot 15 jaar meegaan, maar dit is niet de maximale levensduur. Wanneer je het hout goed behandelt, kun je er nog tientallen jaren langer van genieten. Douglas hout behandel je met speciale douglas verf en olie. Ondanks de hoge kwaliteit verkleurt ook dit hout door invloed van zonlicht en het weer, net zoals iedere houtsoort. Maar dit is helemaal niet erg! Want juist door deze verkleuringen, kleine barstjes en scheuren krijgt je speeltoestel een unieke en karakteristiek uitstraling.

Een mooie uitstraling is natuurlijk belangrijk, maar veiligheid staat bij Outdoor Island altijd voorop. Daarom zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd met een CE-keurmerk. Het stevige douglas hout wordt door ons geschaafd, gedroogd en is 95% kernvrij. Hierdoor heb je een uniek, maar vooral een veilig speeltoestel voor jouw kinderen!

Speelelementen voor je speeltoestel

Maak je speeltoestel compleet met onze speelelementen en accessoires. Want naast de verschillende speeltoestellen hebben we bij Outdoor Island ook veel verschillende speelelementen en accessoires voor de speeltoestellen. Ons assortiment speelelementen bestaat uit duikelrekken, glijbanen en evenwichtsbalken in verschillende kleuren en maten. Deze producten zijn ook gemaakt van het stevige en hoge kwaliteit douglas hout.

Accessoires voor in de tuin

Naast speelelementen biedt Outdoor Island verschillende accessoires aan om jouw speeltoestel helemaal compleet te maken. Hierbij maken wij onderscheid tussen aanbouwelementen en speelaccessoires. Bij aanbouwelementen kun je denken aan een trap, een schommel of verschillende klimelementen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment speelaccessoires in verschillende kleuren, zoals periscopen, telescopen, verrekijkers en stuurwielen. Zowel de speelelementen en accessoires kunnen geleverd en geplaatst worden door Outdoor Island.

Wat zeggen onze klanten

Meer informatie  over speeltoestellen voor in de tuin?

Wil je meer informatie over douglas hout of onze speeltoestellen? Of wil je je laten adviseren door Outdoor Island. Bezoek dan onze showroom. Hier kunnen wij al je vragen beantwoorden en kun je onze producten zelf bekijken. Voor meer informatie of vragen kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je winkelwagentje