Speeltoestel buiten

Ga buiten op avontuur met een speeltoestel!

Speeltoestel buiten

Een speeltoestel buiten is bij uitstek geschikt om avonturen te beleven in de buitenlucht! Met het gebruik van douglas hout zijn de speeltoestellen van Outdoor Island van hoge kwaliteit. Vanuit onze zagerij wordt het speeltoestel voor buiten met een timmermansoog gezaagd. Hierdoor hebben alle speeltoestellen een exclusieve uitstraling.

Onze dealers

Nieuwsgierig? Kom dan langs bij één van onze aangesloten dealers. Hier kan je de speeltoestellen voor buiten zien. Ervaar de kwaliteit en het exclusieve design. Vind nú de dichtstbijzijnde dealer in je buurt.

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Ons assortiment

HANDGEMAAKTE KWALITEIT

Aanbouw elementen

Speeltoestel buiten kopen?

Of het nu gaat om een speeltoestel voor in je tuin of op een openbare plek. Bij Outdoor Island ben je aan het juiste adres. Zo verzorgen wij houten speeltoestellen van oplevering tot de finishing touch met de accessoires naar keuze. Hierdoor maak je onze unieke speeltoestellen voor buiten nét even iets persoonlijker en naar eigen wens.

Ambacht

Al onze producten worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De exclusieve buitenproducten hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Speeltoestel buiten in je tuin

Door ons ruime assortiment van speeltoestellen ben je zowel in een kleine- als grote tuin verzekerd van een passend speeltoestel. De robuuste speeltoestellen passen perfect in je tuin doordat deze in onze eigen zagerij worden gemaakt. Het douglas hout van AA-kwaliteit zorgt voor een luxe uitstraling.

Het speeltoestel voor buiten kan daarnaast nog aangevuld worden om deze perfect op je tuin aan te laten sluiten. Zo kan het speeltoestel buiten aangevuld worden met speelelementen, accessoires of de verschillende aanbouwelementen. Bekijk ook eens ons assortiment exclusieve speeltoestellen om een beeld te krijgen van een groter speeltoestel voor buiten.

Inspiratie voor een speeltoestel buiten?

Bij Outdoor Island vinden wij het belangrijk dat we je van het begin tot eind begeleiden van het uitzoeken van je nieuwe speelpaleis. Dit start bij de nodige dosis inspiratie! Hierdoor delen wij ook op onze socials een kijkje achter in de tuin bij onze klanten. Doe er je voordeel mee en laat je inspireren.

Wat zeggen onze klanten

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.