Speelhuis tuin

Beleef jarenlang speelplezier met een speelhuis in je tuin!

Een speelhuis in je tuin

Ben jij de zoektocht naar een speelhuis in je tuin gestart? Dan helpen wij je graag op gang! Bij Outdoor Island ben je verzekerd van een speelhuis in je tuin waarmee je jaren vooruit kan. Met ons ruime assortiment kan je een speelhuis uitzoeken die perfect aansluit op je achtertuin.

Tijdens de zoektocht naar een speelhuis voor in je tuin is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Zo wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan als het weer even wat minder is. Daardoor maken wij onze speelhuizen voor buiten uitsluitend van AA-kwaliteit douglas hout. Hiermee verzekeren wij je van jarenlang buitenspeelplezier!

Ons assortiment

Met onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander dat een speelhuis aan moet sluiten op je tuin. Doordat wij gebruik maken van douglas hout krijgt je speelhuis een robuust karakter in je tuin. Verzorg de finishing touch van je speelhuis met de juiste accessoires zoals een schommelzitje of aanbouwelement.

Onze speelhuizen voor in je tuin

Een gevarieerd aanbod voor hét perfecte speelhuis in je tuin

Speelhuis voor in je tuin

Op zoek naar een speelhuis met een glijbaan? Of ben je toch bang dat deze niet past in je kleine tuin? Daar houden wij rekening mee! Doordat wij onze speelhuizen voor buiten zelf ambachtelijk maken in onze zagerij kunnen wij rekening houden met je wensen. Zo bieden wij verschillende soorten speelhuizen aan die allemaal voldoen aan andere wensen. Zitten jou wensen er niet tussen? Neem dan contact op en we denken graag mee over een oplossing op maat!

Speelhuis met glijbaan

Beleef jarenlang plezier van een speelhuis met glijbaan.

Speeltoestel buiten

Speelhuis kleine tuin

Onze robuuste speeltoestellen passen perfect in een kleinere tuin.

Speeltoestel tuin

Een mooie houten speeltoestel die aansluit bij je tuin.

Ambacht

Al onze speelhuizen worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De speelhuizen in je tuin hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis. Ook het plaatsen kan gedaan worden door Outdoor Island.

Een speelhuis van kwaliteit in je tuin

Als échte vakmensen die passie hebben voor het maken van exclusieve buitenproducten begrijpen wij als geen ander de waarde van kwaliteit. De basis hiervan wordt gevormd door te kiezen voor de juiste houtsoort. Daarom zijn al onze speelhuizen voor in je tuin gemaakt van AA-kwaliteit douglas hout.

  • Douglas hout is één van de beste houtsoorten van Europa
  • Een stevige constructie
  • Onbehandeld een levensduur van 10 tot 15 jaar (kan verdubbelen door juist onderhoud)
  • Duurzaamheid en milieuvriendelijk
  • Eenvoudig aanpasbare uitstraling dor olie, lak of beits

Wil jij weten waarom wij nog meer voor douglas hout kiezen?

Veiligheid voor alles

Met een speelhuis in je tuin schuilt een ongeluk vaak toch in een klein hoekje… Om dit zoveel mogelijk te beperken hechten wij veel waarde aan de opgestelde richtlijnen. Door het naleven van deze richtlijnen zijn al onze speelhuizen voor buiten voorzien van een CE-certificering. Hiermee zijn wij uniek op het gebied van ambachtelijk gemaakte speelhuizen voor in je tuin.

Je winkelwagentje

Onze showtuin is gesloten t/m 2 maart 2021

De aangescherpte maatregelen hebben ook ons doen besluiten om de showtuin tijdelijk te sluiten.
Uiteraard kunt u nog altijd bestellingen doen via de webshop, een afspraak inplannen of contact met ons opnemen per mail of telefonisch.