Speelhuis met glijbaan

Beleef jarenlang plezier aan onze speelhuisjes!

Jarenlang plezier

Op zoek naar een speelhuis met glijbaan? Daarvoor kun je zeker bij ons aankloppen! Een speelhuis in de tuin is altijd leuk voor de kinderen. Wij hebben een ruim assortiment waarmee je alle kanten op kunt gaan.

Aangezien een speelhuis met glijbaan vaak opvalt in de tuin, bieden wij maatwerk aangepast op jouw wensen. Het speelhuis kan volledig worden aangepast aan jouw tuin. Met ons variërende aanbod van accessoires kun je alles naar wens indelen, zoals jij zelf wil!

Speelhuis én glijbaan in je tuin

Jij kunt je eigen draai geven aan jouw speelhuis met glijbaan door te combineren met de accessoires uit ons assortiment. Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten schommelzitjes en aanbouwelementen aan, leuk voor jong en oud. Doe samen met jouw kind(eren) inspiratie op!

Boomhut speelhuis

Ben je op zoek naar een exclusiever speelhuis met glijbaan? Neem dan een kijkje in het assortiment van onze exclusieve speeltoestellen. Deze hebben een robuustere uitstraling door het grove douglas hout. De speelhuisjes hebben een boomhut-uitstraling en kunnen in verschillende combinaties geleverd worden.

Alle benodigdheden voor bij het onderhoud zijn bij ons te bestellen. Dit is eenvoudig terug te vinden in ons assortiment. Wil jij liever de speelhuisjes met eigen ogen zien? Dat kan! Bezoek ons of een van onze dealers en neem een kijkje in de showtuin. Zij staan je graag te woord met persoonlijk advies op maat.

Wil jij een duikelrek voor in je tuin liever eerst in het echt aanschouwen? Dan staan de deuren van onze dealers altijd voor je open. Zo worden onze duikelrekken voor in je tuin ook via hen verkocht én gemonteerd op aanvraag.

Misschien krijg je onze dealers ook nog zo ver dat zij het duikelrek als eerste testen in je tuin…

Veiligheid voor alles

Niets is zo belangrijk als een veilige speelomgeving voor jouw kind(eren). Om de veiligheid van onze speelhuisjes te kunnen waarborgen, wordt alles geproduceerd volgens de regels van het CE-keurmerk. Dit is wettelijk verplicht in Europa. De beoordelingspunten hebben betrekking tot de veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid. Elk van onze speeltoestellen zijn voorzien van een CE-markering.

Naast de standaard veiligheid is een bijkomend voordeel dat bij ons alles op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Alle speelhuisjes worden met de hand nagekeken, waardoor er nauwe controle is. Zo garanderen we dat het hout volledig splintervrij is en alle scherpe hoeken zijn voorzien van afdekdoppen. Zo kun jij je kind(eren) zorgeloos laten spelen.

Speelhuis met glijbaan, Speelhuis met glijbaan

Ambacht

Al onze duikelrekken worden ambachtelijk geproduceerd.

Robuust

De duikelrekken hebben een robuust karakter dankzij de houten elementen.

Goede service

Outdoor Island levert goede service op maat, ook via de dealers.

Snelle levering

Bestellingen via de dealer of online kunnen snel geleverd worden aan huis.

Speelhuis hout

Kwaliteit door materiaal

Onze producten hebben een lange levensduur, en dat komt door het kwalitatieve materiaal dat wij gebruiken. Dit zijn de voordelen van douglas hout:

  • Douglas is een van de hardste houtsoorten van Europa. Dit zorgt dus voor een stevige constructie.
  • Douglas hout heeft op zichzelf een levensduur van tussen de 10 en 15 jaar. Dit is als het hout onbehandeld blijft. Wanneer je het hout met enige regelmaat behandelt (eens per jaar), kan de levensduur zelfs verdubbelen!
  • Deze houtsoort is duurzaam en milieuvriendelijk.
  • De uitstraling van douglas hout is makkelijk aan te passen. Bij onderhoud kun je het hout makkelijk oliën of lakken met beits.

Al een keuze kunnen maken?

Heb je al een keus kunnen maken? Je kunt je bestelling online plaatsen en wij zorgen dat alles zo snel mogelijk geproduceerd en geleverd word. Het bouwpakket van jouw speelhuis kun je in ons magazijn ophalen, of kan aan huis worden bezorgd. Bij het bouwpakket ontvang je standaard een montageset en handleiding.

Je kunt er ook voor kiezen om het speeltoestel door ons te laten plaatsen. Onze monteurs leveren het pakket en gaan meteen aan de slag! Samen met jou in overleg wordt de plaatsing van het toestel bepaald.

Je winkelwagentje